Praecis (PRCS) - insaiderid on ostmas
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Olen juba tükk aega firmat jälginud, kuna ettevõttel on ravim turul, kuid aktisa on vaatamata sellele kõvasti kukkunud. Peamine põhjus, miks aktsia on kukkunud, on selles, et nende eesnäärme kasvaja ravim Plenaxis omab palju kõrvalmõjusid ning ravimit saavad kasutada ainult kaugele arenenud kasvaja korral, kellel puuduvad või kes ei soovi alternatiivseid ravimeetodeid.
Lisaks sellele ei ole firmal suurt partnerit, kes ravimit müüks ning nad üritavad oma müügivõrku üles ehitada. Antud hetkel on oma müügivõrgu ehitamine suhteliselt mõttetu, kuna suurtele farmadele on väga raske vastu saada ning Praecis peab kogu oma energia praegu suunama müümisele, selle asemel, et tegeleda ravimiarendusega. Lisaks teatati eile, et praegune CEO astub tagasi, mida paljud peavad negatiivseks (mina mitte).
Siiani olen kirja pannud kõik negatiivse ning seda lugedes, ei ostaks ega soovitaks ka teistel seda osta, kuid hiljuti on hakanud ka positiivseid uudiseid tulema.
Nimelt ostis hiljuti üks direktoritest, BAKER, G. LEONARD JR., 776 000 aktsiat hinnaga $2.45. Miks ta ostis? Siiani ei ole seda keegi kommenteerinud ning mulle tundub, et Baker teab midagi, mida meie ei tea. Lisaks uurides natukene ajalugu, selgub, et Baker ostis ka ELOY aktsiaid 2002. aastal ning pärast seda tegi aktsia korraliku tõusu.
Nüüd tagasi CEO lahkumise juurde. Miks see minu arvates positiivne on? Kui firmal peaks halvasti minema, siis tavaliselt lastakse juht töölt lahti, mitte ta ei astu ise tagasi. Kui ise astub tagasi, saab ta ka lahkumishüvitist. Tagasi astunud CEO ei ole millegi positiivsega silma hakanud ning Praecis'e strateegia ei ole ka ennast siiani tõestanud. Lisaks on tihti pärast CEO vahetamist toimunud midagi suurt.
Mis see Praecis'e puhul võiks olla? Firma müük või partneri otsimine. Mõlemad oleks väga positiivsed ning tähendaks ka aktsia hinna tõusu. Kindlasti Baker teadis enne aktsiate ostu, et CEO plaanib tagasi astuda.
Kokkuvõtvalt: olen ostmas väga väikest kogust ning ootan lähiajal (3-6 kuud) positiivseid uudiseid, kui neid ei tule, müün positsiooni.
Arko Kadajane -
just täideti ostuorder
-
soetasin ka pisut
-
Total Cash (mrq): 111.46M
Total Cash Per Share (mrq): 2.13
Total Debt (mrq)²: 32.25M
Total Debt/Equity (mrq): 0.231
Current Ratio (mrq): 12.86
Book Value Per Share (mrq): 2.661
-
Cash per share väheneb iga päevaga praegu.
Ei mängi selle peale, ootan koostöölepingut mõne suure farmaga või ühinemist. Kui 3-6 kuu jooksul uudist ei tule, olen müümas. -
3-5,5 nüüd:]
-
jah :)
-
Täna tuli analüüsiga välja MDB Capital, kes soovitab aktsiat osta ja siht $4
PRCS Praecis Pharma started with a Buy at MDB Capital; tgt $4 (2.13 )
MDB Capital initiates PRCS with a Buy and $4 target. Firm notes that a regulatory filing for approval of Plenaxis in EU has been filed, and a decision is expected in late 2004 or early 2005. Firm says that Plenaxis sales in EU and US could take PRCS to profitability in 2008, and they note the co's partnership with Schering AG as well as the co's strong cash position ($111.5 mln in cash). -
kukub nagu kivi, iga päev uued põhjad ja uudiseid ikka pole. hea meel et ise selle sita sisse ei astunud. varsti poleks midagi müüa.
-
Ise olen ikka pikk ja jään esialgse nägemuse juurde. Sarnase kukkumisega olin juba ennem arvestanud, risk ja tulu käivad ikka käsi-käes.
-
mis tal viga on? ei saa aru
-
Olen ise ka asja jälginud paar päeva... Äkki mõni targem annaks seletuse?
-
arkokæææ
-
ainus seletus oleks, et 29.10 avaldab tulemused ning lühikesed hakkavad ennem katma. Ühtegi uudist väljas ei ole.
-
After Hours
Time (ET) After Hours
Price After Hours
Share Volume
17.30 $ 1.84 300
17.16 $ 1.84 1175
16.33 $ 1.84 227623
16.10 $ 1.84 100
16.09 $ 1.84 200
16.09 $ 1.84 100
16.07 $ 1.85 100
16.06 $ 1.85 594
16.05 $ 1.84 100
16.05 $ 1.80 300
16.05 $ 1.81 100
16.04 $ 1.85 885
16.00 $ 1.84 100
16.00 $ 1.84 100
16.00 $ 1.84 100
16.00 $ 1.84 100
16.00 $ 1.82 100
16.00 $ 1.84 178
16.00 $ 1.82 -
PRCS teeb täna päris kobedat rallit. Ühtegi uudist tõusu taga näha nagu polegi.
sB -
Tuli halbade uudiste peale alla nagu kivi.
-
arkok ja tartz, 3 kuud on möödas, kas hoiate veel või saite lahti oma portsust?
-
ma out 1,87 peal, varsti in tagasi
-
Mul on veel alles, kuna loodan siiski koostööd mõne suurema firmaga. Lisaks usun, et Baker, kes ostis suure summa eest aktsiad, teab rohkem, kui meie. Kindlasti ei tasu suuri koguseid osta, kuna tegemist on puhtalt spekulatiivse mänguga.
-
bäkk in bisniss
-
insiderid taas ostmas
-
astusin eile välja
-
http://www.stock100.com/plotForecast.asp?symbol=PRCS&history=7&future=30
ei tea palju seda uskuda, aga täna võtsin topelt. -
Sulgen pool positsioonist, kuna kardan, et siin võib asi veelgi halvemaks minna. Lootsin, et mõni suurem farma ostab nad ära või tehakse koostööleping, kuid tundub, et nad ei ole huvitatud.
Teine pool jääb pigem call optsiooniks. -
Eile järelturul:
PRCS PRAECIS: Medicare to cover Praecis prostate cancer drug -- Reuters (1.41 -0.04)
Medicare will pay for Praecis Pharma's prostate cancer drug Plenaxis in certain patients, U.S. health officials said on Tuesday. The drug, known generically as abarelix, will be covered in men at advanced stages of the disease who do not want to undergo surgical castration and who cannot take certain other drugs. The patients would also have to suffer from severe bone pain, a risk of neurological problems and difficulty urinating in order for the Centers for Medicare and Medicaid Services (C.M.S.) to cover the injectable drug. -
See on kindlasti hea uudis ning peaks aktsiat toetama. Hoian siiani poolt positsioonist ning ei kavatse juurde osta. Medicare'st üksi ei piisa, kuna tegu on natukene liiga suurte kõrvalmõjudega ravimiga. Usun, et Praecisele oleks hea, kui nad suudaks lepingu mõne suure farmaga sõlmida.
-
Kas ei tundu, et aktsia on 1,4 juures mõningase toetuse leidnud? Kui nüüd tuleks häid uudiseid, võiks ju tõesti pikaks minna...?
-
Soovitan ainult neil osta, kes ei pane suurt osa oma portfellist selle aktsia alla, nagu varem mainisin, pean seda nn. call optsiooniks, mille väärtus võib tulevikus olla olematu. Ise ostsin aktsiaid pärast seda, kui üks nõukogus olev tegelane ostis suure koguse aktsiaid.
-
Selline lõpp siis kogu lool:
PRCS PRAECIS confirms it will be acquired by GSK for $5.00 per share (1.99 ) -Update-
PRCS confirms that GSK will acquire all outstanding shares of PRAECIS' common stock for a cash purchase price of US $5.00 per share or a total of approximately $54.8 mln for the entire equity interest of PRCS.