European Prosperity Club Corporation
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Kas keegi teab midagi European Prosperity Club Corporation `ist? Lubavad 40% kasumit aastas..... on see reaalne?
-
Et kas me kiidame heaks selle 40% p.a.? See on sinu küsimus?
-
momentum, sa just rikkusid kõik selle ilusa, mis siia ilma veel jäänud on. kahju, väga kahju.
-
Tootlus võib olla täiesti reaalne aga seda mitte klientidele vaid asja korraldajatele :-)
-
Küsimus oli: Kas on reaalne fondi kaudu saada 40%
-
Vaatasin otsinguid....on ka negatiivseid vastuseid...aga samas on kõik ka ümber lüatud
-
Aasja korraldaja saab väidetavalt sada %
-
Ei ole reaalne, tegemist on rämpsuga. Siin on seda juba varem ka küsitud. Teised samalaadsed foorumid
Vaatasin otsinguid....on ka negatiivseid vastuseid...aga samas on kõik ka ümber lüatud Oh seda püha lihtsameelsust. Igaljuhul kui oled raha ära saatnud, siis anna teada mis edasi saab. Oleks huvitav jälgida -
Äkki on hoopis nii, et klient saab tagasi 40% investeeritud summast ja kuna ratsionaalne ootus oli -100% siis on 40% puhas võit!
-
Teen seda Sinu meeleheaks
-
huumor, huumor. Nii vist ongi Cynic :)
-
Kui on tõsi et hansapanga kasun 2004a. oli 147%, siis miks ei või üks investeerimisfond teenida natuke vähem?
-
soovita paremat ja kindlamat
-
midagi kindlamat- anything else :-)
Sellistel puhkudel tasub alati meeles pidada, et üks asi on tootlus heal aastal aga teine asi on kõrge garanteeritav tootlus. Neist viimane on alati mingi kuritegeliku skeemiga seotud ja esimese saavutamiseks tuleb ka halvad aastad olla nõus miinust kannatama. -
Küsimus.Miks ma peaksin kandma miinust,kui ma investeerin raha ja see raha on kindlustatud?
-
See saaks olla kindlustatud ainult siis kui riskivaba intressimäär oleks majanduses 40% aastas. Ehk mõtle teistpidi- miks peaks keegi (väidetavalt riskivaba laenaja) võtma sinu käest raha laenuks 40% eest kui ta saaks pangast 3% eest?
-
Milleks takistada inimese tee raha ja rikkuse juurde. Milleks üritada ümber veenda isiku permanentselt juurdunud kasumiootust. Te nagu maailma päästa ei taha?
Saladused.ee peavad ka kuskilt kirjatükkide autoreid leidma.
JDI, kui sa oled endas nii veendunud, mille kuradi pärast sa siin foorumis veel oled? -
Hea küsimus....mõtlen selle üle
-
Winger! Kui ma oleks väga veendunud, siis ma ei küsiks ju teilt nõu....aga tänud. Oled Sa sellega kuidagi moodi tutvunyd?
-
JDI, ma tuletan veel kord meelde, et anna ikka oma investeeringust otsereportaaźhi :)
-
Sa kohe sunnid mind seda investeeringut tegema......ma arvatavasti teen sinna väikse inveseringu....Sinu meeleheaks....ja kannan ASulle ette...kui ma selle ikka teen
-
tundub, et siinkohal tulebki 40% ära :))))
P.S. peaks ka mingi vana(pettusskeemi) foorumiteema üles otsima, siis ei lähe siin foorumites vähemalt igavaks, mõnele on see nagu verine liha :) -
Oooo ei. Tundus et sa ise oled päris kindel selles. Lihtsalt see tundub selline kahtlane asi olevat. Kui raha kaotad saab juba järgmisele küsijale seda foorumit viidata ja kellegil teisel jääb raha alles.
-
Siiski tundub, et keegi ei oma kogemust selle firmaga...ja kõigele uuele olete te suletud....no ja kui kaotangi mingi raha...raha tuleb ja läheb....
-
Kui sinu juurde tuleb keegi Jaan Tatikas ja pakub masinat millega paekivist selget sealiha teha siis ei ole vaja nimetatud kodanikuga varasemat kogemust omada selleks et tüüp pikalt saata.
-
JDI, mine ja investeeri, mida sa siin köhid vanade kõbidega. Näita kus on nende koht! Pane nad paika!
-
Cynic! Mulle tõsiselt meeldib Sinu suhtumine asjasse....aga ütle mulle ikkagi kui hansapank teenib ligi 150% kasumit, siis miks ei või mingi investeerimisfond saada 100% kasumit?
-
Võibki, sellel aastal kui Hansa teenib 140% aga mitte igal aastal ja mitte garanteeritult ja hansa aktsia on mõnel aastal ka vanasti miinuses olnud. Kui 40% oleks garanteeritud tootlus, siis peaksid kõik maailma pangad olema juba pankrotis, sest mitte keegi ei hoiaks raha pangahoiustes.
-
90 aastate alguses oli üks pank kus korjati rahva raha kokku ja läks pankrotti. Üks inimene sai kohtu keisi mida üla ei elanud, teised (nö.) osanikud käisid presidendi vastu-võttudel ja olid igati ausad ärimehed.
-
Selles asi ongi et see on uus trend,mida vähesed teavad. Ja pangad suruvad seda teatavasti maha.....kuna raha läheb neis mööda...
-
Kas keegi teab mis asi on kreediidiõlg?
-
Pakun et leverage, Ok kust sa selle asja kohta loed?
