ATEENA 2004
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Olümpia algamas ja õige aeg algatada uus foorumiteema. Tänane üllatusuudis on, et Netseporuk ei võistle psüühiliste probleemide tõttu. Väga kummaline põhjus - kas tõesti liiga palju lisandeid tarvitatud?Teeme prognoose ka:
Tammert - pronks
Budõlin - hõbe
ja rohkemat nigu ei loogi... -
Prognoos: ei ühtki medalit. Pole lihtsalt keegi niivõrd heas vormis. Ei usu, et ka mõni positiivne ülatus on. Värnikule oleks lootnud pärast viimast viset, kui ta poleks narrilt jalga vigastanud.
-
Andrei Jämsa võib olla must hobune.
-
optimist: nool pronks; värnik hõbe; kanter pronks; budõlin hõbe; pertelson kuld :)
-
pessimist: ei ühtegi medalit, maks kettas 1 medal ehk.
-
Budõlin-pronks,Nool-pronks,Tammert esikuuikus.
-
Ei midagi... kõik tuuakse kilbil!
-
Budolin - hobe, Pertelson - pronks, Nool - pronks, Tammert - pronks, Jaanson - pronks.
Aga ma oleks rahul ka ainult Noole pronksiga - et koikidel vigisejatel suu kinni saaks loodud. -
judokatele pakun medaleid e. mingi värvi medali ikka koju toovad, vähemalt üks neist kindlasti kellel rohkem õnne on. Arvan, et keegi üllatab ka, aga kes - ei oska öelda
-
Pessimist ei ole kunagi pettunud:)
-
No Noolelt pole küll midagi loota...ärge unistage!
-
Judos (Pertelson, Budõlin) 1 medal, Värnik pronks, Nool 3.-4., Kanter ja Tammert esikuuikus, medal kahtlane, Jaanson esikuuikus (krt võib-olla isegi medal). Kõige reaalsem on 3 medalit. Aga kulda ei tule.
-
Adz,
Seleta palun faktidele ja viimastele tulemustele tuginedes ara, miks Noolelt pronksmedali ootamine selge utoopia on?
Ma loodan, et nii konkreetselt esinedes oled Sa ikka suur kumnevoistluse spetsialist ning ei too ainukese argumendina esile Noole vanust.
Tanud ette! -
oleks ammu aeg hakata rohkem medaleid välja andma. et näiteks 4 koht saab papist medali, 5 saab värvilisest traadist medali jne. palju rõõmu oleks.
-
Iraak võitis jalkas Portugali 4:2. No comments! Iraaklased jooksid väljakul nagu väikesed kuradid ringi ja Portugali kaitse lekkis igast nurgast. Peaks Iraak kulla saama, pööraks nad spordivaimustusse ja sõdimine ununeks pikaks ajaks.
-
Üks võit ei pööraks neid vaevalt sportlasteele kui mitmeid põlvi on olnud südamelähedane vaid automaadi tärin.
-
Jaanson saab kindlasti medali, 1 judokas ja 1 kergejõustiklane ( värnik, nool, kanter, tammert ), seega saab eesti 3 medalit, aga kõige säravamat mitte
-
asfaltmedal on jaansonil kindel, ei imestaks kui värvilisetraadimedal tuleks. pronksmedal on ka võimalik aga selleks peab veel pingutama.
-
Pole sel Jaansonil midagi veel nii kindlat, tal ikka loosiga vedas ka kõvasti eelsõidu vastastega.
-
Eestil on ikkagi kõige suuremad võimalused medalit saada judos, vot nii.
-
Huvitav, Puerto Rico võitis USAt ja ei siin ei ühtegi kommentaari? Järjekorden negatiivne uudis seoses ameerika-ga, huvitav kuidas turule mõjub? Pigem negatiivselt? Suffiks, kas on infot selle kohta, kas Mark Cubanil on plaanis ka USA kossukoondist shortida?
-
Marc Cubani enda klubi nõudis Saksamaa koondiselt nende tippmängija kasutamise puhul kindlustus, mis läks Saksamaa koondisele maksma vist ca. 2 mln USD.
Aga vaatasin Lõuna-Eestis ühe Läti kanali pealt Puerto Rico - USA mängu ja oli äraütlemata hea mäng, USA võeti kaitsega täiesti lukku. -
Korvpalliturniiri siiani koige ponevam mang minu jaoks on olnud Argentina-Serbia - Ginobili kukkumise pealt koos lopuvilega visatud voidukorv oli ilus punkt mangule.
Ja kuidagi monus oli vaadata ka seda, kuidas Serbia treener pikalt, kuid tulutult Valdu Suurkaske puudis ara raakida:)
Selliseid mange juhivad komissaridena alati koige tegijamad vennad, kindlasti naeb Suurkaske veel kohtunikelaua taga istumas. Edu talle, viimase mangu oigesti lahendamine lisas talle veelgi plusspunkte. -
1 kindlamaid medalilootusi Budõlin siis väljas, :(
-
Täna õhtul USA-Kreeka mäng. Arvestades Kreeka kodupublikut ja USA kaotust võib päris huvitav mäng tulla.
Ardo -
kohe läheb lahti Leedu-Puertorico, Kuusmaa ETV stuudios pakkus et Leedu paneb ära ...
-
:-( Jah, imelik kuidas raadioajakirjanikud rääkisid Budõlini "tulevastest" vastastest unustades, et judos on võit ja kaotus küllaltki loosi asi. Seda näitab kasvõi seegi, et nii palju on tiitlitega mehi. Mina arvan, et kreeka-rooma ja vabamaddluses on parem süsteem, kus selgub
-
TÕELINE VÕITJA täpsemalt. Kasvõi välja saavad kõik puhat, jne
Mhm, näpp eksis kuskil. Trükin ju pimedalt. -
Jaansonil pole enne medal käes kui medal on käes. Varsti selgub, et pole taastunud ja noored on teravamad.
Aga loodame kõige paremat. -
Mis kell on Kreeka-Usa mäng? Ajanappuse tõttu pole toimuvaga eriti kursis. Ehk oskab keegi soovitada mõnda head saiti, kus kogu mängude ajakava üleval.
-
http://www.sportnet.ee/om2004/ajakava.php3?subcat=tana
22:15 KORVPALL
Mehed - USA- Kreeka (B-alagrupp) -
Ja ETV kannab üle järgmisi alasid:
http://sport.etv.ee/index.php?03321 -
Leedu on ikka kova korvpallimaa - paris arvukalt fanne, isegi oma tantsutudrukud kaasas ja meeskond mangib ka hasti.
8 min veel ja 2. voit kaes.
Aga Puerto Rico on ullatavalt hea, nende mangujuht Arroya on minu arvates kogu turniiri parim siiani. -
Noh üks "eestlane" juba kõrbes. Budõlin nimelt. Ja "eestlane" on sellepärast jutumnärkides, et võistlusjärgse intervjuu ETVle oli andnud vene keeles. Näitab suhtumist, kas pole? Ja tegemist on n-ö. integreerunud venelasega.
-
Vahet pole mis keeles räägib
-
Rick, kuidas vahet pole? Suur vahe on!
Justnimelt suhtumise ja austamise kusimus. -
spunk123-ga nõus. Paljud sportlased, mitmed ujujad ja isegi Netseporuk, annavad intervjuud eesti keeles. Noored õpivad tänapäeval eesti keelt koolis rohkem kui vene ajal.
...aga B-l on ilus eesti naine :-) -
jaanson finaalis ja seda parima ajaga finalistides !!!!
-
Vaatasin eile USA-Kreeka korvpalli, sellise mänguga USA küll kuskile ei jõua. Mehed seisavad lihtsalt platsil, aga viskajat neil pole. Maa-ala kaitse vastu ei suudeta füüsilist üleolekut ka maksma panna, välja arvatud üksikud kiirrünnakud. Kaitse oli samuti aegajalt päris auklik, ilus oli vaadata mõnda kreeklaste söötu korvi alla vabale mehele. Eile veel võit tuli, aga Kreeka pole ka kuigi tugev võistkond. Meeskonnamänguga tehakse USA -le vabalt ära.
Jaanson - super!
Ardo -
Sõudjad ongi siiani kõige lootustandvamalt esinenud, kõigil ühtlaselt hea vorm.
-
Vaatasin eile mõlemat mängu pooleldi. Olgem ausad, USA suudab ikka pakkuda väga nauditavat korvpalli. Tehniline pool ja palli tunnetus on võimsad. Parima meelega vaataksin finaalis USA ja Leedu mõõduvõttu - kaasasündinud anded versus meeskonnatöö.
Muideks, Eesti kahepaat sai ka finaali. -
Mina küll eile USA korvpallis midagi nauditavat ei näinud. Jah, paar ilusat pealtpanekut oli, aga need olid individuaalsed esitused. Mängu ilusaim hetk oli minu jaoks Kreeka poolelt, see oli vist kolmandal veerandajal - kõrvale vaadates sööt korvi alla ja pealtpanek, nii et kaitsel polnud midagi teha. Vot see on korvpalli ilu - meeskonnamäng ja üksteisemõistmine. Dumat nada, nje brõgat!
Ardo -
budõlin oli liialt endast väljas, et eesti keelt purssida mida ta ikka aegajalt teeb.
aga see ei vabanda nõrka esinemist muidugi. -
siia peaks ilmselt lisama, et erinevalt Abesiki teoretiseerimisest on Jim korvpalliga reaalselt ka tegelenud ja üht-teist korda saatnud.
-
USA mäng oli eile ikka väga heitlik. Oli näha, et võistkond oli kiiruga kokku klopsitud ja õiget kokkumängu ei ole. Samas on Olümpial piisavalt aega harjutada. Finaalis, usun, näeme juba hoopis teistsugust mängu NBA poiste poolt. -
kuulge, olgem nüüd ausad, kas keegi teist tegelikult ka judot vaatab? ma saan aru sõudmine ( pole ka kuigi populaarne muidugi), aga siiski üsna huvitav ala, minu jaoks vähemalt. kuid judo on minu jaoks nagu mingi vettehüppamine (kujutage ette, sellel viimatinimetatul alal jagatakse ka olümpiamedaleid!!!). üldse on suveolümpia mingi paras pederastia. mingi vibulaskmine jms pole minu meelest küll see päris õige sport. judo muidugi on, aga see on lihtsalt igav ala. minu jaoks kullavõitmine kusagil judos küll midagi eestile juurde ei anna.
-
Ardo, kas ise toksid vahepeal või oled mänginud kossu? Kui ma palli kätte saan, läheb silm kohe särama. Jah, see moment oli ilus, aga ma ei usu, et oleks maailmas eriti tegijaid, kes suudaks näiteks Iversoni pallikäsitsemisele midagi vastu panna. Teiseks, kiirus ja hüppevõime. Et need mehed on nagu lambist maailma ühed suuremapalgalisemad mängijad? Need mehed pakuvad seda, mida Euroopast naljalt ei leia - kaasasündinud triblamis- ja kehavalitsemisoskust. Üksikult Kreeka ja USA mängijaid vastamisi pannes, on esimesed nagu kana sitt räästas oma tehnikaga.
-
Abesiki, pisut mängin jah. Niipalju olen selgeks saanud igatahes, et korvpall on meeskonnamäng ja võitjaks on siiski võistkond, mitte üks tegelane.
Aga kuidas kellelegi, enamusele meeldib muidugi õhuakrobaatika ja trikitamine rohkem, kui võistkondlik korvpall. Ainult et siis võib ju olümpiakossu asemel hoopis Harlem Globetrottersit vaadata :)
Ardo -
irw sidekick ...ma olen ka kossu mänginud ja ilmselt mu lemmik mäng. tonki kahjuks ei lähe, kossu trennis ja võistlustel olen käinud. Ardo võib vabalt must parem olla. Kui kunagi võimalus, peaks 1:1 tegema ja siis sotid sirged :P
-
mulle tundus, et ameeriklased ikka lõdvalt panid.
Tõsisema kaitse korral olid kreeklased üsna hädas, kaotasid palle ja vaheltlõigete realiseerimises on ameeriklased muidugi võimsad.