Börsimängur tulevikust - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Börsimängur tulevikust

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Föderaaluurijad on kinni pidanud mõistatusliku Wall Street’i targa, kes väidab end olevat "ajas rändaja".
    Sise-info väärkasutamises süüdistatav 44-aastane Andrew Carlssin teenis börsil kaubeldes 800 dollarilise investeeringuga kahe nädala jooksul 350 miljonit kasumit. Müstilised summad panid ametivõimud mehe tausta uurima.
    Nelja-tunnilise ülestunnistuse vältel suutis süüalune kõiki küsitlejaid shokeerida, väites, et ta on tänapäeva rännanud aastast 2256 ning paludes ennast vabastada tulevikku tagasi naasemiseks. Mees keeldus avaldamast ajamasina asukohta, et imetehnika valedesse kätesse ei satuks.
    SEC’i (Security and Exchange Commission) uurimuste kohaselt ei leitud enne 2002. aasta detsembrit ühtegi märget kodaniku kohta, kelle nimi on Andrew Carlssin.
    Carlssin’it hoitakse vahi all seni, kuni mees on nõus üles tunnistama börsitehinguteks saadud infoallikad.

    Uudise algallikas: Yahoo News
  • huvitav, kuidas ta oma varanduse tulevikku üle kanda plaanis?
  • kuram, kui see tõsi on, siis on see küll märkimisväärne lugu - ma mõtlen tootlikkust.
  • kaks nädalat = 10 börsipäeva
    alginvesteering 800
    päeva tootlikkus 266%
    10nda päeva lõpuks summa 350 miljoni kanti
    Geniaalse lahenduse kanti pürib, kuid hea infi või erakordse spekuleerimismudeliga pole võimatu - ilmselt ainult teoreetiliselt, kui hilinenud aprillinali tõesti pole.
  • ei tea, võibolla on tõesti hilinenud aprillinali, eile oli igal juhul uno.ee-s üleval.
    nüüd jääb ainult oodata, kuni SEC-i ajapolitseinikud talle tulevikust järgi tulevad.
  • Huvitav, kui tal oleks 10 p2evaga 350Mist ainult 800 j2rele j22nud, kas siis ka teda keegi siseinfo kasutamises syydistaks?
  • aprillinali ei ole, sest falcon kirjutas siinsamas "JAHE! Coca-cola diil paavstiga" foorumis juba 28/03/03 19:49 sellest x-files-in-action tüüpi loost.

    Yahoo artikkel
  • Kas on ka teada mida täpselt see mees ostis või müüs?
  • Mnjahh, uudise algallikas on üks eriti väärt koht nimega Weekly World News, mitte yahoo. Viimase aja parim artikkel sealt räägib sellest, kuidas Al Quaeda raha kogumiseks kaamlipesulat peab...
    http://www.weeklyworldnews.com/features/conspiracies_story.cfm?instanceid=54281
  • 800 dollariga alustas ja kahe nädalaga sai sellise kasumi!!! no ma alustasin 600 dollariga ja sain juba 100 dollarit lossi kahe nädalaga. nüüd vahetasin aktsia ENG vastu. varsti on nagunii 600 dollarit maha mängitud. ja mis imeliiki aktsiad need OTC on, et nendega kaubelda ei saa. võibolla kaubelda saabki ainult nendega mis ei tõuse. ja siis need mis tõusevad, nendega ei saagi kaubelda
  • Oh, Purus, aitah Sulle - naersin nii, et koht koveras:)))
    Ja kuna naer on tervisele kasulik, siis elan tanu Sinule ilmselt paar aastat kauem:)
    Oma 100-ndale juubelile kutsun kindlasti ka Sinu.
  • Kui ma olen sellest uudisest rääkinud, siis mulle on ka vastu öeldud, et selline tulusus pole võimalik, aga tegelikult on see ju võimendust kasutades reaalne. No näiteks kui arvestame keskmiseks aktsiatõusuks 50%. Mees on ju ikkagi tulevikust ja valis parimad palad...
  • ta tegi kahe nädala jooksul 126 kõrge riskiga tehingut ja võitis iga kord. iga aktsia pidi tegema läbi vähemalt 50-100% tõusu. päevas pidi tegema 12 tehingupunkti.
  • kas keegi viitsiks virtuaalselt proovida, et nagu v6tab 800 taala ja siis teeb tehinguid eilsete hindadega?
  • veelgi ilmekam oleks koostada algoritm ja see kuskil realiseerida, mis suudaks võtta näiteks kahe nädala nasdaq aktsiate hinnaliikumised ja leida kümnele tuhandele dollarile maksimaalse tootlusega tulemuseks vajalikud tehingud (kujul: ost/müük, aeg, aktsia, kogus). arvestades ka komisjonitasusid.
  • tehvlon, miks kümnele tuhandele, piisab ju ka vaid 800 taalast :)

    eriti hea reklaam ju, pole tähtis alginvesteering, vaid alustada kohe ja mis parata, ka õigete tehingutega.
  • Lugu avaldati algselt tabloidajakirjas http://www.weeklyworldnews.com/ 19. märtsil. Yahoo taasavaldas selle "Entertainment News and Gossip" leheküljel http://tv.yahoo.com/news/wwn/20030319/104808600007.html , mille kaudu "uudis" ka laiemate lugejateni jõudis. Linnalegendide leheküljel http://www.snopes.com/humor/iftrue/insider.htm on selle loo arengut väga veenvalt selgitatud.

    Igal juhul on tegemist äärmiselt põneva näitega huvitaval teemal kirjutatud fiktsiooni plahvatusliku levikuga. Looga seotud võtmesõnad olid märtsi lõpus otsingumootorites väga populaarsed. Kahtlemata tekitas see omakorda põnevaid internetimarketingi alaseid ideid.

    Neile kes uskuma jäid ei oskagi muud öelda, et vaadake ikka väljaande rubriiki ka. Ja võrrelge erinevaid algallikaid, kui tegemist oleks olnud tõese looga, siis ei oleks selle taasavaldamine piirdunud vaid Yahoo meelelahutusnurgaga, vaid leidnud tee ka pisut usaldusväärsematesse väljaannetesse.
  • tehniliselt on kindlasti võimalik kirjutada selline arvutiprogramm mis muudab selliste tehingute tegemise võimalikuks. siis ei ole tegemist insaider info, ajarännu ega ka mitte tavalise häkkerdamisega. seda võimalust võibolla uuritaksegi. usun küll et see võis olla tõesti sündinud juhtum.
  • kui vajutada arvuti ok klahvi siis arvuti kahtlaselt kaua ragistab enne kui tulemus avaldub. selle ajavahemiku jooksul võib igasugu lisaoperatsioone lasta teha kusjuures võhikud ei saa aru mis toimub. nad arvavad et ongi ajarändur

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon