Börsipäev 10. märts
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
-Tehnoloogiasektori langus ning Nasdaqi sulgemine 2000 punktist allpool head ei tähenda, kuid põrke tõenäosus on siiski veel suhteliselt suur. Futuurid indikeerivad kergelt positiivset algust.
-USA kaubavahetusdefitsiit kerkis jaanuaris rekordilise 43.1 miljardi dollarini, kallis nafta kergitas impordimahu ajalooliselt kõrgeimale tasemele, eksport langes kergelt, kuigi dollari nõrkus oleks pidanud seda pigem kasvatama. Analüütikud ootasid 42.1 miljardi dollarilist vahet. Hiinaga kasvas kaubavahetusdefitsiit 6.6% 11.5 miljardi dollari peale.
-Procter & Gamble (PG) tõstis oma kvartaliprognoose ning teatas 2:1 splitist ning kergitas ka kvartaalseid dividende 46 sendilt 50 sendile. Eelturul on aktsia 2% plussis.
Gary B. Smith :
-
REMC rallib täna kenasti :)
-
Ei leia REMC kohta uudist, kas keegi oskab kommenteerida. Sulgesin pos. + 13 %
-
mis tähtsust omab uudis kui TA põhjal traded. See ainult häirib ju kui hakkad liigselt lisategureid arvesse võtma.
aga kui soovid - Remec-REMC raised to Buy from Hold on valu, focused on profitability
by Needham. -
kuus lippu :)
-
THC liigub päev päevalt oma õiglaste tasemete juurde :)
-
Tänud LHV-le PKS-i eest, vahepeal juba mõtlesin, et miks ma seda ostsin ... + 8 % positsioon kinni
-
THC 52W low! :(
Alvar pikk 12.14 - pray for me! -
Tulge chatttti, kes viicib
-
MFCO uus rallija.T2nasega juba ca 150%.Kas lhv systeemiga seda lyhikeseks ei saa myya?
-
Mis BMY-st arvate, kas on mõtekas edasi hoida või peaks loobuma.....
-
thc on juba pikka aega suutnud üllatada oma majandustulemustega ja mingite erakorraliste jamadega :)
-
miks THC kivina kukkumas on? on seal mingi uudis ka taga?
-
THC - Hetkel sulgen 75% nii enda kui klientide positsioonidest. Ma ei näe ühtegi uudist languse taga. Aga kukkumine on liiga järsk minu maitse jaoks. Olenemata soodsast valuatsioonist.
sB -
Uudis peaks see olema:
Ailing Tenet (THC:NYSE - news - research) found Tuesday that its liquidity had deteriorated significantly in just a matter of weeks. Meanwhile, Health Management Associates (HMA:NYSE - news - research) saw its health questioned once again by the same Wall Street analyst who first diagnosed Tenet's problems.
Tenet said it negotiated a new, but significantly smaller, credit facility with its bankers. The bleeding hospital chain, hit hard by allegations of fraud and the closure of a Medicare loophole, said its new credit agreement offers more flexibility -- but less cash -- than the old one it expected to violate. In order to relax its leverage ratios, Tenet agreed to pledge collateral for a credit facility that's been cut by one-third. The company now has access to $800 million, rather than $1.2 billion, in available credit support. But it can tap just $500 million of that for cash needs.
Peter Young, a business consultant who serves the hospital industry, compared Tenet's new arrangements to "debtor-in-possession" financing.
"Does the new agreement provide adequate capital access for a future?" Young pondered. That's "an interesting question. But the answer appears [to be] , 'Not for a company of the current size.'"
Even Jeff Villwock -- a Caymus Partners analyst who warned months ago about a possible liquidity crisis -- expressed mild surprise at terms of the deal.
"We expected the banks to reduce cash borrowing from $1 billion to $800 million," said Villwock, who's been analyzing the company for years on behalf of the Tenet Shareholder Committee. "Apparently, they were not comfortable [with Tenet's financial condition] , and took it down to $500 million. ... That's a big decline."
The company's own cash pile continues to melt away as well. Its current balance of $425 million is down from $600 million just six weeks ago. As a result, it now has access to less than $1 billion in cash total -
Noh, jah. Eilne. Ma lootsin midagi uuemat. Aga hetkel vist kõige loogilisem. Pangad kardavad.
sB -
kuus lippu lehvivad üha tugevamini
-
Eks nagu vanarahvas ütles, kuus lippu on ikka kuus lippu.
-
Turul liigub kuulujutt (ja vaid puhtalt kuulujutt), et Iraagist on siiski massihävitusrelvi leitud. Päris actionirohke päev täna.
FYI. -
Kristjan,
Ühe USA turuosalise kommentaar: "..we prolly found our own weapons at this point.."
sB -
:)
Või siis mõne eestlase sokid. -
!!!NB MCHM....
-
...soodne ost ...
-
MCHM tulemused paistavad head tulema ...
-
MCHM emiteerib aktsiaid juurde hinnaga 1,35. Seda küll institutsionaalsetele investoritele. Sellegipoolest ei saa ma aru kuidas hind pea 1,50 juures on?
To adz: kuna praegu omab mchm õigust emiteeritavaid aktsiaid vaid väljapoole usat müüa, siis äkki oled ostja sina? Tõesti soodne ost. -
kurat eesti kaitsevägi ei tohi harjutusigi teha kuna karu magab 1.maini
aga ameerika karud on vist bushi initsiatiivil üles aetud
urr -
Mida arvate? Kas NOK võiks lähitulevikus liikuda 18 ja 20 vahelist gap-i täitma?
-
ERICY gap tahab ka täitmist, tundub usutavamgi, et nii läheb, :)
-
Paistab, et saabuvad põnevad ajad
-
Mida keegi LOOK-st arvab.On seda motet 1.7 peal osta?
-
mis p6nevad. sel nädalal ralli 36/2000ni
se on suckers ralli. ilmselt hakatakse nyyd myyma.
1800 paiku voiks pidama jääda.
arvatavasti 35 putid koige okimad.
goosh, ma olen maani täis.. -
Muuseas kuidas LHV Prol läheb ka langeval turul ?