Börsipäev 2. juuli - Pullid: 1 Karud: 0 - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Börsipäev 2. juuli - Pullid: 1 Karud: 0

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Nasdaq 100 (QQQ) tegi karudele eile päris kena üllatuse. Põrge, mida kõik ootasid esmaspäeva õhtul saabus hoopis eile lõunaks. Mis selle taga oli? Ühelt poolt kindlasti ennast enda positsioonides liiga mugavalt tundvad karud ning teiselt poolt võibolla fondid, kes pidid saabunud raha kvartali alguses tööle panema. Nägid ju fondid alles viimastel kuudel sissevoolusid pärast 15 kuud kestnud väljavoolu.

    Peamine küsimus on aga see, et mis saab edasi? Kas tõus jätkub? Minu jaoks on ikka veel nädala-paari perspektiivis kõige tõenäolisem suund alla. Earnings season hakkab alles nädala pärast ning kogu selle aja ei saa investorid firmade kohta erilist infot. Ebakindlus. Meil on terve hulk aktsiad, mis kauplevad valuatsioonide juures, mis diskonteerivad elavnemist selle aasta teises pooles.

    Siiski täna hommikul taob Merrill Lynch rusikaga lauale ning kergitab Microsofti (MSFT) reitingu "OSTA" peale. Lisaks sellele lisati ka Wal-Mart (WMT) Focus listi. Futuurid on ligemale 0.5% plusspoolel.


    Farmaatia esindatuna Phramacia HOLDRS'ga (PPH) põrkas eile päris võimsalt toetuse pealt.

    Schering-Plough (SGP) leidis toetuse just täpselt sealt, kus ootasin. Probleemid Zetiaga ei ole eriti tähelepanuväärsed. Enne järgmist ülesliikumist tahaks kindlasti näha väikest korrektsiooni.

    Black and Decker (BDK) tundub millekski valmistuvat. Ka käive oli eile päris suur, kui firma ründas 6 kuu kõrgemaid tasemeid. Firma kolib oma tootmist odavamatesse maadesse, mis lubab kulusid kokku hoida. Nõrgeneva dollari mäng.

    sB

  • Achtung!

    LHV korraldab sellel suvel oma klientidele ja kasutajatele Pärnu mnt. 25 olevas kontoris filmiõhtuid, kus linastuvad mitmed juba klassikaks saanud turuteemalised filmid.
    Sellel neljapäeval 03.07 vaatame Oliver Stone'i käe all valminud igihaljast börsiklassikut "Wall Street".

    Üritus algab kell 18.00

    http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/6301016289/104-4307584-4343153?vi=glance

    Kuna kohtada arv on piiratud, siis andke oma tulekust teada siin foorumis või saatke mail aadressile klienditugi@lhv.ee


    sB
  • algus on ikka uskumatult positiivne täna, veel mõni tõsine upgrade ja ongi bullmarket valmis
  • Oh seda pullide lihtsameelsust ehk Ameerika optim. USAs on kuuldavasti palju sinisilmseid!
  • Bettie, kuna Boiler Room tuleb? Seda tahaks kindlasti vaadata, pole varem näinud. Wall Streeti olen paar korda näinud.

    Vaadake USA asemel teisele poole ka - Venemaa RTS täna 3% plussis ja ühtlasi kaubeldakse tasemetel, mida pole ammu nähtud! Kahju, et ma oma Ühispanga Kasvufondi osakud maha müüsin, oleks saanud kõrgemat hinda.
  • Täna hommikul posit. õhtul negat. Vastupidiselt eilsele.
  • Äripäeva aktsiagalopp lõppenud! Ma tegin oma sõbrale portfelli, mis platseerus aukartustärataval viimasel kohal. Nagu ma reeglitest aru saan, siis auhinna saab see, kelle portfell kahaneb kõige vähem, seega kõige viimane ei saa auhinda. Või kuidas?
  • Ma otsustasin siiski tulla LHV filmiõhtule, kuna saan ühe teise kasutaja käest ka Boiler Roomi CD ja ega head asja võib mitu korda ka vaadata.
  • Ma loodan, et nad tõlgendavad oma kehvasti formuleeritud lauset nii, et auhinna saab see, kes ikka esimene oli ;)
  • Börsipäevast veidi ka. Tehnoloogiasektor veab turgu üles, Dow ja S&P500 on suhteliselt nõrgad ning kaasaminejaid neist täna siiski ei ole. Tehnoloogiasektorist aga hiilgamas Microsoft, "osta" soovitus Merrilli poolt kergitas aktsia hinda üle 2%. Merrilli hinnasihiks on 30 dollarit.
  • kas seal ei olnud mitte nii et auhinna saab nii esimene kui ka viimane?
  • yanek, kas saad ka LHV filmiõhtule tulla. Kui tuled, siis võiksid mulle Coca ära tuua.

    Ma vaatasin Aktsiagalopi reklaami Äripäevast ja seal on küll kirjas, et auhinnad esimestele ja viimastele, kuigi reeglid seda ei väida.
  • alvar ma helistan sulle kui on õige aeg
    aga filmiõhtut veel mõtlen
  • Nasdaq-i vastupanutase asub 1685 punkti juures. Kui see tase peaks ületatama ja minnakse üle 1700 punkti ja ollakse seal mõnda aega, siis peaks turg tõusu jätkama. Vähemalt nii ma ise arvan. ;)

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon