FedEx - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

FedEx

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tutvustan teile head investorid ühte head börsifirmat milles ma ise töötan ja mille nimi on FedEx. Firma tegeleb rahvusvahelise ekspresslennu vedudega ja kiirkullerteenuse osutamisega. On oma valdkonna suurim ettevõte lennukite ja autode arvu poolest ja on pälvinud au olla nimetatud ajakirja "Fortune" poolt maailma kümne kõige hinnatuma firma hulka ning juba kuuendat aastat järjest 100 Best Companies to Work For." Logistika ja transport on valdkond mis globaalmajanduses omandab kasvavat tähtsust ja miks mitte lasta oma raha koos sellega kasvada. FedEx aktsia on minu näidisportfellis kasvanud viimase kuu jooksul 20,9% ja ma ei näe ka mingit põhjust miks see ei peaks nii jätkuma. Ettevõte on tugevalt motiveeritud pakkuma oma klientidele parimat teenindust ja maksimeerida omanike vara väärtust. FedEx tunnete ära ka veel F1 BMW Williamsi meeskonna ametliku suursponsorina ning muidugi tema legendaarne usaldusväärsus Tom Hanksi filmis "Cast Away."
  • njah, "kui nii peaks jätkuma", siis oleks FedEx suts rohkem kui aastaga maailma suurima turuväärtusega ettevõte...

    Ja seal filmis - kas mitte FedEx'i lennuke ei kukkunud ookeani, mille tagajärel Hanksi tegelaskuju mitu aastat robinsoni rollis pidi olema?

    r@lihtsalt iroonilises tujus
  • iroonit võiksid kindlasti lisada need inimesed, kes eestis pidanud fedexiga äri ajama. olematu teeninduskultuuriga inimesed on mingi nipiga selle eesti frantsiisi kätte saanud. irmus lihtsalt..
  • Huvitav millist kullerit eestis välisilmaga suhtelimiseks üldse kõige rohkem kasutatakse? UPS, FedEx või DHL või miski muu? Eesti Posti jätaks välja siinkohal :)
  • Praegu impordi-ekspordiga ei tegele, aga paar aastat tagasi oli TNT üsna normaalne firma.
  • to rauno: aga kindlasti mäletad, et FedEx kuller tõi saadetise kohale isegi pärast seda kui lennuk oli alla kukkunud. Ikkagi usaldusväärne.
    to proteo: tänane FedEx pole see mis enne. Omanikud on vahetunud, firmad on uued ja inimesed on teised ning kvaliteet uuel tasemel. Täna meil küll midagi häbeneda ei ole.
    raearuga nõus: TNT on hea firma ja meile tugev konkurent.
    Kas nüüd suurima turuväärtusega firmaks, seda ma küll ei arva, aga arvud räägivad siiski, et investeerimiseks on igati hea firma.
    to jyri: dhl peaks vist olema suurim turuosa kuna nad on Eestis ka kõige kauem töötanud.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon