DaimlerChrysler (DCX) - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

DaimlerChrysler (DCX)

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • DaimlerChrysler AG (DCX) on peamiselt tuntud kui sõiduautode tootja. Siiski toodab firma ka laias valikus mitmesuguseid veoautosid. Oma praeguse kuju omandas firma 1998. aastal kui liitusid kaks suurt autotootjat - Daimler-Benz Aktiengesellschaft ning Chrysler Corporation.
    DaimlerChrysleri märgi all toodetakse järgmisi automarke: Mercedes-Benz, Maybach, Chrysler, Jeep and Dodge, Freightliner, Sterling, Setra, Thomas Built Buses, American La France, Western Star and Orion
  • DaimlerChrysler AG sümbol on siiski DCX.
  • Minu meelest pole väide "DaimlerChrysleri märgi all toodetakse järgmisi automarke..." korrektne. Sõna "märk" on siinkohal mõistetav kui kaubamärk, laiemas, turunduslikus mõistes brand.
    DaimlerChryslerit kui brandi ei eksisteeri. Stokk on, aga brandi pole erinevalt Fiat'ist või Fordist. Ka tema tõsisema poole (IMHO!) eelkäija polnud brand, Mercedes-Benz autosid tootis Daimler-Benz AG.
  • cadillac eestis myygil,
    baashind 603 000 !
    vikingmotors.ee

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon