Soovitage häid aktsiaid.
Log in or create an account to leave a comment
-
AOC? SNDK?
-
Mis on hea aktsia tunnuseks? Mis selle aktsiaga on plaanis teha? Osta, müüa, straddle? Kui pikas perspektiivis? Fundamentaali või tehnilise analüüsi põhjal?
-
Väga hästi öeldud jim !
-
jim, äkki on hea aktsia keskkonnasõbralik ja asbestivaba? ;)
-
NCEN 24,70 siht 33!!? PKN; MCHM.
-
Väga hea küsimus... Ma tahaks enne vastamist siiski teada midagi riskitaluvuse, investeerimiskogemuse, summade, ajahorisontide ja isiklike eelistuste (näit. sektor) kohta. Aga muidu SJH näiteks...
-
olen NCEN ise ka juba kaua jälginud, tundub soodne investeering ....
-
HLYW ei ole ka viga hetkel veel ootaks sisenemisega.
-
kui siin juba üleüldiseks soovitamiseks läks, siis ma soovitaks panna raha valmis Ericssoni shortimiseks, kunagi selle aasta lõpupoole või järgmise aasta alguses.
-
ericssonis lyhikeseks, nokias pikaks?
-
Nokiaga selline asi, et selle kvartali l6pus hakkavad minu arust t6usuargumendid otsa saama. Need, kes ostsid peale kasumi/käibehoiatust, v6iksid veel pikad olla, kuid praegu siseneda on minu arust natuke hilja.
-
Milliseid aktsiaid vaadata venemaalt ,baltikumist või euroopast?
-
Venemaalt soovitan Vimpelit (VIP) - aktsia on suhteliselt mõistlikult hinnatud arvestades eesolevat kasvu. Omab 30% turuosa Venemaa mobiilsides. Vimpel on kaubeldav ka USA-s VIP sümboli all.
-
Word on the street: Vimpeli põhiomanik on pealeselle Kremlile väga lähedalseisev kodanik, istub lausa riigi kriisikomitees.
Cannot fail? -
NCEN on madala P/E , käibe-ja tuludekasvu kohapealt õigustatud ost. Rahaasutuste aktsiatega on ainult see asi, et nad pole nii populaarsed, seega tõusud pole nii kiired ja kõrged kui tehnoloogia aktsiatel. Ostsin CELL 3,96 pealt 11.12.2002 ja hind praegu ca 26 ehk tõus ca 549%. Vahepeal paar splitti ja võite isegi aru saada milliseks on kujunenud summad praeguseks kontol. ERICY tasub osta, aga peab hoolega jälgima uudiseid ja muidugi aktsiahinna muutust turul. Aga usun, et jätkab tõusu.
-
Nokiaga selline asi, et kolmanda kvartali vahearuanne 9.sept. peaks tulema hea... vbla isegi tõstetakse prognoose.
siiski aktsia võib selle peale langeda, kuna see on viimasel ajal päris kenasti yles ostetud. Need, kes aktsias pikad, peaks kaaluma teisipäeva riske ja vbla aktsia esmaspäeval maha myyma. -
Tere, kas keegi võiks aidata. Mind huvitab, kui ma teen tehingu USA aktsiatega, millise dollari kursiga raha maha võetakse? Olen kuulnud, et pangad võtavad dollarikursiks hinna millega nad hetkel dollarit müüvad.
-
Ma mõtlesin LHVed
-
usd: tee prooviost virtuaalportfellis ja siis näed mis kursiga.
-
USD, LHV-s toimuvad konverteerimised Hansapanga kurssidega.
Kuid mitte päris tavaliste kurssidega, vaid ülekandekurssidega, mis on Sinu kui kliendi jaoks oluliselt soodsam. -
aitähh kristjan, kui palju soodsam?
-
Kellel huvi võib jälgida sellist aktsiat nagu MCHM....seal kärgatab kohe kõu!
-
usd, võrdle siin - https://www.hanza.net/cgi-bin/hanzanet?pageId=hanzanet.bank.rates.currency
-
adz,
äkki paarisõnaline selgitus asjaarmastajale? -
HENL, on tõusutrendis, muudei oska midagi lisada.
-
vabandust, HEC on hoopis sümboliks mitte (henl).
-
to adz, mida pead silmas MCHM kõu all(kas peaks ostma või müüma)
-
MCHM vihje tuli USAst, sõbralt...ootan ise ka järge ja selgitusi...natuke vara hõiskasin...sorry!
-
Tänase turu põhjal oleks pigem ericssonis pikk - aktsia pea 4% plussis, turg samas miinuses. Lisaks veel 52 nädala tipp ning olukorra paranemine kogu tööstusharus.
-
Erissonist:
võrguturg on üpris läbinähtav: operaatorite hulk maailmas on teada, nende investeerimisvajadused ja võimalused ammu välja arvutatud, samuti tulude ja käibe kasvuvõimalused. võrgukomponentide hinnad teada, 3G litsentsid teada.. ühesõnaga, kõike saab aktsiahinda juba nüüd arvutada. Minu arust on seda juba suures osas tehtud.
praegu läheb turg ilusti üles, kõigil meel rõõmus, ericssoni arvatakse veel pikema aja kasv sisse, kuid kui turg hakkab takerduma, siis vaadatakse ericssoni aktsiahind (ja fundamentaal) uuesti yle ja leitakse, et natuke roosade prillidega on asja vaadatud.
Seega usun, et kunagi selle aasta lõpupoole või järgmise alguses peaks ericsson tegema korraliku jõnksu alla, see ei pruugi olla totaalne selloff, kuid paarkümmend protsenti viilitakse tipuhinnast ikka maha.
just my 2 cents...
r. -
hm, aga investorite hulk ja nende raha on piiramatu :-) Ok, see ei ole päris piiramatu, aga emotsioone on küll väga raske mõõta/prognoosida, sisetunne siiski ütleb, et lõpp ei ole veel lähedal. Kuidas tehniline pilt on?
-
Ericssoni nelja aasta graafikul on aktsia murdnud pikaajalise langustrendi.. tõus saab jätkuda....siiski ootaks korrektsiooni.
-
to miroslav...
MCHM-il homme uute toodete present. sellest ka aktiivsem kauplemine. -
to adz..
Tänud, mis Sa ise sellest arvad? -
Kas keegi midagi CGO-st täna oskab midagi arvata, miks ei kaubelda?
-
to miroslav..
Ise ole ammu MCHM-is pikk. Pole mingi spets aga minu prognoos on , et tuleb suhteliselt järsk tõus...aga tavaliselt on küll vastupidi minu arvamusele. Julgemini soovitaksin NCEN-i, trend tõusev ja majand. tulemused ka korralikud. -
ma tahaks proovida stora enzot
-
Mu meelest hea aeg osta hetkel selliseid nagu PCZ ja MCHM .
-
adz, kas võiksid soovitusi paari lausega põhjendada?
-
Stora ühines ju alles hiljuti Karo Metsaga kas see midagi muudab ka?
-
NFI kui soovite häid dividende
-
to riskija
Olen kehv põhjendaja.Äkki LHV gurud teeksid väikese komment. nende aksiate kohta! -
Stora Enso annab paberi!
-
ALT
-
Jn. seleta:
Stora ühines ju alles hiljuti Karo Metsaga kas see midagi muudab ka?
ma pole sellest kyll midagi kuulnud???
Stora Enso annab paberi!
??? -
Nalja kui palju - maailma 2-3 tegija puidu alal Stora Enso ÜHINES Pärnumaa firmaga AS Karo Mets...
Tegellikult ega siin midagi valet ka ei ole. Teatavasti ostis Stora AS Sylvestery metsa ülestöötavad tütred ära 100%-lt (sh Karo Mets) ja töötlevad tütred 66%-lt. -
kas keegi ei tea kohta kust saaks mingi kokkuvõtliku ülevaate vene aktsiatest millega usas kaubeldakse
alvar äkki sina? -
Kahjuks ei tea. Ma jälgin telekome, nagu VIP, MBT ja ka GLDN.
Muideks täna läksin VIPis pikaks. -
VIPi 52 nädala lagi on 63,44 peal ja praegu nati üle 61. Eriti suurt tõusu sealt vist lähinädalatel oodata ei ole, kui siis mõne kuu jooksul? Pole vist kõige mõtekam moment seda praegu osta? ootaks hea meelega arvamusi.