CORT (USA) - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

CORT (USA)

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Avastasin selle aktsia enda jaoks mõni hetk tagasi ja tundub, et kindel kasum on garanteeritud. Niivõrd kuivõrd siin ilmas üldse midagi kindlat on.

    Tegijad, palun arvake midagi.

    Äitähh!

  • mille järgi sa otsustad, et kindel kasum on garanteeritud?
  • tahaks kah teada. Ainuke positiivne asi, mis paistis, oli lisandunud kapital viimases kvartalis. Muus osas tiksub kogu aeg stabiilses miinuses.
  • http://finance.yahoo.com/q/ks?s=CORT

    ROE ROA on küll "super" hästi.
  • CORT ja IDEV on LHV soovitus "SALDOS" sealt võib pikemalt lugeda!
  • CORT on kahtlemata huvitav firma, mis omab fast track staatust oma juhtivale ravimile Corlux (versus Psychotic Major Depression). Muidu on selliseks puhuks vägevad ravimikokteilid ja elektriteraapia - kõrvalnähud jne. Kui asi töötaks, oleks tegemist suht blockbusteriga. Nii arvavad ka mitmed analüütikud. Hinnasihid $20 kandis jne. Ravimi III faasi katsetulemusi oodatakse 2H06 ja kui mälu ei peta, siis ülejäänud kahe III faasi tulemusi millalgi 2008. Viimases võin eksida.

    IPO oli kusagil $12 kandis ja nüüd maksab stock ca $4.6. Mitte mingil juhul ei ole selle ettevõtte puhul midagi kindlat ja KINDLAST kasumist ei maksa mõeldagi. Pigem on tegemist huvitava ettevõttega, mida lisada väikese osakaaluga oma portfelli. Kõrge potentsiaalse tootlusega käivad alati kaasas ka kõrged riskid. Firma on küll vähe jälgitud ja üldise huvi koondumine võiks tuua ka ostuhuvilisi, kuid hetkel tõmbaks mõningase paralleeli Dendreoniga (DNDN). Väike firma suure potentsiaaliga- ja riskiga.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon