Tehke parimaid aktsia ostu soovitusi: - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Tehke parimaid aktsia ostu soovitusi:

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • tegelikult võib see sõda näidata aktsiaturu languse lõppu!
  • loodan ,et ikkagi keegi pakub tõeliselt hea soovituse!
  • langus võib olla veel psut-pisut veel
  • peale nende ei anna mull rahu ikka yahoo, kes on ´üleostetud aga vähemalt ülepäevti teeb uue 52 nädala tipu... täna ta küll vajus enne lõppu veic ära... äkki oleks aeg shortida kui ta homme śama nõrk on?
  • soovitus nr 1: ostke hirm odavaid aktsiadi nn rämps aktsiaid ja siis hakkake hinda üles haipima. Lihtne viis raha teenida ja kindel moodus endale pikaks ajaks varjualune ja nina esine kindlustada :)
  • Ostke Leedu Telekomi, sest ettevõtte raamatupidamuslik väärtus on 1,5 litti, turuhind 0,98 litti, ettevõtte rahavood on erakordselt tugevad, rahavood enne finantseerimistegevust on ca 300 mln litti, ettevõtte turuväärtus veidi üle 700 mln liti, ettevõte maksab korralikult dividendi ja ostetakse väga suure tõenäosusega peagi TeliaSonera poolt välja, nii et üsna easy money minimaalselt 50% kasumiga, kui veidigi kannatust on
  • I. Safe heaven aktsiad
    NCEN - kinnisvara finantseerimine
    DROOY - kuld
    SSRI - hõbe

    II. Tehnoloogia, tarkvara, riistvara:
    ZRAN - kiibid
    IDNX - biomeetria
    VISG - digitaalne identifikatsioon
    BLTI - biolaserid
    DZTK - arvutikaubandus

    III. Biotehnoloogia, meditsiin, farmaatsia:
    NOVN - hormonaalpreparaadid
    OCA - hambaravi
    GERN - vähiravimid
    FLML - diabeedi ravimid

    Millal midagi osta või müüa jäägu igaühele ise otsustamiseks!
  • kui ma õieti aru sain siis AIA maksab kvartaalset div 16 senti (ligi 10% aktsia hetke hinnast)
  • DROOY on viimasel ajal kõvasti kukkunud, ollakse viimase aasta madalamate tasemete ligi.Krt teab kas on hea ostukoht või on asi sootuks mäda.Kas keegi oskab öelda, millest on tingitud kullatootjate viimase aja hinnalangus, kas sõjale eelnenud ebakindluse perioodil olid nad liiga kõrgele liikunud?Sõja edasise venimise korral oleks loogiline kõrge kulla hinna püsimine ja ka tootjate hinnad võiksid tõusta.
  • virage logic tuli just heade aktsiate nimekirja. kaks nädalat koguaeg tõusnud.
  • to:leeds11

    AIA kohta selline jutt:
    American Insured Mortgage Investors is the little company that couldn't -- invest, that is. The partnership can no longer acquire or originate mortgages; it only manages its existing portfolio, a handful of government-insured mortgages on multifamily residential property in nine states. American Insured holds 100% interest in the first lien non-recourse mortgages, which are issued or sold according to Federal Housing Administration guidelines. The business of the company is managed by its general partner, which is a subsidiary of mortgage-oriented real estate investment trust (REIT) CRIIMI MAE. American Insured plans to dissolve all operations by 2008.

    Ja viimase kvartali kohta selline jutt:
    ROCKVILLE, Md., March 21 /PRNewswire/ -- The general partner of American Insured Mortgage Investors (AIM 84) AIA today declared a distribution for the quarter ended March 2003 in the amount of 16 cents per unit. The distribution will be paid on May 1, 2003 to holders of record on March 31, 2003.

    The first quarter distribution of 16 cents per unit includes the following:

    * 2 cents per unit regular cash flow; and
    * 14 cents per unit representing 90% of HUD assignment proceeds received
    from the defaulted mortgage on Westbrook Apartments.

    Ettevõtte div. rate on $0,08 aastas ja $0,02 kvartalis.
  • Ehk Halliburtonit tasub jälgida, sõda venib....ja mine sa tea.
  • mis puudutab AIA-t siis eile oli neil ex-div date ja aktsia avanes 20 senti allpool ellmisest sulgemisest
  • Viimane aeg maha myya. Ostma peab kui hakkavad Iraqi valjaehitama rusudest. Siis koikidel laheb hasti!!!
  • PERS - seoses sõjaga vajalikud kunstpõlved ja kunstküünarnukid
  • Siinkohal võiks muidugi jääda realistiks ja võrrelda põlve ja küünarnukki vajavate sõjaohvrite arvu näiteks USA's (või ka mujal maailmas) iga päev/nädal/kuu liikluses samu vajadusi omandavate ohvritega. Ja see sõjavärk peaks suht marginaalne paistma.
  • WEL järelturul üle $1, õnne neile kes ei kartnud 0. 7 peal pikaks minna!
  • SMTS -mul tekkis hallutsinatsioon et see kohe varsti põrkab.
  • Karud olge valvsad! GERN pakub teile kohe võimaluse.
  • crli, api, avcc, copy, ppmd, cvm, pgmr - kõik need mida ostaks ei ole nimekirjas. need võivad tõusta ühe päevaga 100%. kui need tõusevad, siis ma ei tea keda ma sõimama hakkan
  • tegin sellise tähelepaneku et see aktsia mis on heasse nimekirja sattunud, selle headus on selleks ajaks juba otsas. vähemalt virage logicut ostsin enne kui see heasse nimekirja sai ja õieti tegin.
  • To leon - kullaaktsiad käisid ära väga kõrgetel tasemetel. DROOY nagu ka teised kullatootjad korreleeruvad kulla enda hinnaga. Kullatõusu jätkusuutlikust ei julge enam prognoosida. Maailmas peaks midagi veel väga ränka juhtuma, et kullahinda pushida. DROOY hiilgeaeg on möödas ja tipnes ca 5.8$ tasemega, mil ta ka mõneks ajaks rämpsaktsia staatusest välja küündis. Kullaindeksid GOLD BUGS (HUI), GOLD/SILVER INDX (XAU), GOLD INDEX (GOX) on kõikunud üsna ühtlaselt ning ka nende tasemed on üsna tippude juures. Tõusutrendi murdumist oli tajuda kusagil 2002 aasta 1. ja 2. kvartali künnisel, kui uudistekanalid neist palju plätrama hakkasid. Mina astusin kullast välja eelmise aasta kevadel, mil ma katsin PALMi jms sodiga tekkinud kahjumeid. Sega soovitan praegu pigem hoida ennast kullast eemal, kui just lühikeseks ei taha minna. Aga see on ainult soovitus.

    "Kui kuld muutub mustaks, siis hoia sellest eemale." Aimar Solovjov
  • Kuid antud foorumi ülejäänud kontekst haiseb Lebed Jonathani infesteerimismudeli järgi.
  • WEL jooksis siit foorumist läbi - lisan siia ühe inglise keelse mõttekäigu aktsia kohta. Artikli nägemus aktsia kohta ühtib üsna hästi minu omaga - väga spekulatiivne aktsia ja mingeid väga objektiivseid kriteeriumeid on ostmiseks või shortimiseks raske leida. Seega meenutab rohkem kasiinot.

    Christopher Edmonds

    Boots and Coots
    3/31/03 06:36 AM ET

    While continuing to fight fires in Iraqi oil fields, Boots and Coots (WEL:NYSE) extinguished a potentially more difficult fire at home.
    In a move that is likely to remove a great deal of solvency doubt from the company, the company said it had paid back, in full, a loan from Checkpoint Business in which the company was in default. As I noted last week, Checkpoint had offered a restructuring proposal to Boots & Coots which involved voluntary bankruptcy. A month ago the company said it was considering its options...after the close Friday the company rejected Checkpoints restructuring plan and paid down the debt. The company said it repaid debt with use of first quarter revenues including from work in Venezuela. Our analysis at the time suggested the balance sheet issues were one of the items that made Boots & Coots a very speculative play. The company still has over $13 million in debt, not including preferred stock, according to a recent report.

    With the overhang of the Checkpoint loan gone, Boots & Coots removes a big cloud. That said, its important to remember this remains a speculative (micro-cap, low dollar) play on Iraqi oil fires which appear to be under control with fewer fires than originally expected. If you are looking at this name, here are the issues I would consider: (1) How much total revenue will the company receive from the current Iraqi fires as a subcontractor for Halliburton (HAL:NYSE) (company says it is billing about $50,000/day for current work); (2) What is the estimate of additional oil fire fighting revenue given the current security of Iraqi oil fields (difficult to accurately answer);(3) Is it likely the US will contract with Boots & Coots directly for other intervention services, given Halliburton is reportedly no longer in the running for larger oilfield contracts in Iraq; and (4) More generally, how important is the relationship with Halliburton to gain future business?

    The long-standing relationship with Halliburton combined with past performance was how the company returned to Iraq. And, it is important to note that Boots & Coots is best known for its firefighting and well control services. Once the oil areas are secure, there will be intense competition for other remediation and stimulation services and, comparatively speaking, B&C is a relatively small player.

    As I noted in my missives last week, companies like Boots & Coots are difficult to play from both the long and short sides. The datapoints suggested Boots & Coots would struggle given its balance sheet. While challenges for a company regaining its footing remain, this management team appears to have done right by shareholders in this case.
  • to miquell
    hea mõte, aga Wel ma ikkagi ei ostaks. kuigi mulle sellised rämpsaktsiad meeldivad. ma arvan et wel jaoks on juba rong läinud. seda oleks pidanud paar nädalat enne ostma. ma ei saa aru mida nad seal kustutavad. esialgne vaimustus on läinud ja uusi tulekahjusid seal vaevalt et tekib kuna sõjavägi on hõivanud naftaväljad. kõige rohkem mis närvi ajab on see, et need mida tahaks osta ja mille tõus on alles ees , neid ei ole nimekirjas ja ei saa osta.
  • CBEX kohe tõuseb. surmaheitlus on veel ees. enne seda jõuab veel tõusta kui juhust passida. ainult et nagu alati, ei ole nimekirjas.
  • Mina rämpsaktsiatega kauplemist kindlasti ei soovita, sest selleks, et nendega raha teha, peab olema tõsine professionaal. Väikeinevstorid kaotavad nendega suurel osal juhtudest raha. Suuremad aktsiad on väikeinevstorile kindlasti paremini kasumit toovad.

    Aga eks igaüks peab oma vitsad ise saama, kuid paljud kogenumad väikeinvestorid on rämpsaktsiad igaveseks jätnud.
  • kas on selliseid proffe kes teeks 10 tuhandest paari rämpsaktsia tehinguga milli kokku umbes aastaga. kaotada on ainult 10 tuhat, kui nii võtta. huvitav kui suure summani keegi on jõudnud, enne kui kõik on kaotanud.
  • Purus, ma pole ühestki sellisest kuulnud küll. See nõuaks aastast tootlust 10 000% ...

    Olen ka ise kunagi proovinud rämpsaktsiatega treidimist ja näinud, et see nõuab tohutut pingutust ja aastatepikkust kogemust, et nendega raha teha, seetõttu ei soovitakski rämpsaktsiaid väikeinvestorile.
  • Waverider Comm Inc (WAVC) . see on täpselt seda nägu, et natuke langeb ja siis uuesti tõuseb 100%. kasum iga aastaga suureneb ja kahjum aktsia kohta väheneb. või kas keegi julgeb väita et nüüd järgneb ainult üks pikk sirge kriips. minu meelest on see väga vähe tõenäoline. kusjuures see on, ime küll, isegi nimekirjas.
  • VPHM on täna korralikult tõusnud aga uudist küll selle kohta ei leia, ehk on sellega paras aeg lühikeseks minna?
  • kes siis on VPHM lühikeseks minemise poolt... tundub et põhjuseks miks täna selline tõus on olnud on see et arvatakse et firmal on ravim SARSi vastu, kusjuures samal ajal on ainsa arvatava ravimi taga RNA ja isegi see pole kindel!!!
  • " kusjuures samal ajal on ainsa arvatava ravimi taga RNA ja isegi see pole kindel!!!"

    Ribapharm (RNA) tegeleb hep C ja erinevate vähkide jaoks ravimite arendamisega. SARS-ga pole seal kyll mitte midagi tegemist.

    sB
  • thats a good one ;-))
    VPHM tegeleb ka mingi antiviiruste ja hep C vastase ravimi leidmisega...
  • >> city state of 4 million people has recorded 65 cases of severe acute respiratory syndrome, or SARS, including 14 new cases reported on Monday, Lim said....... health care workers and relatives were being treated with a combination of the anti-viral drug ribavirin and steroids and 85 percent were showing signs of improvement....>>
    >>Ribavirin is an antiviral drug that Schering-Plough Ltd. markets under license from Ribapharm as a therapy for the treatment of hepatitis C>>
  • Good one.

    sB

    btw, RNA kuulub 80% ulatuses ICN Pharmale (ICN)
  • Mis arvate, kas VPHM tõuseb veel ja kui palju ta võiks tõusta?
  • ausalt öeldes ma arvan et VPHM hakkab langema kui kusagilt ei tule infot selle kohta et neil on mingi seos SARS raviga... netist võib leida mitmeid artikkleid selle kohta et hong kongis ja "mujal aasias " kasutatakse SARS ravimi valmistamiseks just RNA patendiga ravimit, mida hetkel siiski on saatmas kõrvalnähtude probleeb tolle ravimi kasutamisel
  • praegusel ajal rämpsaktsiatega teenimine on puhas juhus või õnn. siinsed kauplejad on ju olulisest infost nii kaugel (mitte füüsiliselt), enne teie(meie)suguseid on terve hulk insaidereid ja muidu teadjaid-tegijaid, et parematele paladele pihta saamiseks teadmistest ei aita. võite ju vastu vaielda, kuid vaidleks ainult nendega, kes sellega siiski raha suudavad teenida. (üks või kaks õnnestunud tehingut ei laähe arvesse, kuna ka lotoga on võimalik vahest võita, kuid see ei ole raha teenimine)
  • kas keegi saaks tuua mõne näite sellest kui on hakatud mingit hirm odavat aktsiat ülesostma? kui tulus ja mõttekas selline tegevus üldse on?
  • 12:00 ET Ribapharm lifts on positive reports of Ribavirin as SARS treatment (RNA) 5.79 +0.61: -- Update -- CNN reports that the anti-viral drug called Ribavirin has shown progress in fighting the outbreak of SARS, citing Hong Kong health officials. According to the Department of Health, at least 90 percent of patients treated with the antiviral drug have recovered. "We have administered new medicine to treat those people and most of them have shown very encouraging results." Ribavirin is a RNA drug marketed by Schering-Plough under the brand name Rebetol for use in combination with its Peg-Intron to treat chronic hepatitis C.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon