Meile saatetud kiri: investeerimis võimalus
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
tere, küsimus järgmine kas kellegile on sama pealkirjaga kirju tulnud? nimelt saatis keegi Marko Mäe kirja mille sisuks oli kirjeldatud lyhidalt mingit investeerimis võimalust. kirjaga oli kaasas viide järmisele saidile: http://www.greenlinegold.biz/?g=volli1330_
Ei tea kas on tegu petturiga, kes üritab petta raha välja või mis teie arvate. stardi raha oli alates 20eeki. oodatud on igasugused arvamused antud kirja kohta. -
501-30 000$ deposiidi eest makstakse 3% päevas. vinge tootlus.
-
Kes küll tulevad selliste asjade peale :)
-
kui on lolle, kes usuvad ja raha annavad, siis ikka tehakse kah.
-
Noh, kui teaks, et püramiid alles algusfaasis võiks ju 10$ sportlikust hasardist panna.
-
Täitsa lõpp!! Ja on inimesi kes seda usuvad. Nad toovad näiteks kas või Hansapanga viimaseaja liikumise ja ütlevad, et spetsialistid teevad nii pidevalt. Ma imestan, et neil endiselt jätkub optimismi ja kliente. Kliendid on enamuses pensionärid või ilma sellealaste teadmistega pensionieelikud.
Jutt käis kontorist , mis asub Pärnu mnt 139 (umbes). Neist on varemgi juttu olnud. Konkreetne Marko Mägi ei pruugi sinna kuuluda. -
kas ma sain nyyd õieti aru, et lihtsalt küsivad raha mille lubavad kasvatada kuid tegelikult panevad oma tasku. või küsivad raha, lubavad kasvatada kuid selle kasvamis tõenäosus on olematu?
-
taurka, tee 5$ proovi, vaatame, mis saab.
-
Taurka, vaata ka ühte teist foorumit (lingid uues aknas): Nigeeria kirjad ja investeerimisskeemid ning European Prosperity Club Corporation
GLG lõpetab kollapsiga, küsimus on ainult kui kiiresti. -
taurka, eks proovi järele kui julged.
Karta on, et lubatud raha hakkad saama vastavalt valitud programmile paari aasta pärast. Tavaliselt on nii, et mida ägedam programm, seda pikem see on. Selleks ajaks võib isegi see internetileht olla suletud.
Tegelt ma ei saa aru, mida tähendavad programmid, kui majandus tegutseb pidevalt. Võibla on ühe programmi pikkus ühe heroiinilasti teekond kuni realiseerimiseni. Siis on aus värk ja protsendid isegi liiga väikesed. -
1.Lihtsameelsus on mõttetult kallis lõbu
2.Hea äri alus on vastastikkune usaldus
Soovitan 10 EEK-ga BINGO LOTOT.
Kõigil võrdsed võimalused võiduks.Jackpot 1,2 miljonit
(kaudselt võimalus ka heategevusega tegeleda).