-
Meenutab Sky Plusi hommikusi tõlkelugusid:-)
-
Krediidiõlg (mitte segi ajada mõistega krediidivõlg) kõlab kui Admiral Invest varasalvest.
-
Võibolla krediiditugi
-
Admiral: surematu kullafondi huumor. Kui kusagilt mujalt nalja ei saa, siis sealt ikka.
-
tutvu saitidega: www.eapclub.com: www.eaptrust.com : www.eapinvest.com
-
Kui Admiral Invest naljad oleksid finantsinstrumendid, paneksin kogu maise vara nendesse ning saaks oma ja tulevaste põlvede heaolu just sealt. Nende naljad on 100% puhastootlusega.
-
Lugupeetud vastajad! Ma olen tänulik teie vastuste eest..... (hea et keegi üldse viitsis vastata)aga kui te olete olnud siin kaua aega ja ei tea midagi krediidiõlast siis.... on mul teist kahju
-
Pricelss. 100%. Peaks oma investeerimisinstrumendid üle revideerima.
-
kui sul raha peaks puudu tulema, siis aitab: www.raha.ee
-
oh, üle hulga aja jälle palju nalja :)
JDI, kui Sa otsisid vastuseid ja leidsid palju negatiivset, mis on ümber lükatud, kas Sind ei pannud imestama asjaolu, et suur ja võimas USA investeerimisfond on Google otsingu põhjal käsitlemist leidnud pea eranditult läti ja venekeelsetel lehtedel ja veel mõnda aega tagasi asus nende leht läti serveris?
Läti finantsinspektsiooni otsus mainib, et European Prosperity Club Corporation ei oma finatsteenuste pakkumise litsentsi ja soovitab selle teenustest hoiduda tõenäolise petuskeemi tõttu.
Eesti Finantsinspektsiooni kodulehel on nimekiri kodu- ja välismaistest ettevõtetest jms., millised tohivad Eestis investeerimisalaseid pakkumisi teha - kas Sa leiad European Prosperity Corporation Club sealt? Isegi kui tegu ei ole petuskeemiga, siis ebaseaduslik on nende tegevus Eesti Vabariigis 100%.
Olgu siinkohal ka mainitud, et erinevalt pankadest ei tõrju finantsinspektsioonid sarnaseid firmasid mitte põhjusel, et "raha läheb neist mööda", vaid täidavad neile seadusega pandud ülesandeid väärtpaberituru korrashoiul.
Petukeemide teemal Sinu siinsest jutust naljakam ja ühtlasi kurvem on kogu minu LHVs töötamise aja jooksul vist ainult 1 lugu: kohtumisele saabus klient, kes soovis investeerida 15 miljonit USD - raha pidi lähipäevil saabuma kirstuga 1 Aafrika riigist ... mees oli väga üllatunud kui ma selle peale teadsin kogu teema kasumliku tehingu ajaloo ära rääkida - kuidas algatuseks tuli 1 kiri talle jne.
-
Ja keegi pole mulle seketanud ikkgi fakti, et kui hansapank teenib 140-150% kasumit siis miks ei või üks investeerimisfond teenida 100% kasumit
-
EPCC on kindlalt õige asi. Ca aasta tagasi seletasid nad, et tulu tuleb LAV-i teemandikaevandustest. Kas pole õige üritus korjata Eestist ja Lätist linnunokatäite kaupa dollareid, et nendega teemandiärist megakasumeid tõmmata. Selle asemel, et mõne pursui käest otse minna ja paar miljonit taala(selline on vast see max suurusjärk, mida nad siin kokku korjata suudavad) äri jaoks küsida. Pursuil nutsu niigi küll. Aga EPCC korjab seda raha saja ja tuhande dollarite kaupa, et ka töölisklass saaks osaleda salajases ülitulusas projektis. Ning veel nii salaja, et toodet pole kusagil registreeritud. Loomulikult - ISIN number kindlustatud megatootlusega väärtpaberil võiks täissöönud muidusööjad kiiresti asja jälile suunata. Aga EPCC pole nende jaoks loodud, las rasvarullid püherdavad tugitoolis vutti vahtides. Aimamata, kuidas töölisklassi säästud kasvavad kui naadid juunikuus.
-
Kas ma peaksin siis oma raha paneme 3-4% panga kontole?:)))))
-
JDI
Kui valikud on -100% ja +3-4%, siis mina eelistaksin viimast ... aga maitsed on muidugi erinevad ... -
Lgp Heino!
Õlen väga tänulik et Sa võtsid vaevakks mulle vastata. Aga see firma ei vaja mingit litsensi, kuna nad tegutsevad Läti ja Eesti territooriumil vaid konsultantidena. Kõik on ju kontrollitav...ka interneti kaudu.... eelkäia Librty bank o küll juba ajalugu, aga inimesed kes on pannud sinna raha alla saavad selle kätte, kuna see fond hetkel otsib ( ja on leidnud ) võimalsi ühinemiseks, ning investorid saavad oma rahad tagasi aasta lõpus, sest rahad on kindlustatud. Raha kindlustamist Eestis eriti ei tunta...kahjuks. Aga mujal maailmas on see normaalne nähtus. Ja siit tulebki nüüd välja pankade pettus....teenida on võimalik palju rohkem kui pangad lubavad! -
hea reklaamitöö käib ikka.
-
Savõid ju istuda oma 3-4% peal......isegi kinnisvara soetamisega ma teenisin viie aasta jooksul rohkem kui 10 kordselt