Noor pensionär
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Sügis käes ja sellega seoses kerkib ülesse küsimus, et kas sel aastal ka LHV eelnevatele aastatele sarnaselt "Noore pensionäri " taolist aktsiamängu plaanib korraldada? Igati tervitatav üritus oleks see igal juhul ja minupoolsed jõudu-jaksu tervitused juba ette!!!
-
See on ju alati lõppenud skandaaliga. ...on jäänud niisugune mulje.
-
Sügiseste plaanide hulka kuulub meil tõepoolest ka Noor Pensionär, kuid hetkel on sellest veel veidike vara rääkida. Kui kõik täpsemalt selgem, anname kindlasti teada.
MSM - minu meelest on siiani kõik aktsiamängud lõppenud hoopis osavõtjate positiivsete kommentaaridega. -
Tänud Kristjan!
Aktsiamängud võimaldavad ju ikka eelkõige õppida, auhinnad on muidugi toredad, aga pikas perspektiivis teisejärgulised, seega pole mõtet kedagi kritiseerida ja mingeid skandaale ma küll täheldanud ei ole. Eelmine aasta töötas kõik kui kellavärk, kui penny-aktsiad välja jäeti ja hinnapiir alates 5 USD aktsia on väga mõistlik. -
kas eelmine kord ei olnud võidu strateegia see et shortisid täiega ühes portfellis ja teises ostsid (enne FDA otsust)
Teiseks vist lhv omad mehed vorpisid endale portfelle juurde mängu käigus.
Väga hea üritus on,tehke kindlasti uuesti,
Portfelli võiks muidugi nüüdseks juba ära kustutada. -
samas, "lhv omad mehed" ei saanud ka auhindu. ja kes keelab teistel osavõtjatel sama strateegiat kasutamast?
noor pensionär 2003 -
Nojah, tingimused olid kõigil siiski võrdsed, kuid üritame seelkord veelgi vähendada ebareealseid võimalusi võitmiseks - et võidaks ikkagi parim kaupleja.
-
SideKick, ega selles midagi paha ei olnudki.
Jäi nagu meelde et nii oli.
Kas "omadel" oli ka iga portfelli eest vaja raha välja käia ? -
ei ja vastavalt sellele ka auhindade jagamisel ei osalenud.
Btw, võistluse ametlik võitja kasutas sarnast strateegiat, kuid maksis vastavalt ka portfellide eest. -
kas selle vastu ei saaks midagi välja mõelda, et reaalaja hindadega tüübid teisi kuivalt ei paneks?
-
Tehvlon, kuna eesmärk on ikkagi mängu puhul võimalikult täpselt reaalsust peegeldada, siis seda kindlasti ei piiraks. Pealegi on reaalajas hindu võimalik kõigil kätte saada.
-
Tahate saada parimat kauplejat?Ma siis küsiks kohe milliste teenushindadega?Kas inv.konto 350+0,6% või traderi 18$?
Kas kauplemist arvestatakse sekundi täpsusega või päeva täpsusega? -
Minu arvates võiks olla 2 mängu. "Noor pensionär" võiks olla mäng kestvusega, ütleme vähemalt 6 kuust ja olla rõhuga tõesti investeerimisele. Paljudele noortele pensionäridele võiks olla huvitav kätt proovida kuidas neil võrreldes oma pensionifondiga läheb. (reeglid võiks ollagi näiteks pensionifondi omad???).
Teine mäng võiks olla kauplejatele. Pennide piir võiks olla oluliselt madalam (manipuleerimist piirata näiteks min. keskmise käibe suurusega) ja ost-müük ka pärishindadega. See võimaldaks siis kiiretel meestel adrenaliini välja elada. -
Aga kas tehakse ka uusi seminare investeerimisideedest?
-
Ma ei tea, kuidas asi LHV-le ennast ära tasub kuid minu arvates annab asja korraldada tihedamini kui praegu. Miks ei võiks miski mäng peaaegu kogu aeg joosta? Osavõtutasudest paneks auhinnafondi kokku ning korraldajafirma saaks oma panuse eest au ja kuulsust.
-
Kuule kas see mängimine juba ära ei tüüta? Tee omale virtuaalportfell ja mängi palju tahad, või osale algatuseks väikse, aga päris, rahaga päris börsil.
Muidugi päris algajatele oleks see mängimine huvitav, aga Äripäevas jookseb midagi pidevalt. "Suured kalad" tulevad tõsiselt mängima ainult suurte auhindade (USA reis) korral. -
MSM-ga täitsa nõus, kui päris rahaga asja ajada on asi hoopis teine. Tonuonu proovi virtuaalportfelliga ja proovi pärisrahaga tunned adrenaliini vahet :)
-
Vaevalt tonuonu algaja on. Kui ma ei eksi, siis tonuonu on eelmise aktsiamängu võitja, seega ka suurfavoriit selle aasta võidule : ) Jõudu tonuonule
-
Kellele adrenaliin, kellele depressioon. Minu finantsseis on hetkel mahamängimist mitte lubav, seega pean leppima mängudega, kus kaotada vähe ja võita kordades rohkem. Eks hiljem tulen päris rahaga tagasi aga hetkel jah, läheb kogu teenitu mujale.
-
Kas keegi laupäeval Monopoli Eesti meistrivõistlustel osales? Solo osales ja sai päris kõrgele kohale.
-
:-) No mitmenda siis?
Kas seal on veica nuppu ka vaja või ainult vedamist? Muidugi ära tule nüüd rääkima, et ainult mõistust seal ongi vaja. -
Vedamist on ka vaja ikka. Ehe näide on see, et eelmise võistluse võitja (aastal 2000) jäi seekord seitsmendaks. Aga lahe mäng on.