SMH - millest ralli?
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Millest on põhjustatud SMH tänane tugev tõus?
-
Sest paanikas LHV kliendid katavad oma lühikesi positsioone. :) LHV Pros oli pooljuhtide shortimine üks soovitus, aga näe, läks teisiti.
-
Veidi täpsustuseks Alvarile. LHV Pro ei ole soovituste lehekülg, vaid ideede lehekülg ja pooljuhtide shortimine on idee, mis lühemas plaanis on endiselt aktuaalne. Teiseks oleme andnud ka kindlad stop piirid, mis hetkel ei ole veel käiku läinud.
-
Alol õigus, tänane ralli oli taas väga spekulatiivne - tõusid need sektorid, millele panustatakse pigem lühiajaliselt (pooljuhid ja biotehnoloogia). SMH kohta kirjutan pikemalt homme LHV Pro all.
Alvar - Sinu kommentaar on minu meelest üsna meelevaldne, kui Sa ise pole seda ideed isegi lugenud, siis on kummaline "näe, läks teisiti" stiilis arvustada. -
Ma kuulsin sellest ideest LHV Pro tutvustusel Pärnu mnt 25 kontoris. Mulle tekitas juba siis kahtlusi, et kui ühe spekulatiivse sektori osas mängitakse tõusule ja teise osas langusele, on asi kahtlane. Kui mu mälu ei peta, siis soovitasid biotehnoloogias minna pikaks ja pooljuhtides lühikeseks. Kuid minu arvates need sektorid liiguvad käsikäes.
-
Mulle tundub ka nii, et kui turg läheb üles, siis lähevad enamus sektoreid üles ja kui trend on alla siis vastupidi
-
Alvar, said ilmselt valesti aru, kui tahad täpsemalt teada, peaksid LHV Proga liituma.