Börsipäev 3. juuni - Osta või müüa? - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Börsipäev 3. juuni - Osta või müüa?

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tere hommikut ka minu poolt,

    Kas eilne kukkumine peaks pulle murelikuks tegema? Lühiajaliselt ilmselt jah, kuid veidi pikemas perspektiivis (rohkem kui päev-paar) on see  ostuvõimalus.

    Järgmised nädal aega pakub meile paar olulisemat uudist, mis mõlemad võivad tulla päris head. Esiteks on Neljapäeval Inteli (INTC) kvartali vahearuanne. Kui te veel mäletate, siis Intel oli üks neid firmasid, mille kommentaarid (Koos TXN-i, IBM-i ning MSFT-ga) sellele rallile üldse jalad andsid.

    Teiseks on 10. juunil (Esmaspäeval) Nokia kvartali vahearuanne. SARS on taganemas (ka eile oli Hiinas ohvritevaba päev) ning kuuldavasti mobiilid müüvad hästi.

    Futuurid on täna hommikul: Naz -0.5%, SP -0.25%, dollar euro vastu 0.25% tugevam.

    Nasdaq 100 (QQQ) kukkus eile 90 minutit enne päeva lõppu järsult ära, jättes need, kes olid veel hommikul tugevamat avanemist ostnud, lõksu. Nagu ma juba eile pikema horisondiga graafikul näitasin, asub tõsisem toetus $29 kandis ehk veel paar protsenti allpool praegusi tasemeid. Ja eks seal need ostjad ka oota.

    Office Depot (ODP) püsis eile päris hästi olenemata sellest, et ülejäänud turg ära müüs. Suured blokid on ikka veel liikvel. Vaadake näiteks eilset päevasisest graafikut. $13.55 tase on praegu murtud ning tugevus sellega tõestatud. Siiski ei oska praegu öelda, mis saab siis, kui ülejäänud turg veel allapoole tuleb.

    Apple (AAPL) karud said osa oma tasust juba eile kätte. Siiski ei tasuks liiga ahneks minna ning katta tasuks juba allpool $17 tasemeid. $12 juurest te seda osta tõenäoliselt ei saa. Kõrge valuatsioon või mitte.

  • Nagu ka avalöögis kirjutasin, soovitan vaadata turu suhtes kuidas kujunevad lähemad paar päeva, sest arvan, et need määravad järgmise kuu trendi.

    Närvilisus on turul tekkimas ja kasvuruumi on närvilisusel veel palju, praegu on endiselt turul optimism ülekaalus.

    Ja jätkuvalt veduriteks SMH (pooljuhid) ja BBH (biotehnoloogia). Viimastel päevadel on need üsna erisuunaliselt liikunud.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon