Börsipäev 26. juuni - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Börsipäev 26. juuni

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Nasdaq 100 (QQQ) oli üldiselt tugev kuni 14:15-ni kui FED oma 0.25 kärpega välja tuli. Sõnum oli "ei liha ega kala" nagu viimasel ajal kombeks. Ühelt poolt veidi elavnenud tarbimisest js stabiilsusest tööturul ning siis sellest, et majandus pole näidanud erilist tõusu. Päevakauplejad otsustasid, et kuna turud on palju tõusunud, siis tuleb sellise sõnavõtu peale (lühikeseks) müüa. Tõeline kahurvägi aga tõenäoliselt sulges ennast koosolekuruumi otsustamaks, mida edasi teha ning hakkab ennast ilmutama alles täna-homme ning järgmisel nädalal.

    Tehnilise poole pealt on raske veel öelda kas trend murti või mitte. Ärge unustage, et kvartali lõpp on juba väga lähedal!

    Pooljuhid (SMH) on alati olnud väga spekulatiivse raha koduks. Kui te tunnete ennast keskmisest kõrgemat riski ihaldavat, siis hetkel tundub, et pooljuhtide lühike positsioon võib teie jaoks olla. STOP ja hinnasiht on näidatud graafikul.


    Schering-Plough (SGP) ei ole viimastel päevadel suurt midagi teinud. Hetkel tundub mulle, et aktsia võib veel veidi allapoole liikuda. Ühtegi otsest uudist selle arvamuse taga ei ole. Tunnistan oma eksimust kui graafikul näidatud vastupanu murtakse. Kolleeg Richard Arms suure lombi tagant avaldab ka SGP suhtes arvamust:

    Schering-Plough (SGP:NYSE - news - commentary - research - analysis) has pulled back recently on lower volume after having moved up nicely out of a broad basing pattern. The pullback has returned it to just about the same level that had served as resistance for three months. That suggests we're likely to see the level hold. The stock looks like a buy at this level.

    Vaadates meie kauplemisstatistikat tundub mulle, et Ameritrade (AMTD) on mõnede kauplejate lemmikaktsiaks. Internetimaakleritest võiks öelda seda, et suurem tõus võib olla juba läbi. Charles Schwabi (SCH) juht rääkis eelmisel nädalal, et nad ei usu praeguse kauplemisaktiivsuse jätkumisse ning see teeb mind ettevaatlikuks kogu grupi suhtes (ET, AMTD, SCH). Ameritrade sõltub kauplemisaktiivusest kõige rohkem, kuna firmal puuduvad teised operatsioonid nagu näiteks E*trade (ET)-l. Allapoole $7 taseme kukkumisel tasuks kindlasti müümisele mõelda.


    sB

  • :47 ET Circuit City: Mexico's Slim family offers to acquire all CC shares they don't own -- Reuters (8.60 +0.61) According to the Reuters report, Circuit City's CEO is saying that the board is not interested.

    sB
  • Circuit City (CC) aktsiate eest pakutakse $8 tk.

    LHV Pro valik.

    sB

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon