mis toimub? vexp +300%
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
on selline asi loogiline? millest selline asja pihta hakkab?oskab keegi seletada?!!!
tänud! -
Low float + hot sector + hype.
-
Miski fond olevat firmast suure osaluse ka ostnud.
-
viimase 3 kuu keskmine käive oli 12 818 aktsiat päevas, täna juba 5,6 miljonit aktsiat kaubeldud, aga aktsiaid kokku ongi ainult 286 000 ....
huvitav kas kellegil seda ka Börsihai portfellis leidus? :) -
Henno,
Praeguseni ei saa VEXPga tehinguid aktsiamangus teha. -
Aktsiamängus on USA tehingutel koostatud list, kus minimaalne keskmine päevakäive on 100 000 aktsiat. VEXP selgelt sinna listi ei saanud.
-
uuesti üritame 18,5
-
peaks vist veel üritama 9,0 pealt osta.........teeb ehk uue ürituse 18,5-i
-
yahoo finance on saastaks muutumas: YHOO optsioonide hinnad (vähemast jaan call 2006 on 3 päeva juba valed 0,8$ valed olnud)
Mida VEXP pikaajaline graafik yahoos näitab? Hinda aasta algul alla 1$. Tegelt oli ca 17$. -
optsoonide hindasid ei näita juba 3 päeva. ise vaatan optionsxpress.com
-
optsoonide hindasid ei näita juba 3 päeva. ise vaatan optionsxpress.com
-
Henno kommentaarile lisaks:
286k aktsiat, 5,6m päevakäivet ütleb ainult ühte - DTCC teeb jälle lollidele tünga. Usutav oleks, et deitreiderid teevad 2xfloat, ok, isegi 5xfloat ja mingi off chance on isegi, et 10xfloat on võimalik. Aga 20x float ei tee deitreiderid. No way. Siin on seega tegelikult 2 võimalust:
1) Yahoo! Finance andmed on lihtsalt valed või on ettevõtet rämedalt dilute'tud vahetusvõlakirjadega
2) Depository Trust & Clearing Corporation teeb täpselt seda, mida vandenõuteoreetikud kogu aeg räägivad, ehk siis "emiteerib aktsiaid". -
Ilmselt on reverse split 50x välja jäänud.
-
Ostsin vexp 30.märtsil 4.11-ga väikeses koguses. Arvestasin siis antud soovitust. Mida teha edasi, kas järgida sama soovitust ja hoida? Või äkki müüa kohe maha? Tundub vist edasi tõusvat.
-
200% profit ja ikka vähe? myy kohe, ütleks mina.
-
Muide, kes seda soovitas?
-
õnnestuski müüa 11,79-ga. tänan hea nõu eest.
-
mul veel üks küsimus. ostsin sama soovitaja näpunäidetel tallinna farmaatsitehast eelmisel aasta oktoobris keskmise hinnaga 2,11 eurot. nüüd on 1000 eurost saanud juba üle 1900 euro. kas müüa, ehkki mul soovitati endiselt hoida?
-
ma arvan,et niipalju kui on aktsiaid nii palju on ka soovitajaid..
Iga ajalehelugeja näeb oma horoskoobis seda,mida ta näha tahab..