Uus valitsus - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Uus valitsus

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kelle kasuks Arnold siis otsustab???



    Toetaksin Velikij nägemust, aeg on foorumit vahetada:
    1) valimised on võidetud
    2) ülal kauakestnud foorumit on suretamas panovi refleksi tõenäosushindajad




    vasta »

    miroslav

    Re: Kes valimised võidab? 07/03/03 23:04




    Velikij, sellisel juhul räägime tõesti erinevast inimesest.

    vasta »

    jam

    Re: Kes valimised võidab? 07/03/03 23:08




    -ja uue foorumina pakun välja:

    ilma Keskerakonnata võidab enamus

    vasta »

    raearu

    Re: Kes valimised võidab? 07/03/03 23:24




    Juura.
    Tolerants ja tolerantsus on erinevad mõisted. Tolerantne olema tähendab salliv, leplik olema, 0-tolerants tähendab lubatava hälbe puudumist, st. sallimatust. Ma ei saa aru, millisest sallimatusest Sa enda puhul kirjutad.
    Minul on sallimatus ehk 0-tolerants korruptsiooni, valetamise, ülbuse ja võimuahnuse vastu riigi palgaliste kui ka valitavate ametnike puhul. Need on inimlikud jooned, mis iga erakonna liikmete juures antud erakonna võimul olles on Eestile ohtlikud. Nende joonte tahtlik mittenägemine viitab inimese sarnasele mõtteviisile või ebaküpsele tugeva isiku kultusele.
    Minul on oma maailmavaate tõttu laiem valikuvõimalus ning kui see peaks kaduma, kirjutan valimissedelile "ei korruptsioonile".



    vasta »

    888

    Re: Kes valimised võidab? 08/03/03 00:17




    jammikesele

    Vara rõõmustad.
    1. Reform ALUSTAS läbirääkimisi Res Publikaga , SELLEPÄRAST et Keskerakonnaga kampa löömiseks on tal vaja öelda oma valijatele, et näe nendega (Res Publika) ei tulnud välja .
    2. Isamaaliidu kaasamine praegustesse kõnelustesse on Res Publika poolt on vajalik selleks , et nähakse juba praegu ette, et nende 28 häält ei allu distsipliinile. Aga allumatuid on tõenäoliselt rohkem kui isamaalasi võtta . Reform noogutab kaasa kuna see just viibki käesolevad läbirääkimised ummikusse.
    3. Rahvaliit soovib liitu Keskerakonnaga. Isamaaliiduga need mehed liitu ei lähe.
    4. Reform EI LAHKU TALLINNAST. Aga selleks on vaja liitu Keskerakonnaga.









    vasta »

    jam

    Re: Kes valimised võidab? 08/03/03 02:08




    repliik 888-le:

    Andsid ülal mõista, et Ref'i huvides oleks Kallasel Edgar Suure radu käia, ehk teisisõnu olla "suur kombinaator". Vihjasid ju sellele, et lühiajalist kasu silmas pidades peaks Ref/Kallas Resp'i/Partsi lollitama (rääkimata oma valijate taasnarrimisest) ning lõpuks taas keskmaalastega pakti sõlmima.

    Vastuseks: Ref'i poliitilise prostitutsiooni (s.o. ühte Keskerakonnaga) andsid valijad küll nähtavasti andeks ehk pikendasid usalduskrediiti - KUID, usutavasti toimus see TINGIMISI - Ref ei saa mingil juhul endale lubada uut langemist Keskerakonna rüppe...
    ...langegu või Ref'i pseudovõim pealinnas (tuletan meelde, et Kesk alates eelmisest sügisest ruulib siin 50%ga, Ref võeti kampa "suurkombinaatorlikel" kaalutlustel)

    - või muidu vaidleme siin enne järgmisi valimisi tuliselt, kas Ref ikka künnisest jagu saab :@(


    vasta »

    jam

    F1 oodates: Valitud Palad 08/03/03 04:53




    - kes ei viitsi vanu sõnavõtte läbi lapata:
    kiire ning meelevaldne kokkuvõte valitud väiteid 20. okt. 2002 kohalike valimiste järel, kuid mitu kuud enne 2. märtsi valimisi:

    rakuc
    21/10/02 10:58
    RP poolehoidjatele võin lisada, et märtsivalimised saavad olema raskemad - sõltub tegudest ja võimalikest koalitsioonilepetest

    upser
    21/10/02 11:31
    Arvan ka, et RP läheb kevadel raskeks, sest siis oodatakse neilt juba midagi konkreetset, mis tähendab oma programmi aga mitte mingit umbmäärast "uut poliitikat", tegelt arvan, et ellu jääda, ühinevad nii mõnedki surevad parteid või poogivad end RP külge

    upser
    21/10/02 14:02
    aga kas RP valijad ei ole lihtsalt protesti valijad, ja kevadeks unustavad, keda nad valisid sügisel?

    Velikij
    21/10/02 14:05
    ---ja isamaa ja mõõdukad on lihtsalt luuserid ja viimased kaovad eesti poliitiliselt kaardilt kevadel lõplikult
    ---ja keski edestada võib respu ainult kõige haigemates fantaasiates, olgu need nii siirad kui tahes, sest edgar ruulib täiega ja on tõeliselt suure slämmi välja mänginud
    aga reform võetakse ilmselt linnas koalitsiooni sest keegi peab see loll ka olema kelle süüks ebapopulaarseid otsuseid ajada. ja mis tähtsust on koalitsioonil või mittekoalitsioonil kui edgar võib iga hetk teerulli käivitada ja 32 häälega mistahes eelnõust üle sõita.
    ---kevadel tehakse villuga toompeal koalitsioon ära ja siis võite unustada mitte ainult naiseilu vaid ka proportsionaalse tulumaksu ja kõik hea siin ilmas
    halleluuja

    upser
    21/10/02 15:01
    ---Usun, et kevadel reformi populaarsus suurem ja RP, kaotades oma uudsuse, kaotab ka hääli märgatavalt, sest võimul olles saad veel oma lollusi enne valimisi puhtaks pesta.

    Velikij
    21/10/02 15:30
    kindlasti võtab reform kevadel rohkem hääli kui tal praegu on. loogiline kah, sest isamaal ja mõõdukatel on, mida ära süüa, andrejevlased pealekauba.
    ja respu võtab ikkagi rohkem, sest uudsus ei kao nii ruttu, neli kuud on selleks liiga lühike aeg, riigikogu valimiste tarbeks on respu ikka uus jõud ja uus poliitika
    aga ega see ei muuda asja, et edgar tuleb ja võtab hinnanguliselt mingid 45 kohta ja siis pole mingit probleemi. elu on näidanud, et kes võtab all-linna, see võtab varsti ka toompea. ja nii saab see kevadel kindlasti ka olema.

    Kuldar1
    21/10/02 17:32
    Savisaar pole nii rumal, et --- vastu kevadisi valimisi endale 4 kuuks peaministri tooli igatseda. Palju lihtsam on jätta väliselt kõik endiseks (Kesk ja Reform "sõbralikult" koos), kuid omavahelistes lepetes Siimuga jätta suurema venna privileegid.
    Pärast kevadisi valimisi on paras aeg sõpruskonda revideerida

    corhe
    22/10/02 09:00
    --- mina 3 aastast ja jään enda juurde, et reform on audis ;-) või siis võib teda sealt päästa vaid kõva tulemus kevadel ja savisaare suhteliselt kehva tulemus - siis suudab reform asjad tasakaalus hoida.
    praegu aga tundub, et kevadel läheb asi veel rohkem kreeni - savisaar ja reiljan võtavad kahepeale riigikogus selge enamuse. muidugi lootus jääb, et nad ei saa omavahel kokkuleppele :-)

    Pendel 22/10/02 12:08
    huvitav kas respublica suudab riigikogu valimisteni välja hämada uuest poliitikast.
    --respublica peab igal juhul opositsiooni jääma, et tänitada, rääkida loosungite keeles ja riigikogu valimistel lubada jälle uut asja.

    Velikij
    22/10/02 12:09
    --- pigem on tegu ühe tüüpilise situatsiooniga mis kordub aastast aastasse, põlvest põlve, aastatuhandest aastatuhandesse: klient läheb reklaamifirmasse ja tellib reklaami. saab mõne aja pärast näidised. klient küsima, aga miks see on siin ja mida see siin tähendab. kopiraiter seletab püüdlikult, et edasi tähendab parema jõu poolt tehtud heade asjade jätkumist ka järgmise 3 aasta jooksul. klient teeb möhöhh ja laseb linna täis kleepida

    Velikij
    22/10/02 12:43
    valid reformi - saad savisaare on lihtsalt sõna-sõnalt üks respu valimisplakat tammsaare teel

    Velikij 04/12/02 08:48
    poriga loopides edgari külge see ei jää, pigem tema populaarsus sellega ainult tõuseb.
    küssa selles kas vanapaks kevadel suure slämmi välja mängib õige koalitsioonipartneriga.
    mina näen endiselt kesikute ja reiljanlaste liidus seda pauerit mis eesti teispidi liikuma pöörab - ja kahe peale nad 51 saavad ka. iseasi kas Villu Eciga liitu teha tahab...

    riq 04/12/02 12:17
    --- villu teeb respuga liidu

    Velikij
    04/12/02 12:21
    --- Seega on asi otsustatud ja kesikud (reformiga või ilma , vahet pole) järgmised 4 aastat opositsioonis

    maailmaparandaja
    04/12/02 12:50
    Kisub ikka sinna, et kevadel on liidus ikkagi Villu ja Edgar



    vasta »

    juura

    Re: Kes valimised võidab? 08/03/03 09:19




    raearu.minu viga,mõtlesin tolerantsust. Korruptsioon on kuritegu, aga nagu teada, kuritegevus ei sure välja., seda püütakse piirides hoida. Aga sellega võitlemiseks ei pea vassima ja valetama ja kõveraid käike tegema ning omade tegusid õigustama. Korruptsioon on tegelikult oma poiste kamp,väliselt on väga raske neid mõjutada, kui just üle piiri ei lähe. Korruptsiooni alus seisneb selles, et vaadatakse mööda oma poiste tegemistest. Aga seda sa just teed. Katsu parempoolsete tegevusele vaadata sama karmi pilguga kui ke tegevusele.

    Minu arvates on kõige vähem korrumpeerunud rahvaliit ja kes ka ainukesena mudamaadlusest osa ei võtnud, ilmselt on see partei tõusuteel ja järgmistel valimistel edukam. Arvestades rp kirjut koosseisu, eemaldumist taagepera liinist,osavõttu mudamaadlusest, kaldumist liiga paremale, arvan ,et teda ootab mingil määral koonderakonna saatus. Ja kuhu ta korruptsioonist pääseb. Kogu see parteide rahastamine on ,nagu sa ise väga hästi tead, puhas korruptsioon. Ainult ke pidi kõige jultunumalt küsima. Miljoni tulevad ikka selleks, et rohkem tagasi saada. Partei on ise ka ju aksepteeritud korruptsioon:saada võimule, et oma toetajaskonnale tulu tuua.

    vasta »

    Velikij

    Re: Kes valimised võidab? 08/03/03 21:37




    jam, Braavo! 12 points!

    Lugesin ja naersin lausa kaua. Mõnuga, siiralt ja südamest. Ilmas on vähe mõnusaid asju ja see foorum on kindlasti üks nendest. Selle lõpetamine oleks patt, seda enam, et soovitasin Pavlov-Panovi refleksi matemaatilistel modelleerijatel teise foorumisse kolida, mitte tõsimeelsetel poliitikakiibitsejatel.

    to: miroslav,
    me tõesti ei mõelnud sedasama inimest, aga sa paistad Keskerakonna asjadega hästi kursis olevat, eks nuputa siis välja!

    to: 888
    Ära unusta, et õlled juba laagerduvad! 17.-ndal peaks nagu punt kokku tulema ja ministriportud ära jagama. Ja seda, kas Reform lahkub tallinnast või mitte, selgitab lähem kuu.

    Mõnusat laupäevaõhtut, hääd naistepäeva ja pidage meeles, et Tallinnast mõnekümne km kaugusel on suurepärased suusatamise võimalused!


    vasta »

    Velikij

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon