Ennustusvõistlus
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Millise Eesti aktsia on 3 kuu pärast protsentuaalselt kõige rohkem tõusnud/langenud ja protsentuaalne muutus? Võitjale au, kuulsus ja kann õlut (eeldusel et võtan ta arvamust ka reaalses elus kuulda ;)). Ennustus algab tänaste sulgemishindadega ja lõpeb 19 septembri sulgemishindadega.
-
Farma :)
-
Minu pakkumised:
Norma + 18%
Harju Elekter - 21% -
Kas nendele ennustustele ehk ka mingisuguse põhjenduse saab?
-
Ma pakuks Estikot. Miks? Vastuse leiate peamiselt Q1 tulemustest. Kahjum asendus kasumiga ja ka käive kasvas. Oluline samm tehti (üldhaldus)kulude vähendamisel. Jään lootma, et tegu pole ajutise muutusega, vaid pikema trendiga.
NB! Kui ostad homme enne kella 12.00 Estikot 3.5K 0.64EURiga, siis teen hoopis sulle õlle välja!
Olen ise juba pikk Estikos 0.64 EURi pealt. -
Njah...Estikost hoian eemale nagu surmast, mingi sisetunne käsib sellega mitte tegemist teha ;) Reaalselt pakun välja, et kolme kuu pärast pole ta hind yle +/- 5% liikunud.
-
Estiko aktsiatest 88,66% on suuromaniku käes, sisuliselt ei ole ju tegu börsiettevõttega, kasumit ja kahjumit näidatakse vastavalt vajadusele, väikeaktsionäride huvide kaitstus sellistes tingimustes on ülimalt kahtlane.
Aktsia praegust likviidsust vaadates on ülimalt kahtlane seegi kuidas õnnestub võimalikult hinnatõusult teenitud kasum välja võtta.