ETLAT
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Millist arengut ootate? Oman umbes 50k eest 5,52 pealt
-
7,52 pealt siiski
-
ootame... keegi pole veel midagi pakkunud...
-
OK, võtan 7,52-ga ära.
Helista!
MSM -
Kas ma näen ETLis ostuhuvi vääää?
Mis tast siis nüüd ostate, kohe kukub kõik kokku. -
Dividendid laekusid küll just kenasti sendise täpsusega (Sweedpank).
-
Koos Äripäeva ülistava artikliga liiguvad sinna ehk täna nii mõnedki kroonid. Teo seevastu on sattunud hinnalammutusele.
-
huvitav, millal LHV klientidele dividendid kontole jõuavad ? keegi tarkadest äkki oskab vastata ?
-
LHV ei kiirusta sellega kunagi. Ma pole tark, kuid õhtuks on nad arvel olnud.
-
Dividendid laekuvad tänase päeva jooksul, eeldatavasti on need lähema tunni jooksul kontole kantud.
-
Oleks tore küll, saaks veel enne õhtut merkot ja telekomi veidi juurde võtta. :)
-
puhk, kas võtsid veidi (5) merkot juurde =)
-
Päris hea pakkumine täna 4,37 - peaks ikka natuke hankima....
-
võtsin juba natuke endale :)
-
vaadates koguseid, siis arvan et saab odavamaltki varsti
-
ohtlik värk, 2 konkureerivat pakki trügivad ukse poole, võivad hinna kordamööda päris alla tuua
-
(re)investeerisin oma väikese dividendinatukese 4.32 pealt
-
No vist ikka ei jõua.
-
No vist ikka ei jõua need laekumised LHV's täna kontole.
-
need vist ei jõua üldse :S
-
Eesti Telekomi dividendid laekusid kontodele 16.06.
-
Aitäh.
-
müügisurve kadunud,võib päris korraliku lennu teha
-
Telekom, Merko ja Kaubamaja on täna ikka pääris huvitavad aktsiad.
-
nordecon hakkab vaikselt ennast koguma
-
Eelmised kommenteerijad
Taaskord tuletan meelde, et sellist tüüpi postitused ei ole LHV foorumites heaks tavaks.
Kui on mõni mõte, siis argumenteerige ja kirjutage pikemalt oma seisukoht lahti. Sellised paarisõnalised niisama lahmimised ei anna ühelegi lugejale lisaväärtust ja ainult risustavad. -
Eelmine kommenteerija
Tuletan meelde, investeeringud ETLAT-i on muutunud liigagi heaks tavaks.
Kui on mõni mõte, siis argumenteerige ja kirjutage pikemalt oma seisukoht lahti. Sellised paarisõnalised niisama lahmimised ei anna ühelegi lugejale lisaväärtust ja ainult risustavad. -
ETLATilt siis H1 aruanne 17.07.
Siit tuleb järgmine ebameeldiv üllatus kõigile neile, kes täna müüvad seda aktsiat nii, nagu ettevõte oleks kohe pankrotti minemas. -
puhkjapojad1
Siit tuleb järgmine ebameeldiv üllatus kõigile neile, kes täna müüvad seda aktsiat nii, nagu ettevõte oleks kohe pankrotti minemas.
nagu ettevõte oleks kohe pankrotti minemas? -
Müüb peamiselt Nordea, aga kohalik ostuhuvi siiani suhteliselt tasemel.
-
Kui usutakse ettevõtte kohest pankrotti siis võiks ikka kaubelda penny stock-na.
Piisab kui ei usuta senist ülikena dividendide tootlikkust. http://www.telekom.ee/index.php?lk=38
Äkki saab 2009 aasta eest ainult 5 EEK dividende ehk pool viimatimakstust?
Oleks väga hull stsenaarium küll kui ETLAT kasum kukuks 50%.
Samas hetkehinnalt (4.29) teeks see ikkagi 7,5% div. tootlikkust. -
Nordea on müünud ajavahemikul 01-14.07 116K aktsiat. Keegi klientidest tahab lihtsalt välja, hind ei ole oluline. Hind on samal ajal langenud suht koht vähe.
Telekomi tulemused ei tule kindlasti halvad, sest päris paljusid tegevusi on optimeeritud juba eelmise aasta lõpust alates. Üle on vaadatud investeeringud ja välja on tulemas päris palju uusi asju nagu üle fiibri jooksev internet 100 000-sse koju lasnamäel jne. Ka EMT teatas, et nende kliendibaas on kenasti kasvanud sellel aastal. Mul ei ole andmeid, kui palju ARPU on langenud, aga olles ise valdkonnas töötanud, julgen ma väita, et mitte eriti. Eks paari päeva pärast näeb. -
nrd oli mõni aeg tagasi ainus suurem ostja, tõenäoliselt sama pakki antakse tagasi nüüd
-
NRD siin mõni päev tagasi näitas lõpuoksjonil miskit 41K pakki. Pole õrna aimugi, kas see oli kõik, mis nad müüa tahtsid või ainult osa, aga kui NRD poolne press ETLis otsa peaks saama, siis ma usun küll, et näeme seda hinda 5 kandis kiiresti, sest tänase hina juures on divika tootlus juba mehiselt üle 10%. Pole vast mõtet spekuleerida teemal, et 2009 inimesed lõpetasid interneti kasutamise või mobiilidega rääkimise ära ja järgmine aasta on kasumi langus 50%.
-
Jah, aga internet ei ole ainult Elion. Mina valisin Starmani paketi Elioni teeninduse pärast kui 3 aastane leping täis tiksus. Lihtsalt ei antud digiboxi, sest kehtiv leping peal. Osta välja! 4k umbes oli. Samamoodi on poissmehed-sõbrad, kes üürikorterites elavad, läinud üle usb-pulk interneti peale ja enam juhtme otsas ei istu. Ühe arvutiga istuks ka pulga otsas, hetkel kodus vaja 3 raali toita. Ja pakkettide hinnad ikka langust näitavad või sooduskampaaniad ilma olulise marginaalita kliente võtavad. Kasutatakse soodusaeg ära ja pakaa!
-
Siin on lihtsalt omajagu devalveerimise kartust veel sees. Kui puhtalt oodatavaid dividende hinnata (~0,50 eur?), siis on aktsia hind ikka sigaodav.
-
Kes devalveerimist kardab võib ju mõne väljamaa possuga repo teha ja EEKi laenata ning siis telkut osta. Dividend yield katab repo intressi ära ja devalveerimine ka ei kohuta.
-
pilt läheb päris koledaks,kui nüüd suuremaid ostjaid ei tule siis kukub hind alla 4 kindlasti
-
Miks ainult 4 eurini kukkumisega piirduda? Sellise ennustusega telepilti ei saa. 1 EUR tuleb targetiks panna- siis trükitakse lehes ära.
-
eks 1 eur on kah alla 4-ja
-
no mõned härrad, kes täna tuhandeseid pakke müüki loobivad ... loodavad ilmselt hiljem (siga)odavalt osta
-
Kui müüjat homme kohal ei ole, juhtub ilmselt sama mis TEO-ga täna: märkimisväärne tõus.
-
evli ilmselt out,arvan et müüs oma 35 kilost dividend fundi,samas näitas ka ennast ostu poolel ja nrdil oli tiba üle 20 kilo lõpuoksjonil
seega saab homme näha -
Killhoven, Teo on kõigiaegade põhjadest (1,07 peaks olema) teinud 6% ja kui võtta, et täna sellest 2,73% siis jah oli suur hüpe :) ca pool
-
Mina olen see nädal omajagu telekomi juurde võtnud. Võtan ka edaspidi kui hind veel peaks langema.
-
mis kärbes neid müüjaid on täna hammustanud, et nende hoog ei taha kuidagi raugeda? H1 aruanne ülehomme ei saa ju olla katastroof?
-
päris kole ikka see müügi pool,nrd üle 21 kilo ja krt teab veel kui palju tagaruumis
-
aktsiaraamatut vaadates on kokku 3-4 erinevat müüjat kelle pakid on 200-1000K
-
Lihtne põhjendus: müüjal on raha vaja. Müüakse seda mida müüa annab.
-
Kuna kõik siin pidi nii odav nagu mõned mehed siin räägivad olema peaks saama kõiki müüa. :)))