Linnugripp
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Insaid info, et kui kellelgi on linnuvabriku aktsiaid, siis viimane aeg on maha müüa.
Tõsisemalt, mida teemast arvatakse? -
mind huvitaks ka info... minu meelest käib kogu pull selle peale, et see vorm suudaks hilisemalt inimeselt inimesele levida, kuid kas see on ka ära tõestatud? Kui seda ei juhtu, siis tundub suhtkoht ülespuhutud paanikana.
-
offtopic, aga kas finantsinspektsiooni elu nii lihtsaks peab tegema? Samas, ega nad leia ka siis, kui see neile nina alla ette sööta (Aini keiss).
ontopic - nädal-kaks tagasi oli etv-s välisilmas dok.film linnugripist. Seal rääkis sots.min. ametnik linnugripi ettevalmistusest eestis. Nemad on arvestanud, et leviku tipus tuleb eestis kuskil 250 000 inimest hospitaliseerida. Eestis on üldse natukene üle 650 000 töövõimelise inimese. Fataalsete juhtumite ennustus kõrva ei jäänud, kuid ju siis Estonia on selle kõrval nohu. -
jaanusj, WHO spetsialistid ütlesid ju - linnugripp on inimeselt-inimesele ülekanduva vormini ainult kahe mutatsiooni kaugusel. Pikk 1 mutatsioon on, ei tea.
-
Päris hea Farmasektori promo.
-
Äkki liigub tähelepanu ka rohkem meie Tallinna Farmaatsiatehasele,mis on justkui varjusurma jäänud :-)
-
AVII... Strong Buy
-
Ostke aktsiaid, kui lindude laibad on tänaval.
-
....kui inimeste laibad on tänaval on juba hilja!
-
Ehh, kogu maailmas on linnugripi kätte praegusel hetkel surnud umbes 90 inimest. Jääb oluliselt alla kasvõi Eesti enesetappude statistikale.
-
Enesetappude arvu sa korrutada ei saa, kuid linnugrippi...
Paari kuu pärast loe grippi surnud uuesti üle.
Ja asi on selles, et hirmul on suured silmad.
Pakun, et näruseim amet poole aasta pärast on Talleggi müügimees. -
Hommikul rääkis Raadio 3, et mingi Austraalia firma katsetas edukalt linnugripi ravimit....
Aga milline firma jne....äkki teate rohkem?! -
roche ja muud ravimifirmad üles, looma- ja sealiha tootjad üles, RLK siiski mitte kuna Tallegg hakkab veel rohkem miinust tootma.
-
Kas RLK ikka on Talleggiga seotud? Tähendab, neil on küll üks omanik, kuid ma oletaks, et Talleggi tulemused RLK tulemustes ei kajastu.
-
UUDISED » OMX uudised »
RLK: MAJANDUSTULEMUSED, 9 KUUD 2005
31. oktoober 2005, 11:00
AS RAKVERE LIHAKOMBINAAT MAJANDUSTULEMUSED 31.10.2005
2005. MAJANDUSAASTA, 9 KUUD
1. Eessõna
AS Rakvere Lihakombinaat on Baltimaade suurim lihatöötlemise ja
müügi ettevõte. Grupi töötajate arv seisuga 30.09.2005 oli 1234
(seisuga 30.09.2004 vastavalt 1154). Emaettevõte asub ja on
registreeritud Eestis, Lääne-Virumaal, Sõmeru vallas, Roodevälja
külas.
Kontserni kuuluvad seisuga 30.09.05 järgmised ettevõtted:
Asukohamaa Osalus Osalus
31.09.05 31.12.04
AS Rakvere Lihakombinaat
(emaettevõte) Eesti
AS Ekseko Eesti 99,31% 98,75%
AS Ekseko tütarettevõtted:
OÜ Kurika Seafarm Eesti 100% 100%
OÜ Põlva Peekon Eesti 100% 100%
AS Linnulihatooted Eesti 76% 76%
AS Rigas Miesnieks Läti 93,82% 93.82%
AS Rigas Miesnieks tütarettevõte:
AS Tallat Läti 100% 100%
OÜ Klaipedos Maisto Mesos Produktai Leedu 100% 100%
OÜ Klaipedos Maisto Mesos Produktai tütarettevõtted:
OÜ Pentinuotis Leedu 100% 100%
OÜ Klaipedos maisto prekyba Leedu 100% 100%
Talleggi seal ei ole, kuigi mingi aeg juhtis neid sama isik. -
jep, minu viga. mäletasin nagu, et Tallegg on RLK all ka struktuuris kuid lihtsalt juht oli sama.
HK-Ruokatalo aktsiat siis ilmselt võiks mõjutada, soomes on neil >50% turuosa kanalihatoodetes,eestis vist kah. -
krt, grillkanaisu tekkis..
-
riq: gripp ja muud kollid kaovad kanalihast juba 70'C juures, niiet grilli julgelt
-
http://www.thepoultrysite.com/LatestNews/?AREA=LatestNews&Display=6187
valik artikleid linnugripi teemal. -
http://www.abc.net.au/worldtoday/content/2006/s1583271.htm
Alert! AVII -
Pfizer to buy 3 biotechs in 2006
Alert! AVII -
Oi bljaa, henno. 5 minutit kulus, enne kui sain naeurust vaevatuna laua alt tulema. :-D.
Krt, see Brüsselisse saatmine on sajandi nali! :-DD -
See on jah kõwa sõna:) Sain sama sisuga e-mail juba kella 11 ajal - vaata kui kiiresti info liigub:)
-
5+
Nägin eile esmakordselt linnugripi vastu kaitsvat maski. Tuli mulle vastu Pikal tänaval meeter viiekümne kõrguselt. Kas turistid või tudengid, ei tea, aga siin ta oli. -
Doug Kass usub, et linnugripioht on reaalne ehk tõenäosus laiemaks levikuks on oodatust tunduvalt suurem. Mees on shortinud selle peale ka erinevaid ettevõtteid, mis on kas tehniliselt tema arvates liiga palju kerkinud või nende fundamentaalnäitajad ei ole piisavalt head.
Lühike lõik temalt:
Importantly, the package of stocks I have selected either are extended technically (and overbought) and seem to be priced to perfection (Starbucks (SBUX)) or face near-term earnings challenges in the form of higher promotional activity and disappointing bookings (Carnival (CCL)) or are likely to encounter difficult second-half comps (Darden Restaurants (DRI) and Brinker International (EAT)). -
Ma ise loodan, et need, kes mängivad linnugripi peale, teevad seda reservatsiooniga, et see ei muteeru inimeselt-inimesele kanduvaks vormiks. Vastasel juhul pole isegi aktsiaturgudel midagi võtta. Mõelge korraks, kui Eestis peaks 250 000 fataalselt haiget olema. Headaega majandus(edu).
Tegelt olen ma loomult optimist. -
SVA - tegeleb muuhulgas linnugripi vastu töötmisega
-
matusebyroode aktsiad peaksid ju kenasti pandeemia korral teenima.
-
inimesed peaksid hakkama alkot ostma hoopis, mis pole sugugi paha..
-
Annox
Pane Eestisse üks tervisliku alkojoogi tehas püsti.Tee Livikole "silmad" ette :)) -
loodan, et need lätlased, va joodikud börsi languse ja kasvõi ka linnigripi tõttu ikka paar pudelit märjukest õhtuti rohkem ostavad kui tavaliselt..eestlased ka, andke minna, kaua ma üksi enam jõuan:)
-
AVII avaldab täna tulemused kell 11,00 (18,00). Ootused kõrgel.
Viimased päevad on langenud....mis juhtub täna!!! Üldise punase fooni taustal vast midagi rohelist!
Analüütikud pakuvad lühiajaliseks hinnasihiks 9 dollarit.
http://www.avibio.com/devNeugene.html -
Turu alguses AVII-lt praegu kull midagi head ei paista,vaike miinus.
-
http://www.smithbarney.com/pdf/global_port_strat.pdf
üks põnev ja põhjalik ülevaade, kuidas linnugripp võib mõjutada erinevaid sektoreid
ootaks spetsialistide kommentaare :) -