Täiendav pension - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Täiendav pension

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Sattusin lugema Äripäeva online ( copy/paste - Euroopa börsidest suurima kukkumise on sel aastal teinud Amsterdami börsi indeks, mis on kaotanud kahe ja poole kuuga 31 protsenti oma väärtusest. Möödunud aastal langes indeks 36 protsenti, teatab uudisteagentuur Bloomberg. ) ja vaatasin, et LHV täiendavapensioni fondi üks suurematest komponentidest on just sealt maalt pärit, nii et ei lähe vist kõige paremini või mis ?
  • LHV Täiendava Pensionifondi suurim osalus on fondiinfo lehe andmetele tõesti Holland 6,5%, tervelt 19,27% - paraku on tegu Hollandi valitsuse võlakirjade ja mitte Amsterdami börsi indeksit järgiva aktsiaga.

    Ja nimetatud võlakirjadel läheb vastupidiselt Hollandi aktsiatele väga hästi: samu võlakirju sisaldav LHV Intressipensionifond oli 2002 kokkuvõttes parim võlakirjadest koosnev kogumispensionifond, tänase Äripäeva andmeil hoitakse samas arvestuses II kohta.
  • Tänan HennoV, arvasingi et ega teistelgi eriti hästi lähe

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon