Trader Problems?
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
tere kõigile,
Lihtsalt kiire küsimus:
Kas see, et trader täna vahepeal streigib on ainult minu probleem või on sama mure kellelgi teisel veel? Jawa konsool loobib enast lihtsalt pidevalt ühendusest välja -
Just soovisin sama küsida.
-
Tervist,
meie poolt kõik korras ja mul kaks Traderit ka korraga jooksevad hästi. Äkki siiski küsimus ühenduses? -
To Alvar
Mis ühendust kasutad? -
Elion
-
Kuigi ma Traderit ei kasuta, on mul täna päev otsa Elioni ühendusega probleemid olnud
-
Mul ka täna Traderiga probleemid ja samuti ühendus Elionilt.
-
Yeh, sama siin
Arenguruumi veel on neil "geeniustel" -
Uurime, ehk saame omaltpoolt midagi teha porbleemi lahendamiseks, kui homme sama probleem jätkub, võtke ühendust LHV maakleritega teleofnil 6800420
-
Futuurilepingu ostmisel müügiäärest näitab trader kohe (ilma et ask/bid muutuks) realiseerimata kasumit 1 punkti ulatuses? Parimal juhul on tegelik realiseerimata kasum 0 (ilma teenustasuta).
Kui osta korraga 2 lepingut, näidatakse realiseerimata kasumiks vastavalt 2x1punkti.
Kuna keskmist ostuhinda ei kuvata (miks?), siis on üsna eksitav kuvada valesti arvestatud realiseerimata kasumit!
Sisuliselt peab kasutaja iga ostu puhul päheõppima või üles kirjutama tehingu väärtuse ostu hetkel (kuidas muidu teada saada mitu punkti leping üles/alla on liikunud?!).
Optsioonide puhul suudetakse isegi ostmise tehingutasu õigesti k/k arvutusse kaasata, futuuride puhul aga on mingi kamm. -
täna paistab taas probleeme olevat sissesaamisega
-
Trader ei näita QID , QLD graafikut. Kas seadistamise viga?