ABI!
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Palun aidake: Iga kord kui ma internetis kusagile lähen, tuleb mingi nõme lehekülg ise ette.
Kas on võimalik mingi filter downloadida või midagi selle vastu teha?
Vabandan tobeda teema pärast. -
aga mind palun aidata ja öelda palju yhoo 35 jul call maksab kui keegi online on
-
0.20/0.25
-
midagi ei maksa yanek
0.1/0.2 -
Kristjanil uuemad ja õigemad numbrid
-
huvitav et eile kui yhoo pli 35 maksis 37,5 call 0.60
täna siis kui turuhind on 32,5 maksab 35 call 0,20 -
Yanek, see on teema millele olen mitu korda täheleapanu juhtinud - enne tulemusi kruvitakse volatiilsus üles ja pärast tulemusi kukub järsult (ebakindlus väheneb).
-
Ottk,
Aga mul ei tule enam kohvitassi hoidja arvutist välja :)
PS: proovi leida pop-up killereid netist. Ja siis veel spyware puhastaja. Ja võta uninstalli kazaa ning võta kazaa lite.
sB -
aitähh. Leidub ka inimesi kes aitavad mitte ei räägi ainult optsioonidest.
-
Ottk, Sa lähed Tallinna Kaubamaja toiduosakonna kassiiri juurde ja küsid "mul autol hakkas karbussi juurest mingit imelikku häält tulema igakord kui sidurit all hoian. Mida teha?".
Mis sa arvad mitu kassiiri pead läbi käima enne kui vastuse saad? Iga küsimuse jaoks on ikkagi oma koht. -
On küll jah.
-
Aga seda teemat oli hädasti vaja, sest siin liigub ka palju algajaid.
-
On olemas alustajate foorum...see teema võiks seal olla.
-
Seal ei käi vist keegi.
-
Katsetan kas link tuleb välja.
Börsiinfo 15 min viitajaga> -
Ei tulnud
-
http:// ka ette
-
I'll try again
Click Here -
success
-
Mis võimalusi see Powertrader pakub ja palju maksab? Ei käinud veel LHV-s siis kui selle katsetamine oli.
-
OttK
Powertrader on LHV klientidele tasuta, lähemalt vaata siit.
-
Küsiks siis uuesti üle, et kas eilses "Börsipäev 9.Juuli" kirjtatud info BRCD kohta on ikka õige või on tegemist lihtsalt inimliku eksitusega. Nimelt oli kirjas, et BRCD(hetkel $6,60) hinnasiht on $35.
-
Aeee...., ootaks kommentaare LHV poolt minu, eelnevale küsimusele!
-
Rahu, ainult rahu.
Tegemist oli siiski BRCM-ga. My bad
sB -
palun kirjutage mulle siia seda rida mida pean kirjutama et aadressist saaks link
-
(a href="http://www.lhv.ee")siia kirjuta text(/a)
samamoodi ainult kaarsulgude () asemel nurksulud <> -
Kus kohas on Eestis parimad valuutavahetused? Enda kogemus on näidanud, et Hansa on kõige halvemate hindadega ja Tavid on kõige paremate hindadega.
Miks osadel seppadel on teksti kõrval pilt? Häkerdage mulle palun president Bushi nägu.
Ja veel: Selle karbussi teemale tahaksin lisada, et mul on sissepritse ja automaatkäigukast :) -
peab vist kasutajanime ära vahetama...
-
Adamski 12 points!
-
Ottk,
Miski ütleb, et ma saaksime vist ikka aru.. :)
sB -
IRW@ 17:41
BTW: Ottk, nimevahetuse puhul ei soovitaks sellist nimekuju muutmist, et tõstad perekonnanime esitähe lõpust algusesse:) -
Mul tuli praegu Makroflex pudelist välja. Ega keegi ei tea, kuidas tagasi saab?
-
a) Vaata väljalibisenuud makroflexile tõsimeeli otsa, tee hellitav nägu ja oleta, et tal on hing. Ürita teda rahulikul toonil meelitada pudelisse tagasi tulema.
b) Selgita talle, et liberaalsus on küll tore asi, kuid tema vanaisa, kes ronis valel ajal pudelist välja ja alustas eneseotsinguid, lõpetas prügikastis koos kartulikoortega.
c) Ütle kindlameelselt: "Koht" ning näita näpuga täpne asukoht kuhu ta peaks ronima. Soovitavalt ukse- või aknaraami läheduses.
d) Kui ta ei saa selgest eesti keelest aru, tõmba ta lihtsalt haneks. Võta teine pudel ja topi sinna. Seda tee kalgil ilmel ja sõna eneserahustuseks:"Noh, liberaal! Kas sa ei mõistnud, et anarhismis võidavad tugevamad?"
e) Nüüd otsi sobilik hape, mis tahke makroflexi taas vedelikuks lahutaks ja vala see purki. Ürita mõne hüdroksiidiga hape makroflexivedelikust eraldada. Järgijäänud ollus tõmba suvalise süstlaga sisse, kuumuta pliidiraual nõela otsa, siis torka see algsesse pudelisse ja katseta vedelik sisse süstida. Kui kohe mütakat ei käi, siis varsti ilmselt küll.
f) Nüüd on terve elamine makroflexi täis.
g) Vahepeal helista naisele kui ta kodus pole ja ütle, et meil käis sisekujundaja.
h) Korja seintelt tahkunud makroflex ära ja pane purki. Lahuta uuesti kogu asi vedelikuks. -
Mul oleks abi vaja seoses sellega, et ärkan liiga vara üles ja nagu eelneva kommentaari postituse kellaajast võib välja lugeda, siis on teistelgi uneprobleeme. Tavaliselt magan ikka normaalselt (kusagil kella 10-ni), kuid nüüd olen 2 korda väga vara üles ärganud, ainus ühine asi on see, et olen eelmine päev tilgakese veini tarbinud. Kas see mitte paremini magama ei peaks panema?
-
Nagu käesoleva postituse ajast võib välja lugeda, on uneproblemide lahendamiseks võtted olemas. Esialgu soovitan Sul, Alvar, tilgakese veini kõrvale ka piisake õlut tarbida - ja uni tuleb oi kui hää! Kui aga see ka enam ei aita, siis pead ilmselt minema kogemusi otsima põhjanaabrite parlamendisaadikute käest, kes on kuuldavasti väga osavad alkoholi sisse ka tablette panema :-)
-
Mnjah. Vist on kategooria "Off Topic" (kuidagi ilusa eestikeelse nimega muidugi) vajalik tekitada. Igasugused naljad, imestamised, tööotsimised jms. sinna panna. Saaks ülevaatlikumaks...
-
Ma olen märganud, et uneprobleemid tulevad vaevama kui päeval pole suurt midagi tehtud.
sB -
Mina sain une tagasi, kui likvideerisin oma aktsiapositsioonid e. vahetasin nad kinnisvara vastu. Uni on sestpeale paranenud ja tänaseks on ka närvikava ideaalse lähedale taastunud.
-
Mul on need ajad ammu möödas, kus aktsiainvesteeringud und vaevasid. 6 aastat kauplemist on andnud siiski mingisuguse kindluse ja ega ma eriti ei riski ka. Muidugi risk on suhteline asi, kas te julgeksite hoida oma raha BIGi võlakirjades, Estikos ja Farmas või siis Venemaa fondis? Ma usun, et paljud teist ei julgeks. Kuid just sinna on tihti minu investeeringud läinud, samas pole see minu und häirinud. Kõige rohkem paanikat on tekitanud vast lühikeseks müük ja Ericssoni aktsia. On olnud aegu, kus üks päev enne majandustulemusi ERICY aktsiat ostes, järgmine päev kukub teine oma 25% ja lühikene olles tõuseb 25%. Vahepeal mõtlesin juba, et kirjutan suurelt seina peale - ÄRA MÜÜ LÜHIKESEKS!
-
Minu arvates pole mõtet oma und rikkuda ükskõik milliste investeeringute pärast ,sest kui sa juba kuhugi oma raha paigutad siis vastavalt investeeringu suurusest tead sa juba piisavalt(peaksid vähemalt teadma ,sest kui ei tea siis on tegu bingo lotoga) objektist kuhu raha läheb ,et mitte lossi saada. Mulle tundub ,et kui raha on õigesse kohta paigutatud siis ajutised tagasilöögid on täiesti normaalsed ning oluline on see ,et elu jooksul investeerides võetakse vastu kasvõi 1otsus kuid see eest mega hea mitte sadu milledest enamus neist on sellised käib kah stiilis ,sedasi käitudes võidaks oluliselt ajas ning arvatavasti ka rahas pealegi umbes sellise taktikaga on ju tegelikult ka W.Buffet seal kus ta on.
-
Ottk kui sa pole veel oma probleemile lahendust leidnud siis tõmba downloads.com -ist enadale Ad-Aware ,see aitab sind kindlalt.
-
Ma olen märganud, et "labidamehed" teevad päeva jooksul palju asjalikku ära. Mul on jube kahju, et sedatüüpi asjalikkuse silmapiirile ilmnedes teen kannapöörde.
LM to sB. -
No kui jutt labidatele läks siis....pakuks kaevajatele titaanist labidaid...kerged ja tugevad olen ise kasutanud kui mu lühikesed possud tõusevad ja pikad langevad....hästi palju on maad juba kaevatud!