Saddam käes!
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
"It certainly looks good," one senior U.S. official said, cautioning more scientific testing, possibly DNA, was being done early Sunday morning to try to confirm the identity.
The official said the captured man's appearance did not immediately look like Saddam, but additional efforts to ascertain his identity indicated he was the former leader.
Kui uudis tõesti vastab tõele, siis on esmasp. hommikul oodata päris rohelist turgu.
sB -
USA kinnitab uudise õigsust. (CNN)
sB -
keegi näeb, mis futuurid teevad? mingid instrumendid peaksid treidima ju 24/7 ?
-
Hetkel ei liigu veel miski. Esimesed indikatsioonid peaksid tulema öösel Aasiast
sB -
Tuleb korralik ralli
-
Esimesed futuurid hakkavad kauplema meie aja järgi kell 2 öösel, meie aja järgi esmaspäeva hommikuks peaks olema selgem pilt milliseks börsipäeva algus kujuneb. Vähemalt protsendi võiks küll pluss tulla.
Saddam tabati siis oma kodulinna Tikriti lähedalt keldrist, ilmselt keegi andis ta üles, sest USA väed ründasid vihje peale.
Selline nägi siis tabatud Saddam välja:
-
Usun, et suur raha kasutab Saddami uudist homme, et sellesse müüa ja päeva lõpuks pole rallist midagi järel.
just my 2c -
Rene,
Seda uudist naljalt olematuks ei muu. Ja ma ei usu ka, et "suurel rahal" siin mingi uhtne muugisoov on.
2-3% peaks ikka tous tulema? -
nii et nasdaq peaks vallutama j2lle 2000 punkti piiri?
Kas ilma teevad mulliaktsiad voi vana-kooli aktsiad? -
Nii, sai Spunkiga asja privas arutatud ja kihlvedu sõlmitud. Mina väidan, et DJIA sulgub vähem, kui 2% plussis, Spunk, et rohkem :)
Vahele sai pandud üks LHV kihlveoühik (õlu). -
Alati peab arvestama tausta - millises olukorras on kauplejad/investorid esmaspäeva hommikul?
Eelmise nädala algus oli päris kole, seega ma usun, et üsna palju lühikesi positsioone on üleval. Seega võib eeldada esmaspäeval korraliku gapi üles ja pärast seda gapi ralli jätkumist, sest kaetakse kiiruga lühikesi positsioone.
Ilmselt keskpäevaks olukord veidi rahuneb ja siis on näha mis suur raha teeb, kuid ma kipun praegusel hetkel arvama, et nemadki oleks pigem ostupoolel.
Esmaspäevane sulgemistase kindlasti väga suure tähtsusega. Kui suur osa võidust käest antakse, võib tähendada ka see turu jaoks tippu (blow-off top). -
Kristjan, hea nali :)
Siiki, suur raha on nagu ookeanilaev, selle ümberpööramine võtab aega ja Saddami uudis on minu arust liiga tühine, et suurt laeva selle peale ümber pöörama hakata ;) -
Ma arvan, et ei maksa unustada ühte pisikest fakti. Nimelt istus saddam seal augus praktiliselt äralõigatuna kogu maailma tegemisest. Ühesõnaga ei juhtinud tema enam midagi. Kes juhib nüüd USA vastast kampaaniat? Kas nad kavatsevad saddami tabamise eest kätte maksta?
Neid mõtteid on vilksamisi kuulda juba ka CNN-i pealt ning lähemate päevade jooksul võivad need kasvada palju suuremaks kui saddami tabamise uudis.
Kokkuvõttes tuleb ilmselt seda uudist võtta kui non-eventi. Miski pole muutunud.
sB
Kipuks rõõmu-spike pigem lühikeseks müüma. -
Veel üks mõte - see reede on optsioonireede (lisaks lõppevad ka futuurid), seega kehtib optsioonide lõppemise nädala reegel - kõik liikumised võivad olla keskmisest tugevamad, kuna optsioonikauplejad on iga liikumise järel sunnitud positsioone üle vaatama.
See võib olla täiendav kütus esmaspäevasele rallile. -
Usun,et $ rallib selle uudise peale sest üks kahest pöhjusest,mis $ alla surus on osaliselt eemaldatud. Nimelt Saddami langemine on väga oluline psühholoogiline tegur,mis kindlasti vähendab Iraagi sisside vastupanu(suure juhi langemine).Seega läheneb ka konflikti lõpp.
-
OIOIOI!
mehed nyyd läks kyll viltu!
see on ju j6uluvana! -
Renele ühest kihlveost ei piisanud :)
Niisiis vedasime kihla S&P 500 peale, mille alla 2% plussi puhul tuleb mul pool liitrit siidrit välja teha ja kui liikumine on üle +2%, siis ostab Rene mulle 2 liitrise Coca-Cola. -
http://money.cnn.com/2003/12/14/news/international/bc.markets.israel.stocks.close.reut/index.htm
-
krt, see reklaam jääb ju sõnumile ette
-
Topcat,
naiivne oled sa, konflikt ei saa kuidagi lõppeda juba sel elementaarsel põhjusel, et ameeriklased on puhtjuhuslikult iraaklastest eri usku. Ja nii üldiselt laheneb konflikt ehk siis kui suudetakse läbi viia Suure Sotsialistliku Oktoobrirevolutsiooni laadne üritus. Kõik ehk mäletavad veel millega lõppes kommunismi toomine feodaalühiskonda, kes selle tõid, kelle toel, kaua võimu hoidsid ja miks. Sama Iraagis, kui leitakse "demokraadid" kellel on piisavalt toetajaid "mittedemokraatide" raua ja verega aistes hoidmiseks, lõpeb ka konflikt - uue diktaatori ametisse pühitsemisega. Uus diktaator on esimestel aastatel suur USA sõber ( tuleb tuttav ette? ) ja siis läheb kõik uuele ringile :-) -
priitp,
Sinu loogikat kasutades on tegemist siis igavese konfliktikoldega. Olen ma öelnud ,et see iraagi jama on nüüd lõppenud? Lihtsalt on nüüd suurem võimalus "kiireks lõpumänguks"(stsenaarium,mida ameeriklased silmas peavad.Valimised ja iraagist välja tõmbumine).Juhul kui ameerika okupatsioon lõppeb,võib ka konflikti lõppenuks tunnistada.Igal juhul oli saddami tabamine suur samm sinna poole. -
Nüüd on jäänud veel bin laden kätte saada...
-
bin laden on bushi valimiskampaaniasse pandud areteeritavaks aastal 2004 w35-36