Sony (SNE) - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Sony (SNE)

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Sony Corporation põhitegevuseks on elektroonikatoodete arendamine, disainimine, tootmine ning müük. Firma toodab ka kodus kasutatavaid mängukonsoole ja nende tarkvara. Firma tegevus on jaotatud kuude valdkonda: elektroonika, mängud, muusika, pildid, finantsteenused ja muud tegevused. Kõige tundmatum on vast piltide segment, nimelt toodab firma pilditöölustarkvara. Muud tegevused alajaotuse alla kuuluvad internetiga seotud teenused ning ka näiteks reklaamiagentuur. Tegemist ühe suurima Jaapani konglomeraadiga.
  • Nonii, PS3 hinnatase ka selgunud (499$ ja 599$) ning 17 november peaks "delay station" lettidele jõudma.

    Jõulud tulevad põnevad!
  • Sony juhtimine endiselt logiseb. Investeeringuna ei paista eriti huvitav olevat.
  • Sony PS3 on ikka väga varajases arengustaadiumis.. seega no christmas sales, ja yldse, ps3 on sonyle ysna fataalne ilmselt..
  • Inquirer pole küll eriti usaldusväärne allikas :-/
    Sony strateegias on suur küsimärk BluRay - kellegi pole õiget aimu, mis hakkab olema vastavate lugemisseadmete omahind & milline maksimaalne tootmisvõimsus. Kõik ülejäänud komponenendid PS3-s on suht no-brainer.
    Ja IMHO on 499/599 Sony kui firma seisukohalt päris hea käik. Esimsed 6 miljonit PS3 ostetakse enne aasta lõppu ära hinnast sõltumata. Edasi tuleb muidugi marketingiline probleem - kuias alandada ühiku hinda piisavalt kiiresti, pahandamata sealjuures neid, kes selle kuu aega varem kallima hinna eest ostsid.
    Üks PS3 kõrge hinna põhjus võib olla ka preinstallitud Linux (mis loodetavasti siiski tuleb). Kui osa PS3-sid läheb müüki Linux masinateks, siis ei saa Sony mängude/BlyRay litsentsitasudest riistvara subsideerida.
    Samas - Linux + mängud peaks paljude jaoks unistuste kooslus :-)
  • Kusjuures nad unustasid selle pildi üles panemata kus paistsid kaks analoog lambikest traatvõrgu vahelt värelemas, oi poisid!!!
  • 499/599 on halb käik, ehk liiga odav.
    Ja kes need PALJUD on kellele Linux+mängud on unelmate koosluseks? Meenutab neandertaallaste arvutamisoskust: üks, kaks, palju :-)
  • priitp, millele tuginedes sa leiad, et 499/599 liiga vähe on?
    PS3 linuxil oleks kasutajaid vabalt 1+ miljonit - kas palju või vähe, sõltub millega võrrelda. 599E on väga normaalne hind korraliku graafikaga pilli eest.
  • Kui sa väidad, et esimesed 6 milli ostetakse ära hinnast sõltumatult ja võrdled seda hinda näiteks ipodi hinnaga, siis on see minu jaoks ilmselgelt liiga väike.

    PS2'e on müüdud > 100 miljonit tükki, see 1 hüpoteetiline miljon vaest linuxifanatti ei puhu pille.
  • PS3 on piece of junk - no nii karmi uudise peale, eriti kui arvestada palju ps3 peaks lossi generatema, voib sonyle ainult kaasa tunda.. mul on tunne et ps3 pidi olema nagu sony uus walkman, nö core product, aga no kamoon, sellise riski v6tmine ilmselt ei oigustanud.. sell sony?

    kellegil on silma hakanud analyysi ps3 m6just sne bottom linele?

  • Veelkord, Inq ei ole arvestatav allikas tehnoloogiauudistele :-/
    PS3 esimese aasta lossiks on Sony raamatupidamises pakutud $800M, kusjuures keegi ei tea, kas see on põhiliselt kahjum PS3 alla omahinna müügist, või on sinna pigem arvestatud reklaamikulud, uute seadmete amortisatsioon etc. Arvestades PS3 kõrget hinda on praegu konsensus pigem sinnapoole, et seadme müügist Sony otsest kahjumit ei saa.
  • nyyd kus warner on läinud blu ray exclusive voib arvata et ps3 myyk kasvab. ehk suurim sony raharöövel hakkab tasapisi sisse tooma..

    samas kuulsin ka rumorit et kogu ps3 kupatus myyakse ära.. kahjuks ei leia enam linki. on kellegil sama k6rva juhtunud?
  • Sony näitajad tunduvad minusuguse algaja jaoks ilusad iseenesest. Oskab keegi öelda, mis seda firmat tagasi hoiab.
    Kas üldiselt Jaapani majanduslik seisukord või....?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon