Jälgige seda aktsiat - ABRXQ
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Tervist, leidsin netist sellise firma aktsa nagu ABRX , ise olen ma täielik algaja ja alles 16 aastane, kuid üht-teist jagan. Otsisin endale võimalikult odavat aktsiat, ABRX hind oli 2päeva tagasi 1.34$ ja hetkeseisuga on see 2.14$ see teeks kokku 2 päevaga 60 % kasumit... päris jahmatav algaja jaoks . Nüüd tahaks, et mõni targem arutleks väheke sellel teemal, võibolla keegi targem oskab seda ära kasutada.
Hetkel olen kurb, et ei omanud vaba raha, kuid kes teab, võibolla oleks asi hoopis teisiti läinud. -
to KaurK
loe palun enne teisi foorumi teemasid, kui sa uue teema algatad -
Ptsk. LIBA.
-
Reioinest, mida täpsemalt sa mõtled selle all? Pea kõik läbi loetud. Või on foorumi süsteem teine, et kui oma teemat annab kuhugigi paigutada siis sinna alla?
-
ABRX siis "filed for bankruptcy" ja tõuseb traderite spekuleerimise ja short coveringu tõttu...
-
to joel2 vaatasin, et firma on viimase 5 aasta jookus väga allakäinud. Nii ,et asi ei olegi midagi väärt? Eksimine on inimlik, ma olen täielik algaja ja ei jagan väga pinnapealselt, kuid õpin.
Virtuaalportfell jäi kõvasti plussi nii, et olen rahul. -
KaurK
Börsipäev 19. räägitakse, miks ABRX viimastel päevadel nii käitub. Samas, mine http://finance.yahoo.com/q?s=abrx
saad teada, et pankrott. -
USA turul kauplejatele rohkem infot Chapter 11 siin
Pealkiri on muide: What Every Investor Should Know ...
-
Kui surnud kass pilvelõhkuja katuselt alla kukub, landab ta vastu asfalti potsatades ikka väheke õhku. Kui kõrgele ta viskub, sõltub hoone kõrgusest, tuulest, kassi massist, sellest, mis asendis kass kukkus ja milline oli kiirus asfaldini jõudes, vähesel määral asfaldi hõõrdetegurist ning ka sellest et kass pole homogeenne keha ja siiski... on ka üks konstant - see on g, mis ütleb seda et kass jääb lõpuks enivei maha lebama.
-
vaata parem mis PNTV teeb
-
kaurk
ja kui palju ostsid? -
Good bye ABRX, welcome ABRXQ :)
Sümbol siis muutunud tänasest -
täpselt nii , st et nad üritavad firmat uuesti jalule saada?
-
heh, ennem asja soetamist tasuks ikka veidike backi ka kontrollida ;)
-
PNTV on parajalt hea kõikumisega, aga kas sellelt tasemelt tasub soetada ?
OTC listi aktsia, stockguru.com soovitab pidevalt selliseid asju ja "tehingud" on pea alati üle 50% tootlusega. -
to egertpurre: PNTV alla mõtled PNTV.OB'i ?
-
ma ei tea täpselt, mis se listiindeks seal peale punkti on, aga kuna OTCBB listi aktsia, sis ma usun et see sama jah.
firma nimi PLAYERS NETWORK (OTCBB - PNTV)
graafik siin :
link -
Et foorumid ei läheks segi, postige lingid nii: {a target="_blank" href="1"}2{/a}
target="_blank" muudab lingi uues aknas avatavaks. Kui ei soovi linki uues aknas avatavaks teha, lihtsalt kustutage see osa. 1 asendage lingiga (http:// las jääda ette) ja 2 on kiri mis muudetakse lingiks. Nt: LHV Investor
{a target="_blank" href="https://www.lhv.ee/index.cfm?id=80001"}LHV Investor{/a}
Näites asendage { ja } vastavalt < ja > -
ABRX ehk on ehk selles teemas ammendunud
PNTV on nalja teinud
2 kuuga +700%
nüüd siis paari päevaga maale lähemale tagasi toodud -
Surnud kass ei jäänud õhku rippuma, ABRXQ -20%
-
Kas mõnel targemal on viitsimist minu küsimustele vastata msnis? Teemaks oleks kinnisvara, aktsiad ja võimalused eestis jne
-
egert22@hotmail.com
mul vanust vist samapalju kui sul, tahad, võid lisada :) -
mul ka sama palju vanust ;)
blackfoxtrade@hotmail.com -
ma olen 13, kas mina saan kah trademisega raha teha? irw
-
ja siis veel r22gitakse et alustada tuleb varakult...