Börsipäev 24. juuni - AMD kasumihoiatus - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Börsipäev 24. juuni - AMD kasumihoiatus

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tere!

    Vaatamata Eesti vabale päevale välisturud ei puhka ning oodata on huvitavat kauplemispäeva. Kell 21.15 teatatakse USA intressimäärade muutmisest või samaks jätmisest - hetkel on see 1.25% ning oodatakse 25-50 punktist langetust. Enne seda võib turg jääda siiski väga ootavale positsioonile.

    Tehnoloogiaaktsiad, eriti pooljuhte mõjutab negatiivselt AMD kasumihoiatus - käibeks prognoositakse 615 miljonit dollarit, kuigi varem pakuti selleks numbriks 715 miljonit. Esimesed tehingud tehti aktsiaga 5% eilsest sulgemishinnast madalamal tasemel.
  • FEDi otsusest antakse teada homme kell 21:15 mitte täna...
  • *LHV töökas (valve)kollektiiv punastab ühiselt*

    Vipul õigus


  • Nasdaq 100 (QQQ) tegi vastupidiselt paljude (ka minu enda) ootustele esmaspävel läbi päris tubli kukkumise, mis viis hinna päris trendikanali serva. Täna toimub sealt ka põrge. Ma pole kindlasti mitte valmis veel loobuma kvartali lõpus toimuva "window dressing"-i teesist. Meelt muutma sunniks mind võibolla trendikanali alumisest servast väljamurdmine.



    Advanced Mirco Devices (AMD), ka LHV lehel palju furoori tekitanud firma, andis käibehoiatuse selleks kvartaliks. Tegemist oli Kristjani lühiajalise "short-sell" soovitusega LHV Pro-s.

     

    sB

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon