Börsipäev 28.-29. juuli - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Börsipäev 28.-29. juuli

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tere hommikust!

    Jaapani indeks Nikkei lõpetas täna varahommikul kauplemise 1,99% kõrgemal reedest - põhjuseks ootused ettevõtete poolt avaldatavate majandustulemuste suhtes.

    Sealjuures olid sel nädalal tulemused avaldavate FujitsuSharp ja Toshiba aktsiad päeva lõppedes plussis, ToyotaNissan ja Honda aga miinuses - väike vihje erinevatelt sektoritelt oodatava suhtes.

    USA turgude reedeõhtuse ralli mõjul on ka Euroopa turud avanenud tugevas plussis.

    Selgi nädalal mõjutavad siinseid turge oluliselt majandustulemused. Täna avaldatavatest tulemusest oluliseimad on maailma suurima mobiilsideoperaatori omad Vodafone, lisainfot sektori olukorrast saab ka Telecom Italia ja Hispaania Telefonica Moviles tulemustest.

    Tallinna Börsil on algaval nädalal oodata väheaktiivset kauplemist, vaid Hansapanga ja Eesti Telekomi aktsiate osas võidakse teha ka suuremaid käibeid, kuid liikumised jäävad siingi ilmselt tagasihoidlikeks.

  • Nvidia (NVDA) andis järelturul käibe ja ka ilmselt kasumihoiatuse (marginaalid alanevad).

    Esimese reaktsioonina kukkus aktsia koguni 9% 18.5 USD juurde, kuid hetkel kaupleb 5% miinuses 19.35 USD peal.
  • Kas eelnevalt on kusagilt võimalik teada saada millal firma annab oma preliminary tulemused või tehakse sellised avaldused "ootamatult"?
  • Coach Inc (COH) 4. kvartali net sales $231.5m, net income 29,9m (EPS 0.32). Consensus oli EPS 0.30. Eelmise aasta 4. kvartaliga võrreldes 35% käibekasv ja 80% kasumikasv.
    Paistab et vedas et ei shortinud enne tulemusi :-)
  • LHV Pro all kaks ideed lühiajaliseks kauplemiseks Disney (DIS) ja Micromuse (MUSE).
  • Gerd, kui pead silmas ennustusi järmise kvartali suhtes, siis tehakse seda enamasti koos möödnud kvartali tulemuste avaldamisega. Kui aga ettevõte näeb kvartali jooksul, et asjad on halvad või väga head, siis võib prognoose korrigeerida.
  • LHV Pro all soovitasin OXGN-i lühikeseks eile müüa.

    Nüüd soovitan katta.

    sB

    PS: Lisaks sellele update ka ühele teisele pickile.
  • Consumer confidence 76.6 (ootused olid koguni 85.0 ), väga vilets number, turg kukkus järsult.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon