kuulame pealt - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

kuulame pealt

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • oeh, olemegi siis ajajärgus kus kõik on kätte saadav kõigile. seda, et meie suuremad telekommunikatsiooni firmad soetasid aparatuuri, mis paljudele on ehk vastumeelt ja paljudele ka kasulik. elu nagu filmis mille nimeks 'riigivaenlane'. ilmselt aitab see ka nii mõnegi kurikaela seaduse organite ette tuua. isiklikult tekkisid aga vastakad arvamused selle kohta, et keegi võib vabalt sorida nii minu datas kui ka kuulata pealt mu ebaasjalikke kõnesid. (viide minut.ee ja ekspressile)
  • Ole aus siis ole midagi karta. Endal ka kergem!
  • See "ole aus" soovitus tundub kah veidi mööda, sest minu arvamuse kohaselt kipuvad kodanikud kartma rohkem ikka seda, et keegi ebaausate kavatsustega nende datas sorib, mitte seda, et ise kuhugi vahele jäädakse.
  • kui tekib kahtlus oma privaatsuses, võib alati levitada (ka vale)infot mis toob kasu endale või kahju pealtkuulajale... kui ta lõksu jookseb siis paras talle!
  • ...uudist pole, seadmed said lihtsalt võimsamad kui varem.
  • aga tegelikult võiks ju proovida näiteks mingit väljamõeldud "börsiinfot/insaiderinfot" levitada ja vaataks, kas kohalikul börsil ka vastavad tehingud ilmuvad:) pealtkuulaja saaks oma "palga"
  • ei tea mitut ametnikku on vaja maksumaksja kulul seda tööd tegema?
    kas on siin inimesi kes oskaks spekuleerida kuidas asi praktiliselt toimub?
    ega ei jōua ju istuda liini peal ja hommikust ōhtuni kuulata. vōi on siin hoopis mingid kavalad tehnoloogilised lahendused kasutusel, nätex et kui textis esineb teatud sōna siis masin hakkab kohe salvestama seda kōnet.
  • Ega siin spekuleerida pole vist eriti vajagi. Asi on ära seletatud Jälitustegevuse Seaduses:
    https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=184797

    Yhtteist täpsemat infot saab veel www.riigiteataja.ee'st pannes otsingusõnaks "pealtkuuamine" või midagi muud huvipakkuvat.
  • to nublu: prooviks välja selgitada kas on mõni selline huvitav sead ka püsti pandud vai ei. lõpetame iga telefoni kõne ja ekirja sõnaga pomm ja vaatame kui kaua aega võtab et salajased mehed su välja peilivad ning tõsiseid küsimusi esitama hakkavad:)

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon