Latvijas Kuģniecība (LSC1R)
Log in or create an account to leave a comment
-
balti börs teema on juba liiga suur, las Lasco elab siin.
Enne Q2 ja pärast oli hea ralli (0,72-1 ls), praegu juba paar nädalat hakkas jälle hind tõusma.
Täna on juba 1,28 ja see veel pole lõpp. Firmal on hea strateegia. -
Ma nagu lugesin, et dividende pole nad maksnud. On see tõsi?
-
Panen oma paar mõtet siis LASCO kohta siia:
Veel LASCO'st - vaatasin nende selle aasta tulemusi 1Q05 kasum 12.409musd,2Q05 kasum 0.569musd. Kas see on mingi sesoonsus laevaäris (enamus tankeriveod),sest kõikumine ikka päris suur?
ÜX pisike mõte veel LASCOst. 9kuud04 EPS 0.054USD,aktsiahind nov04 lõpp 0.45lvl ,seega suhe u.8.33.(valuutad erinevad,aga suhe ikka ju sama) Kui eeldada , et praeguse turuhinna juures (1.28lvl) jääks aktsia sama kalliks-odavaks,siis EPS peaks olema 9kuud05 0.15 ja kasum u.30.7musd. Seega 3Q05 kasumiootus u.17musd. Lugesin mõned päevad tagasi Äripäeva vahendusel mingi Läti panga analüütiku ootust 3Q05,et käive 30mlvl ja kasum 1mlvl (u.1.7musd). Seega võiks ju aktsiahind langeda,aga eks samas või ju suurenenud ootused aktsiat ka kallimaks teha. Kui eelnev väga teemast mööda,siis kriitikale ikka avatud :-) -
Minu meelest on aktsia eeliseks see, et on absoluutväärtuses küllaltki odav - veica üle 30 krooni. Väikeaktsionäridel taskukohane osta, kes tunduvadki olevat põhitegijad (tehingute arvult).
-
kui vaadata vasakut serva, siis ainult väikeaktsionärid veel ostavadki, samal ajal müük toimub tuhandete kaupa.
väljusin 1,36 ja arvan, et hästi tegin... -
lissabon
veel on vara ) 1,45 on minu väljapääs -
ma ootan kaa tulemused ära ikka ja vaatan mis siis juhtuma hakkab, see et ostupoolel väiksemad pakid on ei ole hetkel nagu eriline näitaja mu meelest - enamuses lähevad käiku hinnad mis müüjad küsivad, mitte need millega listis olevad ostjad loodavad mõned aktsiad soetada.
-
jah, ei vaidle vastu, et peale tulemusi võib hind veel tõusta. isiklikult aga arvan, et selline tõus juba peegeldab ootusi ja peale tulemusi hüpet ei tule. samas jään arvamusele, et suurema paki turuhinnaga realiseerimsel vajub hind ostu äärest läbi. võimalik võit on minu puhul kordades väiksem kui võimalik kaotus, seepärast ka väljusin.
-
aga mida leedu analoogidest arvata?
-
Krt, lissabon pani täkkesse. Loodame, et ta veel kahetseb. :-)
Tänases Ärpäevas huvitav laevafirmade P/B suhtarvude võrdlus, mis Tallinkil oleks 92 kroonise aktsiahinna juures 2,5. Seda peetakse liiga kõrgeks.
Küsimus: Kas võrreldi ainult reisijateveoga tegelevaid laevafirmasid? Palju LASCO-l täpselt oleks? -
LASCO PB umbes 1,2 ringis
-
Henno Viires
Re: Balti Börs 30/11/05 10:28
9 kuu tulemuste järel
Lasco üleval +6% Riias
Linas -14,38% Vilniuses
vasta »
rpc
Re: Balti Börs 30/11/05 11:12
to Henno Viires
Kas teab LHV selgitada, mis otimub POWERTRADER'is - kuna juttu oli Lasco'st, siis seal oli kell 11:11 müügi pool (nagu eilegi) kaugelt madalam, kui ostu pool ja sama seisuga oli aktsia teinud võrreldes eilsega läbi ka languse -2,27 %, hind oli 1,29. Mis toimub, mitte halligi ei mõista! Kas oskate kommenteerida?
vasta »
Hendrik.k
Re: Balti Börs 30/11/05 11:39
Mul sama jama, millal võiks loota asjade laabumist -
Powertrader korras nüüd, aga kordan veel kord juba 100 korda öeldut: kui on mingi probleem Powertraderiga, siis palun helistada maaklerite telefonil 6800420 ja ma saan KOHE restardi teha.
Kuna LHV kliendid kauplevad aktiivselt kõigil 3 Balti börsil ja lisaks real välisbörsidel, siis maakler ei pruugi foorumis edastatud teateid koheselt märgata ja ka vastamiseks napib aega. -
Loen Äripäevast (ma mujalt ei viici otsida :-) ), et Lasco teenis 9 kuuga 17,2M eurot puhaskasumit, mida on mullusest 2 korda rohkem.
