Võimalus aktiivsele kauplejale - LHV Tradingroom
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
LHV on juba monda aega pakkunud klientidele võimalust kauplemiseks LHV Tradingroomis. Enamus turukogemusega kauplejaid väidavad, et grupis kauplemine on mitmeid kordi tulusam kui tehes seda omaette. Vanasõna “Kaks pead on ikka kaks pead,” peab siin kindlasti paika. Ideid tekib kiiremini ning läbitöödeldud info maht on kordades suurem.
LHV Tradingroom asub Tallinna kesklinnas City Plazas, Tartu mnt 2 ning on mõeldud peamiselt aktiivsetele kauplejatele, kes on valinud selle pigem elukutseks kui hobiks. Kui oled LHV klient, teed kuus vähemalt 50-100 tehingut, on see variant kindlasti Teie jaoks kaalumist vääriv.
Pakutavad võimalused?
- Korralikke kauplemisarvuteid
- Kiiret ja dubleeritud internetiühendust
- Korralikke ruume ja töökeskkonda kauplemiseks
- Suuremate kauplemismahtude korral pakume soodustusi ning kindlasti vastame LHV poolt kauplemisalastele küsimustele
- Ligipääs erinevale informatsioonile (briefing.com, CNBC), erinevatele turgudele ja instrumentidele
Kasu kauplejale?
Kauplemise puhul on tähtis saavutada eelis ning vitaalne on kauplemissüsteemi olemasolu. Põhiline on ideede omamine ning sellest tulenevalt ka kogemus. Tradingroomis oleks võimalik klientidel vahetada kiirelt mõtteid ning töödelda läbi suuremas mahus informatsiooni kui seda suudetaks teha üksinda. Praktika on näidanud, et mitmekesi on edu saavutamise võimalused suuremad. Seda võimalust üritamegi LHV poolt pakkuda.
Kuidas liituda?
Täpsemate küsimuste korral võtke ühendust LHV maakleritega:telefon 6 800 420
-
Mina, LHV treidimisruumist, soovin tulevastele kaaslastele anda kogemusi põhimõttel: "Anna nälgijale õng, mitte kala"
-
Kas ruum on leidnud aktiivset kasutamist?
-
Enne kontode sulgemist 5 huvilist
-
On see ka miskit moodi tasuline?
-
Vastused 2 küsimusele, mida korduvalt on küsitud ...
1) Tasu tradingroomi kasutamise eest.
Tradingroomi kasutamise minimaalne aeg on 1 kuu. Kui Tradingroomis kaupleja teeb kuus piisavalt tehinguid (hinnanguliselt 100-150), siis ei pea ta ruumi kasutamise eest maksma.
2) Tradingroomi kasutamise aeg
Põhimõtteliselt on võimalik kasutada ruumi 24h ööpäevas, kuna Tradingroomi kaupleja saab uksekaardi, mis tagab sissepääsu City Plazasse ja Tradingroomi ööpäevaringselt.
Lepinguga on siiski ruumi kasutamine lubatud vaid kauplemiseks :) -
Kui palju maksab siis, kui juhtimisi tehakse nt... 96 tehingut mõnikord?
-
Orwell
Me eeldame tehingutasude summat üle teatud miinimumsumma, juhul kui see on nii, siis ei pea ruumi kasutamise eest midagi maksma.
Vastupidisel juhul tuleb miinimumsumma ja tehingutasude vahe maksta ruumi kasutamise eest.
Miinimumsumma on kokkuleppeline ja kehtestatakse personaalselt. -
Selge, tänud
-
ühesõnaga vähemalt viis tonni teenustasudeks :)
-
Nejah, kui võtta odavaim Balti teenus, üldiselt peaks vist tulema 20-30 tuh ca :)
-
USA aktsiatega 175 eek tehing(+0,3%) ehk 100*175=17500 EEK tehingutasuks. Ja kui ütleme, et keskmise tehingu summa on näiteks 100 000 kr, siis 100*100000*0,3%=30 000 kr. Kokku ca 47500 kr selle põhjal. Kui ma milleskis ei eksinud muidugi.
-
Orwell, ma arvan, et sulle tehakse erand ja saad tasuta tradingruumis balti aktsiaid treidida sada tehingut päevas. Meelelahutust peab ka olema:p
-
Tradingroomis eeldame ikka LHV Trader kasutamist, investeerimiskonto ei ole aktiivseks kauplemiseks USA turul.
Ja miinimumsummad jäävad ikka sinna 10 000 EEK kanti :) -
Olen kolm korda seda öööööö ....Aprangat ostnud ja lutti saanud (pljääd, u 500 eek korra kohta). Tahaks ka äää... tradingdoomi tulla. Olen ülikõva kaupleja, isegi lätis tegin tehingu. ääää. :)
On tunne, et Eestis on 100 inimese kohta kõige rohkem kauplejaid maailmas. Cool -
Kas seal Tradingroomis on mingid kogenud kauplejad? Kui tulen ka sinna, kas siis võib loota, et kogenud kauplejad aitavad mind? Mis selle mõte üldse on?
-
Ilmselt ei saa seal installida masinatele oma softi ja kasutada programme, mille abil harjutud kauplema. Traderi enda graafikute ja muu TA pool on praegu veel üsna mannetu ja neist jääb väheks.
-
Oma softi paigaldamist saab Tradingroomis organiseerida küll. Peaasi, et piraat ei ole.
-
Olgem ausad,õiged daytraderid ei kasuta minged ühiskondlikke ruume,kui neil just kuskil elada pole..Pealegi kauplemine on puhas gambling ja see ei kindlusta midagi.Ning ma ei usu,et grupitrademine ka mingit sünergiat tekitab-huvide konflikt ja palju infomüra
-
privador,
lause:"Pealegi kauplemine on puhas gambling ja see ei kindlusta midagi"
see oli ikka nali eks?
Sten -
Kuidas tekitab grupitrademine huvide konflikti? Iga mees on ikka ise oma treidi taga.
-
Ja ülim eesmärk on oma kapitali kasvatada, koos on see kindlasti efektiivsem.
-
to: Mohhammed
Väga lihtsalt - iga eestlase huvi on, et naabril võimalikult halvasti läheks .. :) -
oma softi soovijatele. Kas poleks LHV'l kavalam lubada lihtsalt oma läpakaga sinna sisse astuda ja pakkuda lihtsalt netti? Poleks softiprobleeme ka.
-
2korda2, wifi on ruumis täiesti olemas :)
-
Mul selline küsimus aktiivsetele treidijatele: Milline päevatootlus on päevakauplejal? Kas näitkeks 1% porfellist on OK?
-
ainult 1%... mõttetu ju.
Proovi ikka 10% kätte saada
PS
Enne mõtle, siis ütle:
=1,01^253 -
Mis ideede jagamisse puutub, kui mingi õhuke stock teeb breakoudi, siis on muidugi toredam, kui peale sinu veel kümme tüüpi seda 1000 saadaolevat aktsiat jahib :)
-
annioon
noh kui prtf on ca 1 m eeki siis 1% on 10k. -
Lenz, annioon ütles seda 10% kerge irooniaga, kuna isegi 1% päevas on üsna ebareaalne (vähemalt pikas perspektiivis).
kuna 1% puhul aastatootlus 1^253=12.4x,
kümne aasta tootlus 85718718578x, ehk siis isegi tuhandekroonise alginvesteeringu puhul oleks su varandus 10 aasta pärast suurem kui kogu maailma riikide aastaeelarve. -
Kui suur oli nende 5 huvilise protsentuaalne aastatootlus.Kas selle kohta on andmeid.
-
Kas seal tradingruumis ka mingeid lisateenuseid tellida saab? Kes ikka 24h treidib, see ka lõõgastust vajab. Mitmesugust...
-
ma$aas?
-
järgmine eesmärk - lhv trading-spa :)
-
minu meelest on SPA-d täielik lollide lõbuasutus. Eriti, kui võtta arvesse. et nädalalõpp eesti SPA-s teenustega maksab peaaegu sama palju kui soojamaa reis. ja mida selle eest tehakse? tänapäevast nõiakunsti?
-
Eesti Spa' ga on see rõõm, et siis ei pea pablama võõra keelekeskonnaga eriti :))
Ise siisiki eelistaksin soojamaareisi, kui aeg tuleb. -
Suffiksil oli SPA-des puhkavatest eesti ärimeestest umbes aasta tagasi oma arvamus. Aga need jutud peaksid kolima Tradingroomist ära ühte teise, raha vajalikkust tõstatavasse jutulõime.
Eesti SPA-dest ainult niipalju, et minusugusele väikeinvestorile sobivad nad väga hästi, kuna WiFi on neis reeglina piisavalt kiire. -
to: Velikij
Misasja? Kuskohas? Populaarsemas vormis: OMG WTF!?!?!?!?!? -
Täpselt ei mäleta, otsing vist ei aita. Aga kas polnud mitte Sina see, kes kirjutas siin foorumis, et eesti juhtidel pole õieti mahti end lõdvaks lastagi, paar päeva SPA-s ja jälle hullumaja edasi.
Sorry, kui valesti mäletan!