Börsipäev 31. juuli - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Börsipäev 31. juuli

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tere
    Jaapani aktsiaturg tegi teist päeva vähikäiku, suured tehnoloogiafirmad Toshiba ja Fujitsu langesid varem avaldatud kehvade kvartalitulemuste tõttu, eile avaldatud Jaapani juuni SKP näitajad mõjutasid aga ülejäänud turgu.

    Euroopa turud liiguvad tänagi nulli ümber.

    TeliaSonera teine kvartal tuli oodatust parem seda eelkõige kasumi osas. Käive jäi eelmise aasta tulemusega samasse klassi ehk 2.2 miljard eurot. Kasum kasvas 332 miljoni euroni. Aktsia on Helsingis neli protsenti plussis.

    Itaalia konglomeraat Fiat teatas, et teise kvartali kahjum ei ole nii suur kui kardeti, kuid endiselt kardetakse halbu uudiseid täna avaldatavast raportist.

    Eesti turul tundub täna olevat vaikne päev, Hansapanga aktsia on tagasi tõmbumas eile kätte võidetud tasemetelt. Eesti telekomi aktsiatega tehtud suurtehing, kus omanikku vahetas 60 000 aktsiat.


  • Tekkis küsimus, et kust oleks võimalik leida paari kuu taguseid päevasiseseid graafikuid (indeks või aktsia)? Kui sellist tasuta asja ei leidu, siis milline on kõige mõistlikum tasuline asi, varasemate päevasiseste graafikute vaatamiseks?
  • kas see kuu lõpp ka kuidagi turgu mõjutab
    või ainult kvartali lõpp on tähtis
  • Tasuta variant, ainuke mida õnnetus leida, asub:
    http://wap.g9999.com/english/market_info/historical.php
    ja sealt leiab infot ainult kulla, hõbeda, pallaadiumi ja plaatina kohta. Aga see info ei pruugi olla “puhas”.

    Aga leidsin ühe tasulise ja pealtnäha asjaliku variandi:
    http://www.tickdata.com
    Siin pakutakse ühe minuti datat USA aktisatele, futuuridele ja indeksitele.
    Aktsiad kuni 15- aastat tagasiulatuvalt.
    60 futuuri data alates 1974
    7 indeksitt altes 1983
  • Lauri, tekib küsimus, et mis sa selle dataga peale hakkad? Ma saan aru, et sa uurid mingisuguseid lühiajalisi liikumisi, uudistele reageeringuid vms.
  • Laurime, kuna päevasisese info kogumine on äärmiselt mahukas töö, siis seda pakutakse peamiselt tasu eest. Näiteks www.prophet.net näitab siiski kuni 20 päeva graafikuid tasuta.
  • Alvar, juhtub näiteks nii, et saad sõbraga Radissoni fuajees kokku. Sõber teeb sulle ettepaneku, et veame kihla mitmendale korrusele see härrasmees sõidab. Kes lähemale pakub, võidab. Palju mugavam oleks seda ennustada, kui teaks historical datat ehk mitmendale sõitis ta eile, üleeile jne... Kuigi siin on vaja ka selgust liftiga sõitmise ajenditest, et millal sõidetakse tihedamini, kes sõidab, miks sõidab...jne, huvitab mind teadmine, et kui palju punapäiseid naisterahvaid sõidab teisipäeviti kella 10 ja 2 vahel vähemalt 12. korrusele.

  • Vaevavad sind ka huvitavad probleemid! Ma olen küll kõvasti kihla vedanud, kuid selliste asjade peale küll mitte. Mõtle parem, et kuidas saaks kõige kiiremini 10K-st teha 100K või veelgi enam. Muideks, sa oled mulle vist ühe chatis sõlmitud kihleveo eest sees, kus me ennustasime Dow liikumist 5 minuti pärast.
  • Sry, täitsa meelest oli läinud. Mul on su nr. olemas:)
  • Nii kiiret kukkumist võlakirjade hindades (intressid siis tõusevad) pole olnud pärast 1987 aasta crashi.

    Siis võttis see kukkumine aega 9 kuud ja praegu on toimunud see kõigest 45 päevaga ...
  • meil alvariga 1 käpp puudu bridzis ka s keegi on huvitatud?
  • neid 16.00 ja 23.00 kommentaare kuidagi harvaks on jäänud?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon