Bankas Snoras
Log in or create an account to leave a comment
-
Snoras vääriks siin foorumis küll eraldi teemat, eriti kui sellised SAB ja UKB puhul eksisteerivad. Pikalt 60-63 liti kandis liikunud aktsia hind käis hiljuti 70 ligi, kuid nüüd üleüldise korrektsiooni käigus taas allapoole liikumas.
Ehk härrased, ütlete, miks EI PEAKS Snorast ostma? 2005. aasta kasumiks prognooritakse 40 miljonit litti, mis peaks ka kenasti täis tulema. Tänase kursiga 64 litti saan P/E-ks 12.
Peale selle, et on odavam kui SAB kui UKB, peaks seda juba iseenesest atraktiivseks pidama, arvestades, et tegutsetakse kiirelt areneva majandusega regiooni pangandusturul.
Kindlasti ei tasuks ära unustada ka fakti, et ollakse valmis agressiivselt väljaspool Leedu piire tegutsema ning laienema (Austria panga ostu üritus).
Seega, mis võiksid olla põhjused, miks selle hinna juures MITTE Snorast osta? Ida-Euroopa pangandusturul võiks ju mingi positsioon täitsa olemas olla, kas on atraktiivsemaid variante? -
Profit of Bankas SNORAS AB
The pre-audited result of activity of Bankas Snoras AB 2005
is a net profit of LTL 40.4 (EUR 11.7) million. -
Korrektsioon on ikka väga tugev. Tulemused ootusi ei ületanud, kuid aktsia hinnatase on hea. Põhjendamatu kukkumine, minu arvates.
-
Hetke hinna juures hindan Snorast Leedu börsilt heaks ostuks. Ise pikalt sees eelmise aasta suvest ja olen pidevalt juurde ostnud. Hetkel toimub ülereageering korrektsioonile.
-
MENACE, äkki mõtteid ka sinult?
-
eelmise kord kui algas korrektsioon hind oli 77 lt ja hind kukkus 48 lt-ini. Praegu mul on ainult üks küsimus kuhu ta kukkub seda kord. Mina ise ei riski siseneda.
Snoras muidugi on hea valik, omasin. Eelmisel aastal nad ostsid Kraibank, arvan et see on ainult algus. -
sai 61 juurest veel lisa võetud, eelmine võtmine kahjuks 68 liti kandis. Snorasel oli üks kukkumine päris sügav jah, seal ära käies hakkaski aktsia rohkem silma jääma.
Kui peaks lausa 60-st läbi kukkuma, tuleb uuesti ostu passida, nüüd juba tugevamad tulemused taga, tõenäoliselt 50 liti taset enam ei näe. Vast ;)
Tõenäoliselt saab pikema perspektiiviga paigutus. Snoraselt ka iga kuu kasuminumbrid, seega on ettevõtte käekäiguga üsna hea end kursis hoida võrreldes ainult kvartaalsete aruannetega. -
ma olen nii SABi,SRSi kui ka UKB suhtes positiivselt meelestatud.Pangad kerkivad sellises majanduskasvus nagu pärmi peal.Lisaks veel ülevõtmised.Oleneb muidugi investeeringu pikkusest aga paari aasta perspektiivis ka tänaselt tasemelt ostes on nad odavad.
sama ei julge öelda APRi.MNFi,PTRija LTK kohta.LTKl pigem langustrend tulemas. -
PTR-i koha pealt v2itleks vastu .yldise majanduskasvu sees peaks neile kenasti t88d jaguma.pangad annavad inimestele kergesti laenu ja inimesed t6ttavad seda investeerima(loe kulutama):).mulle tundub et seal toimub enam-v2hem sama mis eestis ainult v2ikese ajalise nihkega+ turg ja k2ive on suuremad.
-
Tundub, et selleks korraks on Snorase põhi käes. Ostupool üle hulga aja täiesti arvestatav. Spread läks samas suuremaks, sest odavamalt müügis olnud aktsiad läksid ära. Ei imesta, kui nädala lõpuks on siin korralik pluss käes. Tasemeks 66-67LTL.
-
ja just siis kui aktsia tõusuks valmis loobib keegi odava hinnaga müügiordereid :((
-
Vajusgi läbi 60 :) väike täiendus sai ka tehtud
-
ei tea kas see paanika kestab kaua ja mis on selle põhjus?
-
kas sul on positsioon jaaniussike? siis vist tasuks jah muretseda..
-
on ja mitte vähe :(((
-
Viimastel päevadel on üldine sentiment ostjate osas suhteliselt passiivne, aga üsna korrapäraselt laob keegi 1000-seid ostuordereid üles. Tundub, et mingi institutsioon ostmas. Huvitav kes?
Ja ehk on kellelgi orderi ülespanija kohta infot? Powertrader ju teatavasti Leedu kohta ei näita.
Äkki DDB? :) -
VLB -l 1000 pakk
-
62,50 peal
-
World B. Free
Vaata OMX lehelt turusügavust, seal 15 minutilise viiteajaga maakleritunnused näha, suurema paki omaniku kindlaks tegemiseks piisab ... -
Jälle 62,5 väljas @ 1000 - kuigi just 1 selline pakk sama maakleri vahendusel läinud, nagu 9 peaga lohe :)
-
VLB on võtnud vist turu-tegemise rolli :)
-
Muide, DDB saab alles homsest kauplema hakata.
-
hea, peab homme ringi vaatama, kas kusagil neid ordereid ka näha on. Võib teoreetiliselt üsna oluliseks saada ning täitsa huvitav ju niisamagi. HEX-i lehelt näeb turusügavust ka vist täies mahus, likviidsemate puhul võib Powertrader sabad ära lõigata.
-
Kas keegi teab, miks ei saa Snorasega kaubelda?
-
Gomes
Leedu kombe kohaselt trading halted 3 päeva (T+3 loogika) enne aktsionäride koosolekut ... -
tänud
-
Püütsin täiendad positsiooni ...
Orderid nii müügi kui ostu poolel OMX lehel nähtavad ja mõtlesin miks tagasi loobib orderit -
Tegu kül juba vana uudisega: http://market.ee.omxgroup.com/?pg=details&instrument=LT0000101925&list=3&tab=news&news_id=205336
Äkki kegi seletaks lahti sellise asja: 5. To increase the authorized capital of the bank by 20 000 000 (twenty million) litas up to
157 267 200 (one hundred fifty seven million two hundred sixty seven thousand two hundred)
litas, by means of public issue offering of registered preference non-voting shares with
non-cumulative dividends of 10%. The total amount of the new emission of shares is 2 000 000
(two million) ones, nominal value of each is 10 (ten) litas, the total nominal value of the
new emission is 20 000 000 (twenty million) litas.
Each share of the new emission costs 10 (ten) litas, total cost is 20 000 000 (twenty million)litas.
To authorize the Board of the Bankas SNORAS AB to specify the order and conditions of the new
emission issuing. -
http://market.ee.omxgroup.com/?pg=details&instrument=LT0000101925&list=3&tab=news&news_id=205497
-
Bankas Snoras AB Other information 17.03.2006
Profit for the year 2006
We inform that AB bank Snoras’ plan is to earn 45 million LTL (13.03 mln. EURO) net profit.
Oootavad 10% tõusu (kasumi kasvu), kuidas sellesse suhtuda? -
gomes
tagasihoidlik prognoos, muidugi kasv peab olema rohkem kui 10% -
Seda minagi :)
Kas olen valesti aru saanud, aga kas mitte Snoras iga kuu ei pidanud üllitama tulemusi ...
Ma kül ei näe selle aasta kuude tulemusi ... -
Konvervatiivne prognoos jah. Samas juurde Snorase poolt ka kommentaar, et võivad kasumiprognoosi aasta jooksul ka tõsta.
Lisaks plaanib Vene suuromanik see aasta osaluse 49% pealt 66%-ni viia. -
Lisaks plaanib Vene suuromanik see aasta osaluse 49% pealt 66%-ni viia.
KUST LUGESID? -
pole veel seda snorast ostnud kuna langust oodanud.kui ma ukio ja sabi langust enam ei oota siis snoras võib nii 50 peale veel sattuda.kui nüüd venelased osalust suurendavad siis ei oska enam öelda.
samas arvan et need leedu pangad on ühed kindlamad investeeringud baltikumis. -
bns
-
Snoras bank continues expanding as it is in talks on acquiring a bank in Cyprus and plans to open branches in Brussels and Prague. The bank is also negotiating on bank acquisitions in Russia and Estonia
-
Snoras plaanib pangaostu Eestis @aripaev
-
Menace
Millised on võimalikud variandid panga ostuks Eestis?
