Intuit (INTU) - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Intuit (INTU)

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • avastasin huvitava artikli.

    V6ib-olla ma loen valesid infoallikaid, kuid olen ammu olnud seisukohal et just need firmad mis majandusruumis moodustavad 80% (ehk väike ja keskmised ettev6tted, suva mis employeedega konkreetselt) on k6ige vastuv6tlikumad uutele tulijatele tarkvara sektoris.

    suurfirmadel on alati miski kana kitkuda "vanade investmentite protectioniga" ja nad n6uavad k6ike seda mida innovatiivsed firmad ei suuda pakkuda. nagu stabiilsust :p samuti on suurfirmad orienteeritu suurtootjatele, ja kaitsevad oma turuosa. väikefirmade turul aga voiks oletada et leidub koostööaltimaid partnereid, mis moodustaks ivirtuaalfirma, ksu tegelikult osakondade asemel oleks eri firmad. kliendi jaoks oleks yks nö interfeiss firma mis koondab oma umbrella alla koik teenused mis vaja. see nouab aga vist natuke avaramat m6tlemist kui hetkel eestis.

    mis te arvate, kas eestis oleks kohta inutit.ee jaoks?

    yllatus oli ka see et electronic arts - sisuliselt mängufirma - on 6. kohal market cpai poolest softitegijate hulgas!

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon