Börsipäev 6. juuni - Ameerika mäed
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Eilne Inteli (INTC) kvartalikeskne kokkuvõte midagi uut ei toonud, kuid kuna praegu turuosalised näevad kõikides uudistes pigem head, siis lõpetas aktsia ka järelturul plussis.
Täna hommikul tuli veel üks suur uudis Oracle (ORCL) ostab Peoplesofti (PSFT) veidi turuihinnast kõrgemalt, vaid raha eest. Lisaks ütles Oracle, et täidab või isegi ületab selle kv. prognoosid. Päris võimas.
Turg on kogu selle kompoti peale kõvasti plussis, PSFT koguni 22%! Kusjuures Oracle pakkumishind oli 16 USD, kuid aktsia maksab eelturul juba 18.3 USD. Optimism on turul praegu meeletu.
Kell 15.30 (e. 15. minuti pärast) tuleb maikuu tööjõutururaport, sealt ka turule suund päeva alguseks. -
Päris huivitav - samamoodi kui Intel, vastas ka tööjõutururaport suures plaanis ootustele. Turg tegi selle peale veel kerge sammu ülespoole.
CIBC tõstis just Inteli reitingut, aktsia on eelturul +2.7%, QQQ +2.32%. -
Tere,
Office Depot (ODP) avanes täna koos ylejäänud turuga yles. Lisaks sellele annavad analyytikud, kes eile konverentsi kuulasid, ypris positiivseid arvamusi. Firma kinnitas oma 2003. aasta prognoose ning rääkis sellest, et myyk on oluliselt paranenud. Analyytikud on veendunud, et p6hi on käes.
Tehnilisest perspektiivist on aktsial varsti pikem vastupanu vastas.
sB
-
StockConsultant.com pakub ODP-le 14.9...15.23USD väga tugevat vastupanu.
-
Ma jälgin ODP-d teraselt ja aktsia omanikel endiselt müümisega soovitaks mitte kiirustada. Kui müügikoht tuleb, annan kohe kindlasti ka foorumis teada.
-
Millest tanane AMZN-i langus?
Master, ega Sa oma put-i kinni pannud?:)
Kas nuud kiire liikumine 33,2 lahedale? -
Schering-Plough (SGP) on murdnud välja mitu kuud kestnud kylgsuunas liikumisest:
LHV Pro klientidele tuttav aktsia
-
Biotehnoloogia veab turgu alla praegu.
-
Mis HANDiga lahti? Aktsia suures miinuses, võtsin täna teist sutsu 1.08 pealt.
Kas keegi võiks mulle ära seletada, mis on swap? Tean vaid niipalju, et on vahetustehing ja omast kogemusest olen märganud, et pika positsiooni puhul saab paar dollarit üleöö juurde ja lühikese puhul asi vastupidi. -
Nasdaqi käive on ülivõimas, juba kolm tundi enne lõppu on 2 miljardit täis. Samas tempos saab sulgemiseks 3 mlrd. täis. Viimati oli 3 mlrd. käive Nasdaqil pärast 9/11 sündmusi, seega tõesti erakordne.
Kui turg päeva lõpuks ei kosu, siis on minu jaoks tehu väga klassikalise tipumustriga, mille nimi on blow-off top, kirjutasin sellest ka Avalöögis.
See tähendaks tõusutrendi lõppu. -
Muuseas, leidsin ühe päris palju tõusnud indeksi mille volatiilsus on 17%! Ehk isegi alla turu keskmise, seega suurepärane straddle kandidaat.
Järgmise nädala alguses kirjutan LHV Pro alla sellest loo, veidi hiljem avaldan kõigile kasutajatele. -
Mul tuli seoses HANDi ja PALMiga üks mõte, nimelt 1 HAND = 0.09 PALMi aktsiat, kuid hinnad on parajalt paigast liikunud. HAND maksab hetkel 1.11$ ja PALM 15.25$. Lihtne matemaatika ütleb, et 15.25 * 0.09 = 1.3725, seega kaupleb HAND praegu paraja discountiga. Et situatsioonist kasu saada tuleks minna HANDis pikaks ja vastavalt koefitsendile PALMis lühikeseks, et pärast katta positsioon. Näiteks kui osta 1000 HANDi, siis tuleks minna 90 PALMiga lühikeseks. Ma võtan esialgu virtuaalportfellis positsiooni, et näha kuidas asi toimib. Kui mu mälu ei peta, siis on tegu mingi arbitraazi tüübiga.
-
HAND-i aktsionärid ei saa PalmSource aktsiaid.
sB -
Ilmselt sellepärast kauplebki Hand discountiga, et aktsionärid ei saa PalmSource aktsiaid, seega läheb ettevõtmine riskantseks. Seega soovitan ainult paberi peal proovida.
-
palmsources pikaks, palmis lyhikeseks.
oleks m6istlik?