Ettepanek kokkusaamisele!
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Kuna paljud on chatis rääkinud, et võiks üht-teist õlleklaasi taga arutada, siis ma teekisn ettepaneku saada mõni nädalavahetus pubis kokku. Ma konkreetset aega ei hakkaks praegu paika panema, las kujuneb see arutluse käigus. Pubidest pakuks välja Wellingtoni, mis on ka LHV Maakri tänaval asuvale kontorile väga lähedal. Kui kellegil on parem koht välja pakkuda, siis palun. Kutsutud on nii LHV kasutajad kui töötajad! Palun tulijatel endast märku anda ja püüame üheskoos sobiva aja paika panna!
Alvar 056 457 653 -
:-O
Vaatasin, et üllatuslikult kuulub nädala enimklikitud teemade hulka, aga ei ühtegi kommentaari/tagasisidet. ??? -
Ju siis keegi ei taha Alvarit näha
*irwitab* -
Vara veel pubidesse kolida,praegu aitab veel looduses õlut rüübata. -
Üks telefonikõne siiski tuli! :)
-
Tagasihoidlikud eestlased, piiluvad aga ei julge asjast kinni hakata :-)
-
Mõte hea! Ma mötle veel....
-
Nõnna! Nüüd tuli teine telefonikõne ja sai ka esialgne aeg paika pandud, milleks on laupäev (23.08) kell 18.00 ja koht Wellington. Selle nädala laupäev on mul kahjuks kinni, seega järgmine laupäev. Ootan endiselt tulijaid! Kui kellegile aeg ei sobi, aga on kindlalt kohal, siis teha oma ettepanek.
-
Kui aega jätkub, siis võiks isegi omad kondid kohale vedada.
-
Lepib kohtumise kokku Molotov-Ribbentroppi Pakti aastapäevaks ... selge, pole õige eestlane ...
-
hM siis on ju see Summer Estop lauluväljakul....olen seal....
-
Kuna aja kohta on kriitikat tulnud ja endale ka see laupäev hästi ei sobi, siis lükkub asi nädala võrra edasi. Kohtume siis Wellingtonis laupäeval (30.08) kell 18.00!
-
30.08 on muidu EKTK ärihooaja avamine, aga see peaks 17.00 läbi saama
-
:-II
Mis asi on EKTK? Kas äri aetakse ainult hooajati? -
EKTK on Eesti Kaubandus- ja Tööstuskoda aga kas siin seda mõeldi, ei tea. Aga mis seal Wellingtonis siis toimuma hakkab?
-
Wellingtonis toimub väike jutuajamine investeerimise ja ka ettevõtluse teemal. Ühesõnaga - kuidas raha teha?
-
Suur Guru Alvar Jõgeva tuleb kohale :)
lugege tänast ÄPd :P -
Kindlasti on huvitav kuulata inimest kes ise on OMA raha investeerinud ja kellel on hästi läinud ning kellel on piisavalt hea eneseväljendusoskus asja ausalt ja keerutamata ka teistele selgitada. Igasuguseid teoreetikuid kes ainult virtuaalis kauplevad küll ei viitsi kuulata/vaadata. Ja ka selliseid kes ainult ümmargust juttu ajavad. Mulle meeldivad W.Buffetti sugused kes ausalt ja selgelt räägivad mida ja miks nad ostavad ning müüvad ja millise meetodiga. Kui Alvar on selline tegija, siis väärib ta kindlasti tähelepanu ja respekti mitte irooniat ja ilkumist.
-
well... Alvarilgi kipuvad rohkem kasumittoovad näited foorumitesse tulema, kahjumiga l6ppenud tehingutest eriti ei räägi, või mis?
-
Mis puutub minu kahjumitesse, siis loomulikult tuleb neid ette, kellel ei tuleks? Kõige rohkem olen kahjumit saanud lühikeseks müügiga ja Ericssoni aktsiaga. Ericssoniga õnnestus kohe kahel korral päevaga 25% kaotada. Aga heaks saavutuseks pean ma seda, et olen oma 3 aastase optsioonikauplemisega (nii ostnud kui välja kirjutanud) jäänud kasumisse. Kui ma ei eksi, siis neid investoreid, kes pikaajaliselt optsioonidega kasumisse jäävad on 10%, see jutt käib muidugi rohkem optsiooni ostjate kohta. Aga kahjumid on head asjad, annavad häid õppetunde!
-
alvar kuidas kokkusaamine läks?
-
Ära parem küsi!
Aga ma loodan, et kui tuleb Boiler Roomi vaatamine, siis peale filmi teeme õlled/mahlad! -
:)
aga bridzi ikka mängid?
kedagi pole kaaslaseks võtta :( -
boiler roomi plaat sügeleb riiulis samast ajast, mil juba lhv kontoris vaadatud saanud wall street.
kristjan, anna aga märku, millal. -
kellel on wallstreet filmi avioplaadil ja seda üle neti või koopiaraha eest jagab?
-
Kas te tõesti viicite nähtud filmi uuesti vaadata!
yanek, nii mõnigi foorumlane käib esmaspäeviti Rahvusraamatukogus võistlusbridget mängimas. On veel võimalus mängida teisipäeva õhtuti Ale Coqi klubis.
Aga noh, eks võib ka roberit?