Kuidas Eesti börsispekulantidele tünga teha?
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Vajalikud vahendid:
100K krooni, LHV kasutajanimi, 30 postitust foorumis, väike promo autoriteetide poolt
alternatiiv:
ligipääs OMX treidingdeskile, väike pakk fondide aktsiaid, üks suurem order ja eelnev tuleb juba automaatselt kaasa
Tulem:
vähemalt 75 krooni per tehing teenustasu, riskivabad mõned tuhanded, ilus tootlus aasta lõpuks; mänguilu kõikidele teistele
Tõestus:
Kalev, Baltika, Kalev, Baltika, Kalev … Klementi
Palju õnne! -
Lugesin mitu korda ja ei saanud aru, kas kurvastad et ei kuulu siseringi või oled korduvalt hävinud. Mis see börs siis muud on kui info liikumise indikaator. See pole mingi saladus, loe:
Mohhammed 04/01/06 13:15
Võimalus aktiivsele kauplejale - LHV Tradingroom
LHV on juba monda aega pakkunud klientidele võimalust kauplemiseks LHV Tradingroomis. Enamus turukogemusega kauplejaid väidavad, et grupis kauplemine on mitmeid kordi tulusam kui tehes seda omaette.
Ei oma KLV, BLT, KLE
Ja mingit õnne pole vajagi -
Hmm, kahtlane.
-
Sellegipoolest on tore, et eestis tehakse börssi. See on armas nagu laste muusikatooli mäng. Tegelikult peaks sealt kunagi isegi ka mõne aktsia paberi näol suveniiriks ostma. Kui patriotismipuhang peale tuleb, teen kindlasti. Olgu siis tüng või mitte. Tore midagi kunagi lastele näidata.
-
Ei saa mitte mõhkugi aru, mida siin öelda tahetakse. Äkki keegi seletaks mulle ka, tahan ka naljast osa saada.
-
CharlieF
ma arvan et see on seotud Klementi teemaga -
üks autoriteediprintsiibi tõestusi
-
minu arust on vist päris tore eesti börsil lotot mängida:)
-
CharlieF, võibolla on sulle see foorumi teema abiks. Eeldusel, et sa sellest esimese poole rahulikult läbi loed :)