Börsipäev 5. august
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Teenuste ISM tuli 65,1, oodati 58
Dow tõusis selle peale 20 punkti, kuid see tõus müüdi kiiresti ära
nõrkuse märk -
Kas Saddam pole veel põõsa tagant välja tulnud, viimasel ajal alati kui S&P langeb alla 975 on ta alati kohale tulnud. Ei tea, kas jälgib ka oma investeeringuid reaalajas.:)
-
Uba, ehk jälgivad need kuulujuttude spetsialistid investeeringuid reaalajas :)
Aga mõned tähelennnud on ikka võimsad - WAVX täna jälle +15% - viie päevaga 1 USD pealt 5 USD peale. -
kristjan ütle kunas chambers viimati mesijuttu rääkis?
minu teada oli viimane lugu mis räägiti see kui ajakirjanikud tema positiivset juttu valesti mõistsid
ja csco rallit mäletan viimati umbes aasta tagasi
peale seda pole vist nagu midagi olnud
palun viimased kommentaarid enne tänast õhtut -
Chambers räägib mesijuttu iga kord kui tulemused avaldatakse, aga kuna turg on sellega juba harjunud, siis ei järgne sellele ka erilist rallit.
Arvan, et sama ka seekord - turg tahab reaalseid numbreid või prognoose ja mitte sõnu. -
mis on lahti LHV kelladega, turg käib, teiejaoks on aga suletud???
-
16:09 ET Cisco Systems reports in line (CSCO) 18.79 -0.47: Reports Q4 (Jul) earnings of $0.15 per share, in line with the Reuters Research consensus of $0.15; revenues fell 2.6% year/year to $4.70 bln vs the $4.68 bln consensus.
Seega täideti prognoosid täpselt, kuid esimese reaktsioonina ootas turg selgelt enamat ja järelturul on Cisco 4% miinuses. -
Tundub, et kauaoodatud karuturg on alanud...
-
Karuturg on alanud,....sest sulgesin lühikesed posit. ja soetasin pikad. Jälle ämber ..nagu ikka!
Kas on veel selliseid...Pulli turg algab siis kui sulgen pikad ja soetan lühikesed...kes teenida tahab sellele võin teatada millal seda teen. Äriidee miks mitte... -
Adz, äkki annab sulle lootust see, et ma olen lõpuks puttide juurde pidama jäänud :) Täpsemalt siis yhoo ja stt putid.
-
adz aga sa anna teada ikka kas jääd callide või puttide peale pidama
siis on teada et turg enam ei tõuse või langegi -
CNN Live - Saddam is dead, killed by US soldiers
-
Hmmm? Äkki täpsustad. Minust läks see uudis kyll täiesti mööda.
sB -
Turg maas kuulujutud üleval...seda oli oodata....turg tõuseb...siis selgub, et oli teisik.Kui see saatan kätte saadakse siis ei ole ju kellegist enam jutukest veeretada. Või kes on siis järgmine!
-
Ükski kanal nagu ei kinnita seda infot. Milles asi?
-
asi on selles et 1:0 minu kasuks :)
-
Mis turgudel toimub? Täielik uppumine!!!