Oracle + BEA = ? - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Oracle + BEA = ?

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Eile sai turul hoogu juurde kuulujutt, et Oracle võib osta BEA Systemsi. Selline strateegiline käik parandaks mõlema firma võimalusi konkurentide IBMi ja Microsofti vastu, kes mõlemad on olnud pigem turuosa võitjad.

    Varasemalt on ka Larry Ellison ise huvist BEA vastu märku andnud, seda siiski „õige“ hinna juures. Kuigi tänaseks on BEA aktsiahind sellest hetkest allapoole kukkunud, tuleks Oracle´l maksta vähemalt $3.7 miljardit (kohandatud BEA rahavarude järgi). Kriitikute sõnul oleks selline summa koos preemiumi lisandumisega aga Oracle jaoks veel liiga palju.

    Kolmapäeval andis GS BEA-le aktsiareitingu „in-line“, Oracle sai Prudentiali käest „hoia“. Mõlemat reitingut saatsid kommentaarid tugevnevast ja turuosa ohustavast konkurentsist.

    Mihkel
  • lugesin kuskilt, et oracle jääb alt microsofti ja ylalt ibmi vahele..
    insenerina ei usu eriti et nii keerukas toode suudab turule jääda.
    kysimus on lihtne - maintenance on ylikulukas..

    kiruge palju msi tahate, aga ma t6esti ei näe p6hjust teha asju keerulisemalt kui saab ka lihtsamalt. oracle tyybid saavad 10x rohkem pappi, litsentsid maksavad 10 x rohkem..
    aga performance??
  • RIQ - tundub et Sa pole nendega töötanud - MS-i maintenance on kulukam kui Oracle oma, suutlikuse vahest ei räägi - küsi, mille pärast LHV server on Oracele peal, mitte MS-il. Kaotajana näen ennekõike IBM - i (kui USA riiklikud tellimused välja jätta)
  • HAHAHAHAHAHA, BANCI, tõmbasid endale ise vee peale. LHV on ColdFusion ja serveriks:

    lynx -head -dump http://www.lhv.ee

    HTTP/1.1 200 OK
    Server: Microsoft-IIS/5.0
    ---

    selle jutu, et ainult-Oracle-suudab ajad on juba paar aastat möödas. isegi seesama BEA WebLogic suudab rohkem kui big-O. rääkimata sellest, et MS .NET tuleb ja ruulib.

    suutlikus? 100mio+ kasutajaga Hotmail on asi mis Sinu arvates on kah Oracle peal?

    sC
    PS: ja enne kui ärpled, BANCI -- kahtlused, et tänane riq.NET ei oleks Oracle peale kunagi multilateraalseid portaale ehitanud, ei vasta tõele. ;)
  • Oracle + BEA kombinatsiooni juures oleks tegelikult kõige huvitavam uue firma partnerlusstrateegia. Täna on neil see üsna erinev ja platvormitehnoloogiate müümisel on tugev partnerivõrk kriitiline.

    Oracle partnerite hulgast on olnud viimastel aastatel kuulda nurinat, et suur sõber neist mööda, otse suurklientide rahakotti, pugeda tahab.

    Microsoftil need asjad selgelt paigas.
    BEAl samuti, AFAIK. Kui Oracle on liitja, kas ka siis?


    sC

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon