Uus
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
-
Huvitav, kust selliseid aadresse üldse leiab? Levivad suust suhu (e-mailiga)?
Toetusselts Raharong. Toetame oma rahakotti. -
1. raharong.ee - Toetusselts Raharong
Asutuse aadress: Riia mnt 80-8, 80020 Pärnu
Asutuse telefon: +372 4438728
administratiivne kontaktisik: Rutt Salumets ruttsalumets@hotmail.com -
Õnneks ei pea enam tööle minema.
-
Mis asi see on? See on ju mingi täielik jura ju. Mis selle eesmärk on? Kus on toode - mida selle raha eest osta. Leidub ikka igasuguseid friike - mida kõike välja ei mõelda.
-
Mis toode. Seal on ju selgelt kirjas - garanteeritud kasum +100%. Sul jääb üle ainult raskeid raha pakke vastu võtta. Ära muretse ebaoluliste detailide pärast.
-
Üks asi on lolluste väljamõtlemine, teine pettuste. See on väga suure tõenäosusega klassikaline püramiidskeem ning piiratu rikkuse asemel koputab varsti uksele ilmselt hoopis politsei.
-
Mulle endale meeldis millegipärast eriti just see lõik.
JOOTRAHA
Rongijuhil on alati heameel selle üle, kui ka teda meeles peetakse.
Jootraha suhtes ei ole mingeid piiranguid seatud. Ei ülekande summa suurust, ega ka ülekannete arvu.
Rongijuht tänab kõiki, kes talle jootraha on andnud ja soovib kõigile mõnusaid reisielamusi!
Hansapank a/a 221026088461
-
on ikka kinomehed küll, täitsa uus tase.......
-
Tarbijakaitseamet uurib kahtlast Raharongi -- Postimees
http://www.postimees.ee/121004/online_uudised/147153.php -
Novot siit see reklaam tulebki.
-
Paistab olevat sellise "triibuvendadele" mõeldud ettevõtmisega. Tundmatu kraam, kui ära ei tapa siis võib proovida.
-
Nokuulge. Ärge siis kohe inimestest halvasti arvake ja pettust kahtlustage. Kusagil ei ole ju öeldud, kaua trip raharongiga kestab. Näitex 100 a kohta 100% intressi raha eest maksta ei ole ju üldse palju.
-
Kas keegi julges 100 eeku mängu panna?
Millal 200 kätte saab?
Kui on püramiidskeem, siis peab kiirelt tegutsema, sest esimesed saavad raha tagasi ;-)
...aga raharong meenutab mu praegust lemmikseriaali Räpane Macky. Kellele see veel meeldib? -
Olen viimasel ajal kuulnud ka mingist ACN-ist. selle stoori on kyll natuke teistsugune, aga paistab umbes samasugune, a la pead mingi 7 Kilo alla panema ja siis hakkab sulle raha tulema. tegemist pidavat olema mingi mobiilioperaatoriga, kes püüab hakata eesti turule sisenema. leht on tal www.acn.fi ja www.acn.com. kas on keegi veel sellest midagi kuulnud?
-
http://www.epl.ee/artikkel_276279.html
-
Mackey on päris hea, aga minu arvuti keeldub sellele saidile ronimisest millegipärast, ütleb "FORBIDDEN" :( peab vist kodus proovima...
-
Ongi nii. Täna minu oma kah.
-
selge pilt, ilmselt on tarbijakaitse oma käe vahele saanud, või vedurijuht puhkama sõitnud;)
-
Minul töötab. Ilmselt on tööandja oma karvase käe vahele pannud, kaitsmaks teid vedurijuhi eest.
-
siis õhtul kodus kohe raharaudteele :-P