Börsipäev 23. juuni -Potteri ralli - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Börsipäev 23. juuni -Potteri ralli

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • USA turud on pärast avanemist jätkuvalt nõrgad. Tehnoloogiaaktsiad ning Dow keskmine on pool protsenti miinuses. Tugevam on biotehnoloogiasektor, kus teatati suurest ühinemisest. nimelt toimub aktsiavahetus Idec Pharma (IDPH) ja Biogen (BGEN) aktsiate osas, kogu tehingu maksumus on 6.65 miljardit dollarit.

    Varem juba meeletutesse kõrgutesse kerkinud netisektor on taas tõusus, seekord tõusu juhiks Amazon ning põhjuseks Harry Potteri raamatu edukas tarbijateni toimetamine ehk logistilise imega hakkamasaamine.
  • BGEN ja IDPH 4% rallist sai 4,5% miinus.
  • Barnes & Noble myys laup2eval 896 000 uut harry potterit. Praegu myyakse raamatut kiirusega umbes 80 tk sekundis :)
  • USA turge kollitavad täna siis kaks tegurit homme kell 21.15 tulev intresside otsus (oodatakse isegi pigem 50 punktist intressilangetust) ja kartus kasumihoiatuste osas. Näiteks võiks tuua Tenet Healthcare (THC), kasumihoiatuse tõttu on aktsia 21% miinuses.
    Biotehnoloogia indeks IBB on 3% miinuses ning kasumivõtmist või lausa öelda müügipaanikat ei suutnud takistada ka Idec ja Biogen ühinemisteade, Biogen üritas uudise varjus tulla turule ka kasumihoiatusega, investoritel ei jäänud see tähelepanuta ning esialgne pluss muutus miinuseks.
  • UBS upgrades BGENi neutral tasemele (varem reduce), aktsia kosus veidi uudise peale
  • IDEC Pharma upped to Buy from Hold at Deutsche, price target goes to $45 from $32.
  • Alo, mis on Sinu nägemus homse turu reaktsiooni kohta, kui FED jätab intressid muutmata, alandab 0.25 või 0.5 punkti.
  • Lugesin, et 60% tõenäosusega oodatakse 50 punktist langetust, seega kui tuleb 25 punkti, siis tähendab see pettumust ja vaadates kui kõrgele aktsiate hinnad on tõusnud, siis ka sell offi, aga.... Kõik sõltub kommentaaridest, kui öeldakse, et jah 25 punkti, aga majandus on heal järjel ja rohkem ei olegi vaja langetada, siis peaks see rallit tähendama, aga kui 25 punkti ja mõeldakse, et meil on edaspidiseks vaja intressihooba hoida, siis sell sell sell

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon