Börsipäev 15. mai - täna õhtul DELL - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Börsipäev 15. mai - täna õhtul DELL

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tere
    Jaapani aktsiaturg läks langusesse, mille põhjusteks USA nõrgad jaemüügitulemused ning jeeni tugevnemine. Nikkei indeks lõpetas päeva 1.47% miinuses.

    Euroopa turgudelt oodatakse kerget tõusu, mida toidab Deutsche Telekomi teade oodatust parematest majandustulemustest ja võla kiirest vähenemisest.

    Deutsche Telekom teatas esimese kvartali kasumiks 850 miljonit eurot, aasta tagasi sai firma 1.8 miljardit eurot kahjumit. Firma võlg vähenes4.8 miljardi euro võrra 56.3 miljardile. Firmale oli see esimene kasumis kvartal kahe aasta jooksul. LIsaks oodatakse selle aasta tulemusi prognoooside ülemisse otsa.

    Tallinna Börsil alustati tagasihoidlikult. Eesti Telekom paistab endiselt tugev, ning ostunoteeringuid tunduvalt rohkem kui müüginoteeringuid.

  • Tere hommikust!

    Täna hommikul uudiseid ka Itaalia Börsilt, :)

    Juventus FC +5,04% 

  • Täna õhtul siis DELLi tulemused, EPSi oodatakse $0.23, käibeprognoos $9.5 miljardit.

    Aktsia on viimase kahe kuuga tõusnud pea 25%, seega peaksid tulemused tegelikult paremad tulema, et tõus jätkuks. Lisaks on kindlasti väga oluline prognoos järgmise kvartali suhtes.

    Pool tundi tagasi tulid makroandmed - positiivne oli, et töötu abiraha taotkejate arv vähenes (417K, oodati 430K) tootjahinnaindeks tuli siiski oodatust madalam, seega oli see ilmselt FEDi silmis kui nad rääkisid deflatsiooniohust.
  • Makroandmed olid üsna kesised, kuid tekitasid hoopis ostusurve ... tundub, et iga uudis on ostmiseks.

    Avalöögis toodud graafikutes on ka S&P kolmepäevane graafik, seal on näha, et praegune lagi on 947 punkti, pakun et selle taseme juurest vajutakse taas alla.
  • Kuidas saab võtta tõsiselt sellist rahvust, kes oksendab ja urineerib teiste toidu sisse. Segaselt käituvalt rahvalt ei saagi midagi mõistlikku oodata. Majandus on neil madalseisus, aga keegi ei pane seda tähelegi ja käib üks mulli üles puhumine.
  • DELL tuli täpselttäpselttäpselt nagu oodatud, ka järgmise kvartali prognoosi kinnitati täpselt samas mahus.

    Enamus ootas ilmselt Dellilt paremat, aktsia on hetkel kergelt miinuses, kuid minu meelest on tegu selge pettumusega.
  • Järelturul kukkus Dell veel. Graafik tekitab minus arvamuse, et kukkumise vältimiseks oleks tulemus+prognoos olema superüllatus. MSFT-ga ja NOKIA-ga võrreldes on Dell ülehinnatud.
  • Dell jah järelturul -2%, nende tulemuste peale võiks ka rohkem miinuses olla, eks homne päev näitab.
  • Investeerimispankur!?

    http://www.rate.ee/userinfo.php?id=169461
  • tundub et sa usud kõike mis internetis kirjas on (eriti sopalehtedel)!ära sa internetifirmade aktsiatesse kyll investeeeri!!

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon