Majandus mäng Vajan abi
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Ma osalen ühes majandus mängus ja seal on kõigil punktid millega saab osta aktsiaid ja kui aktsia tõuseb siis saad punkte juurde.Kas keegi oskaks aidata et mida tasub osta et kiiresti palju punkte teenida???:P Võibolla ühelpäeval hakkan ma päris aktsiaid ka ostma:D
-
Rain,
Tore, et oled nii usin surfaja ja leidnud isegi LHV ules, kuid enne kui Sulle nou annan, utle, palun, oma kooli eesti keele opetaja nimi.
Aitah! -
? Kui vana Rain on!!!
-
Rain15, LHV-s on olemas ka foorum "Soovitage häid aktsiaid".
-
... kus Hr. Talpsepp jagab lahkelt soovitusi :P
-
kindel et Hr. Talpsepp ?
Mäletan kui Bettie kasutajale pilt kõrvale tekkis :P -
hmm, nyyd ei saanud päris hästi pihta.....?
-
St on võimalus, et eksisteerib mitu talpseppa?
-
miks kohe Hr. aga mitte Pr. ?
-
noh, Mikk peaks olema mehe nimi.
-
Nüüd on avatud uus rekordfoorum, mis kindlasti varsti teeb klikkide arvuga kõigile teistele ära :-)
-
Düsgraafi välimääraja (leitud Googlest "Gümnaasjum" otsimisel): http://www.tt.ee/weix/minust.htm
"Ei viitsinud koolis käia, tunnistusel olid kahed, päevik oli märkustest punane jne."
"...sain sisse Tallinna Majanduskooli, õppima asusin raamatupidamist, mille ka lõpetasin, suurte raskustega, aga siiski."
"Proovisin sisse saada ka Eesti Kõrgemasse Muusika Akademiasse, st. lavakunsti kateedrisse, aga ei läinud õnneks, ..."
"Siis sain tööd sellises firmas nagu Teetormaja. Minu ülesanne oli teha kodulehekülgi .."
Kui muu ei aita, tee kodulehekülgi või mängi aktsiaturul. -
Vot nii on lood siin LHV foorumis...
"Jahe! Coca-cola diil paavstiga" threadi copytakse inglisekeelseid üle maailma rännanud ja lootusetult kulunud nalju, samas kui tõelised eesti huumorigeenjused (sic!) elavad siinsamas meie kõrval - ja me ei märka neid 190 cm kasvule vaatamata.
12 points tonuonu, ma pole ammu nii hästi naerda saanud! -
Ühinen Velikij'ga. Tõesti tuju kohe palju parem...
-
:-)) ...,aga pildi peal tundub päris tavaline "patsiga poiss". Minul neist umbes niisugune mulje ongi.
(Sorry, pole vaja hakata nüüd mind siin sarjama) -
mis kuradi vanuseid ja nimesid te tahate:S
-
Lp. rain15,
Teie küsimus on arusaamatu. Erinevalt Jumalatest, keda on teatavasti mitu, on meil ainult üks Kurat. Hea küll temal on küll mitmeid aliasi, aga vastust Teie küsimusele "mis" ei ole kahjuks võimalik anda. No ja mis puutub tema vanusesse, siis härrasmees seda ei päri :-) -
rate.ee
-
Tegelikult on lahe, et kuskil saidil meie armsas Wabariigis on koondunud ka väheke haritumad tegelased. Kes näiteks on natuke lugenud ja isegi eirates interneti reegleid austavad õigekirja.
Ja kellel, vähemalt heal osal, on selline peenem iroonia. -
kui kiirest sul seda rahatüusu vaja on? et kaua suu mäng sul kestab. kas kuu või aasta?