Mida arvate sellisest asjast
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Kas on kellelgi kogemust sellise fondiga nagu:
www.phoenix-ffm.de
Näitavad päris kõva tootlust. Kohtusin hiljuti ühe Luxembourgi investeerimi persooniga ja tema küll julges soovitada, pakkus veel soodamaid sisenemis määrasid kui avalikult reklaamitakse. -
Mina arvan, et muidu võiks võtta kogu raha eest ja võimendusega, aga ettevaatlikuks teeb see, et äkki Mark Cuban shordib seda...
:D -
Suffiks - who the f**k is Mark Cuban? Kas sama vend, kes pikalt ja laialt diskuteerib teemal, miks dividendid ruulivad ja stock buybacksid suckivad a**i?
-
Krt, link ei töötand - panen uuesti http://www.blogmaverick.com/.
-
See on lihtsalt minu irooniline, ilmselgelt ebaõnnestunud nali "tegelike aktsiahindasid mõjutavate" tegurite teemal. Vaatamata nõrkusele jätkan selle teema meeletut ülepushimist igas võimalikus ja võimatus olukorras...:)
-
a la Mark Cuban:
Forbses oli üks nimekiri nimedest kes kõige rohkem mõjutavad turge. Enam ma ei leia seda :-( Ehk keegi aitab? -
Mark Cuban shortis seda nimekirja, vat nüüd ongi ei tea kus.
-
Mingi lengend räägib, et Rockefellerile oli silmalaugude siseküljele tätoveeritud $ (e. dollarimärk) - nii kui silmad kinni pani, nägi dollareid.
Mulle tundub et suffiksi silmalaugude siseküljele on tätoveeritud kiri "Mark Cuban shortis" :-))