BUUM!!!
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Antud rubriigi all võiks soovitada aktsiaid, millel on tulevikus lootust läbi buumi tunduvalt oma väärtust kasvatada. Teen otsa lahti ja pakun välja Lucenti. Firma jõudis taas kasumisse, 3G tuleb varem või hiljem ning Lucent asub taas rallima, sest jälle tuleb mängu haugi mälu. Ise ootan 3 aasta perspektiivis Lucenti aktsia vähemalt 10 kordset kallinemist, 2004 tuleb üleminekuaasta ja 2005 algab buum.Lisan lõpetuseks ka lingi klassikalisest buumiaktsiast.
http://stockcharts.com/def/servlet/SC.web?c=NTES,uu[l,a]daclyyay[de][pb50!b200!f][vc60][iUb14!La12,26,9]&pref=G -
NTES kukkus eile järelturul -16%
-
Üritades teha järeldusi teise teema all AMZN shortimisest räägitust....
NTES on shorditud 46% aktsiatest. Sellise hüppelise kukkumise tulemusena võiks päris suur hulk shortijaid oma positsioone likvideerima hakata ja seega tekitada hüppelise tõusu tänase päeva alguses? -
Kristjan ehk kommenteerib ka pisut LU-d, tean nimelt, et tema on seni olnud suhteliselt karuse meelestatusega Lucenti suhtes
-
Tehniliselt on Lucent praegu väga tugev - sellise graafiku järgi pole suurt alust shortimiseks.
Kuid alati on ka fundamentaalne pool. Siin pole minu jaoks Lucenti puhul midagi rõõmustavat. Ettevõtte ägab võlakoorma all (võlga on koguni ca. $1.5 USD aktsia kohta) ja kui intressid peaks hakkama tõusma (mida majanduse kosumine tähendaks), siis väheneks ka Lucenti "kasum" kõvasti - laenu teenindamine palju kallim.
Praegune tõus on puhtalt spekulatiivne ja ei oma mingit sidet fundamentaalse taustaga. Kuid gravitatsioon on alati kehtinud ja kehtib ka edaspidi. -
XM Satellite Radio
(XMSR)
vaadake ja öelge, mis arvate -
Olen paar nädalat jälginud XMSR ja seal ka paar pisikest siilu lõiganud. Pikakaajalist ostu küll ei julgeks teha, sest stoppidega (need ju ikka paika peab panema?) võib ülilihtsalt välaj kukkuda. Ntx. langemine 17.25 tasemele 4 päeva tagasi olex ka suht alla pandud stopid käiku lasknud. (mis aravtavasti ka massiliselt toimus) Niisiis küllaltki isuäratav päevasisesele tegijale, aga... muus osas ei juleg küll kiita. Kas Sa, Solo, ise ostaxid satelliitraadio teenust???
-
Sry eelneva jutu kirjavead! Iganemine ja düsgraafia käivad käsikäes....
-
jaa, ma kodus muud ei kuulagi kui satelliidiraadiot
-
tegelikult olen ma selline tehnilisefriik, et enamusjuhtudel pole mul õrna aimugi, mis ettevõtte nime taga peitub. käesoleval juhul ma muidugi aimasin nimest et, ahhaa - tegemist on satelliidiraadioga;)
ja seda sa nüüd küll ei usu, aga päris tihti ei tea ma isegi firma nime, ei viitsi süveneda lihtsalt, tean ainult täheühendit börsil. -
Proovi Sirius Satellite (SIRI) ka
sB -
päris sarnased graafikud...
-
Minugi tavad ei eelda sümboli taga oleva nime tedamist, külla aga mõned, mis tihtipeale marketmuuveris üht või teist poolt tihedalt täidavad, saavad ka nati enam üle vaadataud. Seda siis börsivälisel ajal. Küsimus tundus küll selles toonis, nagu oleks pikema aja peale soov näppida. Loodetavasti tegid seal eile kenad tehingud? Ma ise nii koledat tõusjat ei usalda puutuda.
-
satelliidiraadio ronib usinalt ülespoole. ühele kolleegile soovitasin seda septembris, kui kauples veel $14 juures, aga aru maisaa, miks ma seda aktsiamängu portusse ei ostnud.
kas keegi teine saab;)
ja miks ma veel bussiga tööl käin, mitte ferrariga, kui ma nii kõva mees olen?
:))))) -
Pole ju teha miskit meie teedel Ferrariga!
-
XMSR teeb lähinädalatel uue tipu
-
ja XMSR tegi uue tipu
-
satelliidiraadio paneb ikka päris hullu. huvitav kohe vaadata, millal jõud otsa saab.