Minu arust tõenäoliseim, et ostetakse Tallinna Äripank, Eesti Krediidipank vast järgmine võimalik kandidaat, kuid juba väheusutavam. SBM on hiljuti omanikuvahetuse läbi teinud ja arvatavasti uuele ringile ei lähe. -
Hiljuti lisandus pangandusmaastikule veel üks uus tegija - BIG Pank. Vähemalt nimi on vägev..
-
Henno
sinu tõde, olen nõus sinuga. kahjuks Leedus selle kohta pole uudiseid. -
BIG muutus pangaks peamiselt seetõttu et oleks võimalik eraisikutelt hoiuseid vastu võtta. Suuremaks universaalpangaks edasi areneda neil huvi ega soovi pole. Vaevalt et Snoras BIG´i jahib.
-
Ise näen ka ainult Äripanka ja Krediidipanka võimalikena. Krediidipangas venelastel enamusosalus. Kes Äripanga omanikud on?
-
ausalt öeldes sellised avaldused pole eriti tõsised.paneb natuke kahtlema.
-
no aga polegi muud avaldust kui, et kaalutakse võimalikke ostukandidaate. Mida siin kahelda...
-
võib olla on konservatiivne kasumiplaan seotud plaanidega sellel aastal osalusi osta ja nagu teatati, võib puhaskasum siiski suureneda, olenevalt võib olla siis nende eesmärkide õnnestumisest?
-
Ei taha kül vahele hõiget teha, aga avastasin, et mulle oli eile laekunud Snoras-e dividendid nii näpuotsaga kui neid ka jagati
-
Kas ma saan õigesti aru, et see 15% on juba Leedu riigi poolt kinni peetud tulumaks? See on vist kahjuks tavaline praktika, et välismaalased maksavad dividendide pealt tulumaksu ettevõtte asukohamaa seaduste järgi? Ja see on siis juba olemuselt üksikisiku tulumaks, mida dividendide pealt Eesti riigis tegelikult maksma ei peakski?
-
EESTI VABARIIGI JA LEEDU VABARIIGI VAHELISE TULU- JA KAPITALIMAKSUGA TOPELTMAKSUSTAMISE VÄLTIMISE NING MAKSUDEST HOIDUMISE TÕKESTAMISE LEPINGU
RATIFITSEERIMISE SEADUS
10. artikkel. Dividendid
(1) Dividende, mida kompanii, kes on lepinguosalise riigi
resident, maksab teise lepinguosalise riigi residendile,
maksustatakse ainult selles teises riigis, kui dividendide saaja
a) on kompanii (mitte partnerlus);
b) on nende dividendide kasusaav omanik;
c) käes on otseselt vähemalt 25 protsenti dividende
maksva kompanii kapitalist ja hääleõigusest.
(2) Dividende, mida ei ole käsitletud 1. lõikes ja mida
lepinguosalise riigi residendiks olev kompanii maksab teise
lepinguosalise riigi residendile, võidakse maksustada selles
teises riigis. Seejuures võidakse neid dividende maksustada ka
selles lepinguosalises riigis ja vastavalt selle riigi
seadustele, kus dividende maksev kompanii on resident, aga kui
dividendide saaja on dividendidest kasusaav omanik, siis sel teel
kinni peetud maks ei tohi ületada 15 protsenti dividendide
kogusummast. Lepinguosaliste riikide kompetentsed ametivõimud
määravad vastastikuse kokkuleppe teel kindlaks selliste
piirangute rakendamise korra.
allikas: https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=24551
TULUMAKSUSEADUS
§ 18. Dividendid
(1) Tulumaksuga maksustatakse kõik dividendid ja muud kasumieraldised, mida residendist füüsiline isik saab välismaa juriidiliselt isikult rahalises või mitterahalises vormis.
(11) Dividendi ei maksustata tulumaksuga, kui selle maksmise aluseks olevalt kasumiosalt on tulumaks makstud või kui dividendilt on tulumaks välisriigis kinni peetud.
allikas: https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=994548