-
hanza andis uus target price Lascole - 2.15 euro (eelmise target price oli 1.26 euro), Praegu Lsc maksab 1.85 euro
-
Kas keegi on näinud stabiilsema liikumisega aktsiat kui see, viimase kuu ja rohkemagi kohta võib tõmmata horisont. sirge! Millest selline kõikumatu seis...ja on kellelgi teavet, millal tulemused avalikustatkse?
-
ma ootaks varsti hüpet. neljas kvartal pidi neil ka tugev tulema
-
rinx
21-28.02
konsolideerimine juba 5 nädalat nagu see oli eelmise kord kui hakkas rallima -
MENACE,
mis balzamsile hinnasihiks annad lähiajal? -
Jah, kui vaadata LASCO hinnaliikumise ajalugu, siis peaks kohe-kohe hüpe ülespoole tulema.
-
See igatahes meeldiv uudis sest ma ise ootan juba pikemat aega, et midagi toimuma hakkaks.Ja kui tulemused "pidavat" head tulema, siis ei peaks põhjust muretsemiseks olema. Turg on seega dilemma ees, et kas tõusta "kohe" või siis "peagi";)
-
Annox
5.65 -
oma arvamus?
-
2005. aasta tulemustega, peaks PE 16 kandis olema. Kui kasv jätkub hästi, siis võiks ju osta küll.
Või oli 9 kuu 12,1 miljoni latises kasumis ka mingid erakorralised tulud (laeva müük?)? -
World B. Free
laevad nad pole müünud 2005 aastal. praegu neil on 40 laevad.
14 new double hull tankers built to ice class 1B will be added to LASCO’s fleet between 2006
and 2010.
Annox
rse spekulantidest -
Tänan MENACE, vist ajasin RTF-iga segi.
-
MENACE,
kui saaksid saada link sellest lehest, oleks tänulik -
1,30 sai nüüd paremalt poolt otsa.
-
1,31 jagub veel palju.
-
täna peab chekkima 1.32
-
mida hetkel arvate? graafik liigub kui kord ja kohus, hetkel languses. kas tõusu võib varsti oodata?
-
Menace
What is happening with lasco any news and about apranga will it go down still -
no news. market is under correction. apranga will publish 2.02 results of january
-
Oskab keegi öelda, mis toimub aktsia hinnaga, millest selline langus?
-
täna peab ostma!
-
Tekkis sama küsimus - mis wärk on???? Kas keegi teab rohkem, kui "tavalised inimesed" ;-)
-
See aktsia käitub nagu võrkpallis. Pikalt kõksiti ühelt poolt teisele ning lõpuks suutis punane meeskond palli maha lüüa. Sinisärklased peavad nüüd ridu koondama. Peaasi, et hirmust plehku ei pane.
-
Menace i hope this stays like it is now at 1.22
-
IMO Kui tuleb sarnane korrektsioon nagu mõnedel Leedu aktsiatel kus sihitakse 2005 aug hindu, siis võib kukkumine tulla kuni 0,75-1,0 vahemikku. SUPil pakid müügis alla viimase paari kuu toetustaset. ootan kärsitult ostuhetke
-
maybach
kui vörrelda eelmise korrektsiooniga siis hind kukkus 1.01 kuni 0.90, arvan et praegu rohkem kui 1,15 ta ei pea lähema.
suprema muidugi mängib nagu tahab ( -
Isegi, kui kukub, siis enne tulemusi peaks 1,3 juures tagasi olema. Ise ostsin 1,22, võib-olla veidi vara, aga eks paistab...
-
Tallinna Sadam kurdab, et naftasaaduste vedu läbi Läti kallines ja 10% käibest kadus. Kas see läks Läti Merelaevandusele?
-
Siin on mingi uudis kuupäevaga 31.01.06 õigemini selle pealkiri. Punnisin mingi on-line sõnastiku abil, kuid ei saanud isegi pealkirja dešifreeritud - jutt mingist erastamisprotsessist.
http://www.diena.lv/persona.php?id=000000267 -
Varsti -15%, aga enne saab vist ikka börsipäev läbi
-
Pagan, ikka sai liiga kõrgelt ostetud, 1,12 pealt...
-
ma ei saa hästi aru ostjatest, kes hakkavad hinda üle pakkuma kui müüjatel on paanika
-
aivo33
ei pidanud sind silmas, mõtlesin praegust hetke -
maybach,
order sai sisestatud umbes 2 tundi tagasi kuna pidin ise vahepeal ära käima....:( -
maybach, tõenäoselt tuleb põrge.
-
:-) No minul õnnestus põhja tabada.