VIIES - mõtteid meilt ja mujalt; töölt ja tänavalt; telekast ja raadiost... - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

VIIES - mõtteid meilt ja mujalt; töölt ja tänavalt; telekast ja raadiost...

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • pikemat aega oled tahtnud jagada foorumiga oma suvalisi uitmõtteid.
    sealt ja siit, tööst, elust, ja muust sellisest.
    ühesõnaga elust enesest. lihtsalt, et järsku on võimalik teemat arendada ning asja tulemusena on kõigil silmaring "laiem". Loomulikult on tegemist ka ego-värgiga :)
    Põhjus, miks ma pidin uue teema algatama on selles, et praegusel kujul on teemasid minu jaoks liiat palju ja mul pole tõesti piisavalt aega, et pidevalt otsida oma eelnevate kommentaaride asukohti. Kui ei sobi, võib admin ju asja kohe deleteda


    Üks huvitavamaid teemasid, mis mind hetkel köidab on Kalevi Kommivabriku (kui nii võib enam öelda) CASE. Mind paneb hämmastama, kuidas üks aktsionär püüab teist lömastada.
    Kas põhjus on selles, et Kruudale tahetakse anda "kabelimatsu" või on lihtsalt tegemist oma vara kaitsmisega. Et noh nagu kaitsa oma osalust ja mitte lasta sellele lahjeneda.
    Mingi investeerimisguru onkindlatsi kuskil öelnud, et juhul kui suured omavahel löövad, siis peavad väiksed tegema nii....
    kuidas siis? Vist oli mingi Soome kohaliku tähtsusega investeerimishai - Saarikko (vist oli), kes käskis müüa. Või ei olnud see nii? Täpselt ikka ei tea kah.
    Ma isiklikult praegusel hetkel ei ostaks Kalevit. Kui poss oleks sees, siis püüaksin vähendada. Enam-vähem alati on olnud nii, et kui juba meedia orbiiti satutakse mingite vaidluste või jamadega, siis ega aktsiale see hästi ei mõju.
    Vaata või Kaubamaja või Baltikat.
  • ma praegu euroopa aktsiaid ei ostaks

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon