kes kus mis
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Kui maksaksin tehingu pealt 1 taala komisjoni oma maaklerile rohkem, teeniksin $8k taala kuus vähem.Huviprast vaatasin, et kohalke maaklerite hinnakirjajärgi maksaks üks keskmine tehing
minu jaoks 30-40 taala ja ma tooks neile kuus sisse 320000 taala!!!!!! -
123, LHV Traderis algab aktsiatehingu teenustasu 9 USD pealt, seega 30-40 USD on korralik liialdus.
-
Võib-olla käib jutt optsioonidest? $4 lepingu korral võib küll üks tehing $40 maksma minna. Ja seda on ikka päris palju tegelikult.
-
sa teed ligi 10 000 tehingut kuus?
-
henryhenry'l on tugev konkurent-kalamees :))
sB -
kes kus mis
-
123, sa teed 400 tehingut päevas? Ei usu eriti.
-
USA aktsiad (üle 450 aktsia) 9 USD + 0.02 USD/aktsia
0.002 x 5000K=$10+$9
seda ainult 5k korral.
Ma ei ürita siin mingil juhul lhv le käkki panna.Enamus maaklereid on samasuguse või kallima hinnakirjaga. -
Hanzas saab teha daytradingut, ilma et $25000 kontol reservis oleks. Igal pool omad plussid miinused. )))
-
Energy, LHV investeerimiskontol saab teha sama.
-
eile tegin 585 tehingut.
-
foorumis võib igast sousti suust välja ajada. ma tegin eile 600 000 tehingut läti börsil.
123 - väga lihtne on kopeerida oma tehingute väljavõte siia, ootame huviga. -
> Kristjan
Siis on LHV-l kindel eelis. -
Pean veel kõvast pingutama, et järgi jõuda.
alates 09.12.2004 olin sooritanud 29 tehingut.
sorry , te olete minus pettunud ja mind valesti hinnanud.
Ärge käige mul järgi olen ise kah eksinud! -
jaan vara kohale jõudnud vist
-
Tegelikult on fakt see, et varem või hiljem võiks LHV siiski mitmesajaprotsendilist marginaali traderi teenustasudelt vähendada :)
-
>123
Olid need miskid virtuaaltehingud? -
> dividend
1:0 )))) -
ikka ehtsad
-
alla minuti tehingu peale
-
to tartz
huvitav matemaatika Sul
Mitu min Sul ööpäevas on? -
Või arvad, et Tallinna börsil kannataks sellist pappi ?pööritada
-
>123
kasutasid mingit trade-imise proget)) -
henryhenry jutt käib ju usdedest, või kogud poste jälle?
-
585 tehigut pole üldse võimatu ju. valid näiteks 4 aktsiat, futuuri, valuutat välja ja üritad mingeid mõnesendiseid liikumisi püüda. jämedalt minutis üks tehing. ja kasutad money managementi veel, et 5 korda sisened 2minutisse tehingusse ühe aktsiaga ja väljud kolmes osas. ainult üks probleem - kas keegi teenib nii?
-
Eks tehingutasudega on nii nagu on: mida odavam, seda parem. Võrreldes Traderiga maksin kolm-neli aastat tagasi teenustasu keskeltläbi kolm korda rohkem. Samas just 2-3$ aktsiatega on ostu-müügi puhul protsendiks ca 2%. Siis aktsia kauplemisel 5%-ga viib tehingutasudena ära 2/5 ehk 40% ja see on liig mis liig.
-
helges tulevikus võiks olla kuumaks a $2k per kuu ja piiramatu arv tehinguid + muud feed
-
123, ülalpool küsiti su tehingute väljavõtet. Kasvõi ühe päeva oma oleks piisav. Lisaks sõnadele veidi kaalu.
-
kristjan, kas sa siis ise ligi ei pääse? Ma saan aru, et avalikustamine keelatud. ;-)
-
üritan
-
MSM, 123 ("klo", "olk" või mis see nimi parasjagu on) pole LHV klient. Ma olen viie aastaga LHV-s näinud väga suurt hulka kliente ja kauplejaid ja seega võin peaaegu mürki võtta, et 123 selliseid koguseid nagu ta räägib ei kauple. Aga eks eneseteostuseks inimestel erinevad viisid.
-
Hmm... arvan, et tunnen isiklikult paari kohalikku tegelast, keda saab nimetada päris kõvadeks treideriteks nii summadelt kui tehingute arvult ning nende parimate aegade päevane tehingute arv on ka suurusjärgu võrra väiksem. Nii et, 123, kuskil on mingi kala. Seriously! :-D
-
123, miski flipper oled või?
-
to 123
Magasid maha!
LHV otsis mõni aeg tagasi omale kaadrit, praktikantide näol.
Samas selliste mahtude juures poleks ehk niimõnigi LHV trader ära öelnud Sinu juures praktikast. -
jeerum, milline tegija 123 on, nimi juba ütleb kõik!
-
http://pilt.ee/photo/468595/9929545/
-
user 123 paistab LHV saiti kasutavat Delfi kaudu. Pole ime, et foorumid meil siin läbuks kipuvad.
-
123, tase!
-
hämmastav, kuida alati leitakse midagi mille kallal ilkuda
-
naljakas kokkusattumus lehe all paremas nurgas sinisel ribal 123 - 1 of 23
seega 25x23=575 -
123, hämmastav!
-
123 >> Mõeldi, et sa siia kopiksid oma treidid, sellelt pildilt ei saa selgust ju
-
keegi peaks hakkama mürki võtma?
-
123, võtsin mütsi maha!
-
minu kaubeldud aktsiad, ostuhinnad ja ajad ei kuulu avalikustamisele.
-
logi sisse pilt.ee-sse ja vaata originaalsuuruses
-
soovid ikka teada?
-
123, geniaalne!