Kuidas Internetis osta ja müüa?
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Märkisin ka Tallinki aktsiaid.Kuid kuna olen algaja,äkki selgitate,kuidas toimub aktsiate müük?Näiteks tekib soov mingil hetkel kiirelt osa ära müüa.Kas internetis on võimalik?Kui ruttu tehing toimub?Olen tänulik info eest.
-
isssandjumal
-
est, räägi miks sa Tallinki märkisid? Lihtsalt huvitav teada, missugust perspektiivi hindad aktsia hinnale esimesel kauplemispäeval?
-
m2rkida m6istsid ja myymise koha pealt oled nigu vastsyndinu?kes sul yldse m2rkida soovitas?eks uuri ikka sealt ,kus kohas aktsiaid m2rkisid.n2iteks v6ib tekkida ka mingil hetkel elus soov aktsiaid hoopis kiirelt juurde osta.nigu anekdoot.
-
Mina soovitaks Rain Lõhmuse loodud osta.ee keskkonda.
-
lihtsalt raha jäi üle.
-
surfa LHV-d - kõik info leiad, kui viitsid otsida ja lugeda
kaugemale polegi vaja minna -
ma olen kuulnud, et IPOst ostetud aktsiaid saab ainult müüa siis kui vastupidist tehingut saab teha ehk siis kui OPI tuleb.
-
Mehed, pole mõtet uustulnukit siis niimoodi....kohelda.
est - registreeri ennast lhv kliendiks ja saadki tegutseda. -
est,
kõik vajalik alagajale investorile: http://www.mtb.ee/~mac/stock.html
edu! -
to carlos ja lenz ise
aitäh,toetuse ja abi eest.
olen siin lehel tõesti esimest korda ja esmakordsel aktsiate soetamise huvilisena täitsa tume.Tutvusin küll jüba lehelt õpi osaga,kuid aktsiate ostu ja müügi tehniline osa veel suht arusaamatu. -
Tee endale virtuaalportfel-siis vaata, katseta ja õpi
-
est
Kui Tallinki aktsia Sinu portfelli ülevaatesse ilmub siis pilt näeb välja sarnane ja vajutades nupule müük saabki tehingu sooritatud.
AKTSIAD Sümbol Kogus Soetushind Turuhind Turuväärtus Real.-ta kasum Tehing NOK 1000.000 17.08 17.62 17,620.00 540.00 ost | müük Peale müük nupu vajutamist on veel vaja sisestada tehingu kinnitamiseks kauplemisparool, nii et hoia see käepärast.
Teadmaks mis hinnaga aktsiat reaalselt müüa saad jälgi reaalajas hinda Powertrader vahendusel.
-
Est, originaalsuse eest võiks isegi auhinna anda.
Ostad(märgid) midagi, teadmata, kuidas seda müüa/sellest lahti saada.
No hard feelings :)) -
see on ainult algus )
-
Nii kurb on tõesti inimestest, kes on nii süüdimatud, et üldse ei viitsi ise lugeda ega uurida.
Äkki pole ta üldse LHV klient? Siis Henno soovitus ei tööta - aga las ta proovib. Ostab Hanzas ja müüb LHV's.
Kui skeem töötab, siis R.E.S.P.E.K.T
Ja küsimusele miks ostsid oli hea vastus. Raha jäi lihtsalt üle - tore kui Eestlastel hästi läheb. -
Teeb ju tigedaks küll, kui endal on kõik vähegi vaba raha aktsiate all ja siis tuleb mingi tüüp, kellel jäi lihtsalt raha üle:-)
Aga sellepärast ei ole mõtet ju kuri olla.
Tüüp kukkus lihtsalt hetk tagasi kaelast saati külma vette (raha üle, tähtaeg kukkus) ja nüüd on juba tema teha kas õpib ujuma või ei õpi.
Mõnele sobib just selline õppimisstiil kõige paremini. -
est'ile:
LHV lehel on eraldi ka Alustajate foorum, kus sa Tegijaid nii palju ei ärrita oma asjatundmatusega. -
to ooper
täpselt nii oligi.
Sorry,kui häirisin Tegijaid...
Uurin jah parem alustajate foorumit.
Muide, LHV tundub päris asjalik asi olevat.
Miks ma varem siia lehele ei sattunud?Oleks ammu oma raha pidanud aktsiatesse investeerima. -
est, mul sulle selline küsimus - kas sa selle peale ka mõelnud oled, et põhimõtteliselt võid aktsiatega oma raha kaotada?
-
to t-bill: "müük läbi opi" on originaalne mõte :)
-
Oi oli!
Suured ja võimsad vanad kalad ja proffid leidsid nüüd noore ja rohelise, kelle kallal ilkuda...
Häbi lugu! -
tere
ka mina noor ja loll kuigi ei kiida heaks seda et enne küsid ja siis uurid! Aga ikkagi küsija suu pihta ei lööda või ma eksin? tegelikult oleks võinud esti saata ju kohe ilust nn roheliste foorumisse mitte nõmedalt ilkuma hakata.....
aga sellegi pooolest edu est.... -
humoristid :)
-
est'i küsimused oli ju tegelikult asjalikud, ehk lihtsalt pisut naljakalt sõnastatud ning vales teemas :-) aga ei maksa südamesse võtta, siin ikka pigem heatahtlik huumor.
hoopis lollim oleks küsimata jätta. -
est, et vastata küsimusele, kuidas aktsiaid müüa, peaksid enne ütlema, kus kohas sa aktsiaid märkisid?
-
puhkuse, see oli ka minu posti point.
Ja ooper, jumala õigus. Endal vaba pole ja siis teistel on - hehehee. Muhe lugu küll, samas tundkem rõõmu, et osadel ikka on. -
Hehehh, see on väga huvitav rubriik.
est, edu sulle, oled muutuste kiirteel. -
Huvitav huvitav, aga justnimelt see Foorumi teema on ka DELFI avalehe majandusuudiste alla jõudnud.
Mannetu. -
jüngreid on ju juurde vaja
-
Ei ole ju delfi majandusuudiste all. Rubriik on ikka LHV uudised.
-
Okei. Sorry. Eksisin, pidasin silmas LHV uudiseid. Olgem ausad - on see siis uudis?
Jah Carlos. Tahame juurde hästi palju Jüngreid Delfist, paluks kõik Delfi kommentaatorid siia.