LHV 2002 tulemused - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

LHV 2002 tulemused

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • kas keegi kes majandusest jagab annaks lühikese kommentaari lhv tulemustele
    ise vaatan et käive vähenenud ca 50%
    2002 a käive ligi 25 milj.
    huvitav palju on lhv-l kliente kes tegelevad selle lehe kaudu investeerimisega
    kui jätame kõrvale, et peamine tulu tuleb teil ilmselt muudest tegevusaladest kui siin meie orderite vahendamisest - siis - kuukäive kuskil 2 milj. - kui võtta aluseks näiteks teenustasu 200 krooni tehingult (US optsiooni 1 leping) ja arvestada et kemiselt teeb klient 5 tehingut kuus tuleks kokku 2000 krooni kliendilt kuus, seega 1000 klienti - ja see oleks ainult juhul kui te muuga ei tegelekski - mis iseenesest on väga vale eeldus kuna tean natuke mis rahad muudel teie aladel liiguvad
    rahavoog oli -7 milj. 2002.a. - keegi siin oli meil rahavoo spetsialist :)
    aktiva ligi 35 milj.

    teema on püstitatud vaid hariduslikel eesmärkidel
    ilmselt panen kuskil kõvasti mööda aga need majandusaasta aruanded on nii nagu on
    loe sealt välja mida tahad

  • Mis häda sul selle LHVga on? Väga kobe teine ju. Ühes kohas oletad, et kuna chatis ei ole rahvast, siis pole ka kliente. Pakuks parem, et rahval pole aega või tahtmist seal käia.
    Teisalt, mis vahet on sinu jaoks lhv 2002 aasta tulemustes. Muidugi on tore kui lhv suurendab koos klientidega tulu.
    Kuigi täpselt ei tea, aga arvan, et ükski teine finantsvahendusega tegelev asutus ei suuda nii kvaliteetset teenust Eestis pakkuda kui lhv. Ühise ja Hansa investeerimislehed on aegunud ja sealt ei leia mitte kui muhvigi teavet. Teenused kallimad ja ebakvaliteetsemad. Ja nende analüütikute/ haldurite mõttemaailma või analüüside kohta ei leia ka netist infi. Kasuta siis Nordea teenuseid näiteks, temal on kliente ka Soomes. Või uuri kõikide pankade klientide arvud välja ja kasuta siis kõige suurema klientide arvuga finantsvahendaja teenuseid, võib-olla saad õnnelikuks siis.


Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon